|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Perfumy Mariza
Widzę że na kcw pojawiły się trzy nowe wody toaletowe Mariza:
-Subtille Rose Uwodzicielski i elegancki kwiatowo-drzewny zapach dla kobiet, które wiedzą czego chcą. W górze orzeźwiająca dawka czarnego pieprzu z delikatną nutą frezji. Serce kreacji tworzy zmysłowa róża bułgarska i subtelny jaśmin. W dole zapachu ciepła kompozycja kadzidła, drzewa sandałowego i cedru. -Subtille Blanc Świeży, niezwykle energetyczny kwiatowo-wodny zapach dla kreatywnych i pełnych energii kobiet. W górze słodki owoc brzoskwini i delikatny kwiat pigwowca. Serce kompozycji tworzy kwiatowy aromat lilii wodnej . W dole kuszące drzewo sandałowe. -Subtille Vert Rześki, kwiatowo-owocowy zapach dla kobiet ceniących indywidualność. W górze orzeźwiające nuty grejpfruta i ogórka cudownie połączone z subtelnym kwiatem magnolii. W sercu owocowy aromat jabłka z mieszanką egzotycznych kwiatów. W dole delikatne nuty drzewa sandałowego i zmysłowej ambry . Czy ktoś już może testował? Jestem ciekawa jak z trwałością a cena bardzo zachecająca ![]()
![]() |
#2 |
Vegemamita
|
Dot.: Perfumy Mariza
Testowałam wszystkie trzy , zapachy nie zachwycające, dla mnie takie sztuczne i nijakie. Tylko Subtille Rose daje radę, mimo ceny jednak się nie skuszę
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.