|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Warszawa
Drogie Wizażanki,
Z góry przepraszam za umieszczenie tego wątku w "Plotkowe", ale nie bardzo wiedziałam do jakiego forum moje pytanie będzie pasowało. Otóż chciałam zapytać czy może któraś z Was orientuje się od której godziny otwarte są kioski na dworcu centralnym w Warszawie. Do tej pory nie poruszałam się komunikacją miejską, ale sytuacja zmusiła mnie do tego. Zastanawiam się czy będę miała możliwość gdzieś zakupu biletu w godzinach rannych jak 7 rano. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Warszawa
Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- a zwykle kioski to nie wiem, moze od 6, ale glowy nie dam
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bilet kupisz w automacie, na centralnym są one w hallu głównym, w podziemiach i na każdym przystanku tramwajowym. Można płacić gotówką albo kartą.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ten kiosk przy Empik Cafe to się chyba nawet 5.30 otwiera, ale oczywiście na centralnym nie ma takiej potrzeby, bo jest tam od czapy nowych, działających biletomatów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.