![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Opolskie Panny Młode
I my nie bąźmy gorsze...Opolskie Panny młode piszczcie kiedy,gdzie biezecie slub,i na jakim etapie przygotowań jestescie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Opolskie Panny Młode
Cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Odświeżę troszeczkę wątek... Ja i mój TŻ własnie zaczynamy sie rozglądać za salą gdzieś w opolskim, im bliżej J.Turawskiego tym lepiej... Dlatego będę bacznie obserwować ten wątek, może dowiem się o jakimś fajnym miejscu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam
My tez sie przymierzamy do ślubu w 2006 roku gdzies kolo wrzesnia. Nic jeszcze nie zalatwione i nie wiem jak to bedzie, bo mieszkamy obecnie w Irlandii. Chcielibysmy wynajac moze jakis zajazd gdzies w okolicach Brzegu ale jeszcze nie mamy wizji jak to wszystko ma wygladac. Wogole ta mysl mnie troche przeraza bo tak na odleglosc to ciezko cokolwiek sie zalatwia a nie chcemy obarczac przygotowaniami rodziców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Slyszalam ze godny polecenia jest osrodek Potok w Jarnoltówku kolo Pokrzywnej. Znajomi znaja ten osrodek tez ze strony wyjadow kilkudniowych : ładnie, czysto, dobre jedzonko. Kolezanka miala okazje byc tam na przyjeciu weselnym - jak cos sie dowiem to od razu napisze. Wiem ze zapewniaja tez noclegi.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
O a ja calkiem zapomnialam o Jarnołtowku mimo ze ilka razy juz tam bylam. Agaw'a dzieki za przypomnienie.
2 lata temu bylam na weselu kuzynki w Mosznej. Naprawde piekna sceneria szczegolnie latem. Polecam goraco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
nio ja mam w Niemodlinie w motelu ,,Domino" A puki co mam zalatwiona sale,orkiestre,nauki,i 1 wsza spowiedz.Dalsze sprawy zostawiam na styczen.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Serdecznie polecam Potok w Jarnołtówku. Nie wiem jak wygladaja tam wesela, bo na zadnym nie bylam, ale ogolnie caly osrodek jest rewelacyjny. Kilka lat temu kompletnie przebudowany. Jednak o ile sie orientuje, to nie ma tam miejsca na bardzo huczne wesela, raczej takie przecietne. Okolica piekna, bywam tam od czasu do czasu, gdyz moja rodzina pracuje w firmie ktora jest wlascicielem tego osrodka. Niestety nie nalezy on do najtanszych miejsc na wesele, szczegolnie gdy mysli sie o noclegu dla rodzinki. Ogolnie to naprawde piekne miejsce i na samym koncu miejscowosci, wiec jest tez spokojnie. W Jarnołtówku jest tez bardzo ladny maly kosciol, wiec moznaby pomyslec tez o slubie na miejscu. Pozdrawiam wszystkie panny młode z Opola i okolic i zycze aby wszystko w tym dniu wyszlo cudownie. Ja musze jeszcze na to troche poczekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gwarantujemy: apartament dla "Młodej Pary" pokoje 2,3,4 osobowe dla gości salę bankietowę salę tanieczną menu weselne obsługę gastronomiczną zespół taneczny przejazd bryczką dla młodej pary według wcześniej ustalonej trasy Wiem wiem trzeba jednak sprawdzic...
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Musze cie niestety zmartwic, gdyz to nie jest ten osrodek Potok z Jarnołtówka o ktorym ja mowie. To jest Złoty Potok, a mnie i tobie chyba rozniez chodzilo o ośrodek wypoczynkowo- rehabilitacyjny "Potok". nie moge znalezc ich strony w necie, bo raczej z tego co wiem to nie maja, sa tylko informacje na innych stronach. podaje oddnosnik gdzie znajduje sie adres i tel. http://www.turnusy.rehabilitacyjne.p.../osrodek?n=222
Stad zdziwilo mnie ze jesli mowimy o tym samym i ceny sa niby nie wysokie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja mam w Kuchni Śląskiej w Dobrzeniu Wielkim. Są tam dwie bardzo ładne sale.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Bylam tam na weselu jakies 4l.tamu i bylo super..szczegolnie jedzenie bardzo dobre.Wpisujcie daty,i miejsca gdzie bierzecie sluby...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Wiecie może kiedy w Opolu są targi ślubne?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
dolaczam sie do pytanie TeresyZ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
19 lutego 2006 - Opolskie Targi Ślubne - Opole, Hala "Okrąglak", ul. Oleska 70 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Bylam w tamtym roku na targach slubnych w Okraglaku - byly beznadziejne.Szkoda bylo wydawac kase za wstep.
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Wszystkie targi w Okraglaku sa zazwyczaj do bani
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Odpowiem Tobie na to pytanie : kilka sklepow wystawialo sie z sukniami, kilka modelek biegalo w prawo i w lewo po Okraglaku, staly rowniez te limuzyny ktore widzialas, bylo kilku fotografow ze swoimi mini wystawkami.
Przyznam Tobie Masza 20 racje, u nas sa beznadzieje targi ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
To moze wyierzmy sie na te targi,moze cos nas zainspiruje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Nie mam zielonego pojecia gdzie niby na budowlanych mialby byc salon slubny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ładne pierscionki są w sklepie na Krakowskiej, chyba nazywa się Jantar. Odwiedziłam wszystkie sklepy, ale tylko w tamtym najbardziej mi się podobały. No i wybrałam taki, że ciagle się na niego gapię i myślę - jaki piękny
![]() Jak targi są beznadzieje to nie idę. Myśłałam, że znajdę tam namiary na miejsca, gdzie można tanio uszyć suknię. Możecie coś polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Bylam u tego jubilera i znalazlam tam 2 sliczne pierscionki, ale tylko "sliczne". Moj zareczynowy musi byc "boski" i to najwazniejsze by mnie sie podobal, a inni niech mowia co chca. Bede chodzila tak dlugo az cos znajde. Narazie to tylko takie rozeznanie, co gdzie jest. Ekspedientka pytala mnie jaki ma byc ten pierscionek, czy mam jakies ogolne wypbrazenie. Ja jej na to ze jak go zobacze to bede wiedziala ze to ma byc ten jedyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Cos cisza w was Opolskie Panny młode.Jak tam idziemy na targi??Ile kosztuje wstep??
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Pisałm juz w tym watku i do tej pory udało mi sie jeszcze załatwić "kościół". Co do targów mam ochotę sie wybrać, ale z tego co piszecie to chyba nie warto:/ Powiedzcie mi czy znacie jakąś dobrą wizażystkę i fryzjerkę z Opola? Najlepiej zeby w jednym miejscu załatwić i jedno i drugie
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Polecam ci moja znajoma robi w Opola u Doktror Ireny Eris w Salonie.Od a do z wszystko ci zorbi.Sama bedzie mnie przygotowywac do slubu w paxdzieniku.
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Zołza podja konkretniejsze namiary. I nie wiem czy dobrze zrozumiałam - fryzure też u niej załatwię? Powiedz mi też jak to wyglada cenowo
![]() Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
znjade ares i telefon to ci napisze bo na pamiec nie znam a z opola nie jestem
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi gdzie kupiłyscie, czy kupujecie sukienkę?? Do jakiego salonu warto pójść?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ja szyję suknie wiec nie kupuje.I nie wiem.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.