|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Katanka jeansowa - pilnie poszukiwana
NIEAKTUALNY
zamknięcie!!! NO TAK ![]() oczywiście w LIPCU Szukam!!! Może któraś z Was ma ![]() podobne kroje jak w załącznikach - głównie chodzi mi o takie dopasowane i z cieńszego jeansu SZUKAM BIAŁEGO KOMINA - EW KOLOR ECRU PONADTO SZUKAM *ażurowych sneakersów - najlepiej białych bądź beżowych za takie jak w załączniku oddam SPOOOORO **marynarki jasnej takiej najchętniej bez tych klapek *** czarnej pikowanej kurtki ****czarnych botków - mogą byc na koturnie SZUKAM RÓWNIEŻ kart piłkarskich - mile widziane albumy ale mogą również być pojedyncze karty mogą również być naklejki z piłkarzami poza tym poszukuje czarne botki lub sneakersy jasne buciki do sukienki na obcasie do 10 cm w zamian mogę oddać jedne z moich brązowych, beżowych botków mam kilka właśnie w tych kolorkach a czarnych niestety pomocy !! może któraś z Was ma?? również chętnie się wymienię ZA *rzeczy do domu chętnie przygarne kapsułki do ekspresu Tassimo a także stojaka do kapsułek ozdobne poszewki na poduszki (najchętniej ecru, czerwone,zielone lub czarne) ramki / antyramy - najbardziej większe wymiary słoje/puszki do produktów miski kwadratowe różności z IKEA rolety na szer. 65 cm i 75cm brytfankę ręczniki czerwone , bordo, brązy kawiarki, eksperesu do kawy ekspresu ciśnieniowego formy kwadratowej z odpinanym rantem formy do babki (mogą być silikonowe) wyciskarka do cytrusów *dla dzieci klocki lego wszelkie gry edukacyjne zasłony do pokoju dla chłopca książki do czytania: bajki, wierszyki... książeczki z serii Epidexis ksiażki do czytania metoda sylabową oraz dla małego sportowca ( na rozmiar 134) WSZYSTKO CO ZWIĄZANE Z fc Barcelona buty do piłki nożnej (rozm 33) adidasy na rzepy ochraniacze na piszczele spodnie dresowe oraz może ktoś ma bramki rozkładane na podwórko (może być jedna bo mi brakuje) * KOSMETYKI wszelkie maski do włosów jednak najbardziej KALLOSA jaśminowa lub mleczna MAM twarz woda termalna różne kremy do twarzy i pod oczy chętnie(krem Vichy Liftactiv Retinol HA) ciało masełka do ciała balsamy nawilżające/ ujędrniające kremy pilingujące do stóp skarpetki złuszczające włosy *różne oleje oleje do włosów najchętniej olej jojoba, olej ze słodkich migdałów maska WAX, BIOWAX Lecher, Techno, Thermal Care (Spray chorniący włosy przed wysoką temperaturą) perfumy Naomi Cambell mam MIRO EDP FEMME perfum Britney Spears Hidden Fantasy Cabotine Floralie Gres Chloe
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 Edytowane przez _gemini Czas edycji: 2015-10-12 o 10:44 Powód: zamknięcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Katanka jeansowa - pilnie poszukiwana
pomyłka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.