|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wybory króla i królowej na studniówce (v2)
Witam piękne Panie
Zajmuje się organizowaniem studniówki i mam plan zorganizować podczas tej imprezy kilka konkursów. Najważniejszym konkursem będą wybory króla i królowej Wiem już skąd wezmę szarfy ale proszę was o pomoc w znalezieniu firmy sprzedającej korony (czy tam diademy) Wszystkie te które znalazłem kosztują około 30-40zł a to trochę za dużo na nasz budżet Może ktoś z was kupował już koronę na taki konkurs i zna jakiś sklep |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wybory króla i królowej na studniówce
ja mogę jedynie polecić sklep z szarfami
xxx Bo ostatnio u nich zamawiałam szarfę ale to na inną okazję a jeżeli chodzi o korony to nie pomogę w google poszukaj ![]() Jak nie macie wiele pieniędzy to ja bym sobie te diademy odpuściła bo nie każdej dziewczynie do fryzury podpasuje diadem Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-11-28 o 18:07 Powód: Wycięty link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
zamiast idiotycznych diademów kupcie u florystki - dla pani ładne kwiatki do założenia na rękę czy wianek z żywych kwiatów a dla pana do butonierki albo wcale...
jak chcesz za 15 zł kupić plastikowy badziew to równie dobrze możecie użyć takiego co dołączają do gazetki barbie:P no chyba że koniecznie diadem to może http://allegro.pl/41-diadem-tiara-ko...676950911.html na allegro pełno xd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może ktoś się zainspiruje Carrie
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Mogę polecić ten sklep, znajdziesz w nim też korony, tu link, już pukładane od najtańszej
![]() Wiele wzorów, ceny do kilku złotych, więc myślę, że coś znajdziesz ![]() Mam nadzieję, że pomogłam. No i że Modki nie uznają tego za reklamę ![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() Edytowane przez StarsBeachSunriseAndHe Czas edycji: 2013-11-26 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() P.S: zajmujesz się organizacją to może sam coś zorganizuj, a nie czekasz na gotowce od innych. Albo oddaj organizację komuś, kto wie gdzie szukać. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wybory króla i królowej na studniówce (v2)
Kiedyś widziałam tanio w sklepie w stylu wszystko od 2,99 czy coś takiego. Poszukaj może stacjonarnie w takich sklepach albo w sklepach dziecięcych z zabawkami(czasem mają takie do zabawy albo jako dodatki do kostiumów). No albo przez internet ale tu musisz doliczyć koszt przesyłki czyli to już tak tanio nie wyjdzie a z tego co piszesz to macie skromny budżet.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wybory króla i królowej na studniówce (v2)
Uważam, że Drabineczka ma rację - lepiej zamówić jakiś ładny kwiatek u florystki. Tylko jakiś delikatny, a nie wiecheć na pół metra, przyozdobiony cekinkami, perełkami, diamencikami...
I swoją drogą - szarfa i korona to za dużo. Zdecyduj się na jedną rzecz.
We must fight for what we believe in ![]() Makenai ![]() Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. 23.05.2012 - pani licecjatka! ![]() 04.07.2014 - pani magister!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.