|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Londyn
Witam, chcę jechać w lipcu na 4 dni do londynu. Może mi ktoś doradzić czy lepiej 11 lipca czy 19 ? Chodzi o promocje zwiedzanie itp
![]() Proszę pomóżcie |
|
|
|
|
#2 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Londyn
Cytat:
Serio myślisz,ze tydzień ciebie zbawi ? Czekaj zaraz sprawdze w Google kiedy są promocje sera cheddar w lipcu
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Popatrz w internecie- kiedy są darmowe wejścia to pewnych obiektów. Tak czy siak wiele muzeów w Londynie jest za free, ale zdecydowana wiekszosć jest otwarta dłużej w piątki czy soboty- także ja bym wolała jechać tak aby załapać się na weekend.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej to sie tu przeprowadzic i zostac na stałe! ale jesli nie dasz rady to w sumie bez roznicy,gdyz promocje są prawie NON STOP
![]() okazja goni okazje, na witrynach sklepowuch co rusz pojawiaja sie oferty typu 2za1, kup 1 a drugi dostaniesz gratis, 80% taniej, prawie za darmo etc etc no a gdybyś przypadkiem nie załapała sie na żadną z tych ofert to... Londyn jest pełen charity shops Powodzenia.
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez kajdulka Czas edycji: 2013-04-10 o 21:04 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Tak racja Londyn to jedna wielka okazja. 2 razy w roku sa meeeega wyprzedaze sezonowe , tak jak w PL ale tam ceny spadaja tak ze szok! Przez caly rok jest tanio ale w tych okresach za bluzke ktora kosztowala 40funtow mozesz zaplacic 5. Jest roznica nie? A w Pl przecena typu bylo 100 jest 85 łaaaaał!!! szał
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.