|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
prosze o rade
Witam,mam zamiar otworzyc salon fryzjerski,kosmetyczny oraz solarium.Czy ktos ma pojecie jakiej firmy solaria sa najlepsze? ergoline,a moze mega sun,a moze jeszcze inne... Zastanawiam sie rowniez czy wiecej klientek woli stojace czy lezace solarium? dylemat jest duzy poniewaz miejsce jest tylko na jedne solarium.dziekuje bardzo za kazda rade
![]() Edytowane przez katula Czas edycji: 2008-07-16 o 22:49 Powód: sonda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: prosze o rade
Nie narzekalam nigdy na Ergoline wiec te sa moim zdaniem dobre, no i wole leżace, nie lubie stojacych jak wiekszosc moich kolezanek
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja nie korzystam z solarki, bo mam dosc ciemna karnacje, ale wiekszosc moich kolezanek woli zdecydowanie stojace
![]()
![]() |
#4 |
Różowy Jednorożec
|
Dużą popularnością cieszą się solaria właśnie Ergoline. Ja sama jeżeli się już wybieram to właśnie na takie. I pasuje mi, znajomym też.
![]() I jak dla mnie koniecznie musi być leżące. PS. Ciekawe co by to było gdyby wstawić kamerę do stojącego solarium. Ciekawe rzeczy by się oglądało. ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja chodzę tylko i wyłącznie na stojące, a co tam robię? Hmmm najczęściej tańczę
![]() ![]() Natomiast jeśli mam być obiektywna, to większość moich koleżanek wybiera leżące...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Do tej pory chodziłam tylko na Ergoline.
Co do leżących/stojących - ile osób, tyle opinii. Najlepiej byłoby wygospodarować miejsce na jedno i drugie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.