|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Peeling termiczny Botoskin Efekt
W dobych radach przeczytałam o silnie działających kosmetykach.Które można kupić w sklepach a działają jak te używane w gabinetach kosmetycznych.Moją uwagę skupił Peeling termiczny Botoskin Efekt.Niestać mnie na mikrodermabrazje.Czy ktoś może używał tego preparatu.Co możecie o nim powiedzieć.Czy można go stosować do cery trądzikowej?Szczerze powiedziawszy mam dosyć używania zwykłych peelingów.
I czy ktoś wie gzie go można kupić w łodzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Peeling termiczny Botoskin Efekt
Ja juz boje sie uzywac wszelkich peelingow termicznych.Mialam Estee Lauder Micro-D i po nim skore mialam wlasciwie poparzona a na drugi dzien same strupy na twarzy utrzymujace sie kilka dni.Wiec przychodzil nastepny dzien na peeling i wciaz to samo:zawsze rany i strupy(oczywiscie po wypryskach i zaskornikach)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Vanesa absolutnie Tobie nie polecam bo pięknie roznosi pryszcze Poza tym tak jak zaleca producent absolutnie nie dla wrazliwcow szczegolnie ze skłonnością do pękających naczynek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dziękuje za rady.Ale to ja już nierozumiem to jakiego peelingu mogę używać.Enzymatyczne nawet na mnie nie działają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Polecam z Loreala zestaw do mikrodermabrazji.Jest delikatny i skuteczny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
ja mam ten peeling terminczny ktory. Uwazam ze jesli chodzi o peelingi mechaniczne to chyba jest najlepszy.Lecz nie nadaje sie do wrazliwej skory.naprawde sciera.ja mam po nim cserwona twarz. No i dla osob z tradzikiem: tez odpada. ma malutkie drobinki ostre i dobrze scierajace.A to rogrzanie niby to u mnie trwa z 1 minute.Pozniej jest troszczeke moze cieplo ale malutkoo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja używałam tego peelingu, mam skóre mieszaną i jest rewelacyjny, buzia gladka jak jedwab, nasączana jakby od srodka, naskorek ladnie zluszczony, naprawde polecam
bea |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ja mam taki peeling formy Bielenda...no i nie jestem zadowolona... po pierwszym uzyciu dostałam po nim plam i wysypki, na szczescie po godzinie wszytsko zniknęło, wiec zaryzykowałam i spróbowalam drugi raz i znow było to samo...
a co do jego lepszego oczyszczania twarzy czy złuszczania martwego naskórka...to nic rewelacyjnego, wydaje mi sie ze nawet gorzej sie spisuje niz zwykłe peelingi... a efekt termiczny tez kiepski.. wiec raczej nie bede nikomu polecac.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.