|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Parasolka Baby Design Travel 2012 i "wiszący problem" :/
Hej Mamuśki!
Długo zastanawiam się nad kupnem spacerówki. Przeglądając strony na allegro natknęłam się na parasolkę Baby Design Travel 2012 i zauważyłam, że cieszy się ona dość sporym zainteresowaniem, więc bez większych oporów kliknęłam "Kup teraz!". Wózek dotarł do nas wczoraj, złożyłam go bez problemu, ogólnie wszystko gra, ale z tyłu przy budce wisi duży, właściwie niepotrzebny kawał materiału. Jest tam kieszonka, ale zajmuje mało miejsca, a reszta po prostu bezwładnie wisi. Beznadziejnie to wygląda! Są tam cztery rzepy, ale z niczym nie idzie ich połączyć, przyczepić gdzieś...albo po prostu ja nie wiem jak to zrobić??? Może któraś miała lub ma taki wózek albo taką "wiszącą budkę". Proszę o jakieś sugestie ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Parasolka Baby Design Travel 2012 i "wiszący problem" :/
Miałam Baby Design Sprint i tez taka płachta wisiała. Przyzwyczaiłam się, bo wózek super, bezawaryjny, dobrze się prowadził.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
My mamy też tą spacerówkę z tamtego roku i jest tak samo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Kochani, potrzebuję opinii o wózku baby design elf. Bardzo proszę o wypowiedzi o tym jak się sprawuje. Niestety już jeden wózek kupiłam x-lander (wielofunkcyjny) jak dla mnie ma zdecydowanie więcej wad niż zalet, chyba że nowe modele zostały poprawione.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.