potrzebuję porady w relacjach damsko- męskich - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-26, 21:27   #1
niebieska13
Przyczajenie

potrzebuję porady w relacjach damsko- męskich

hej. jestem nowa. mam nadzieję, że nie pojawiło się wcześniej pytanie takie jak moje. jeśli tak, to z góry przepraszam
Otóż poznałam kiedyś u znajomej pewnego chłopaka, który jak się później okazało studiuje tam gdzie ja. oczywiście przez kilka miesięcy mówił mi cześć i ja grzecznie jemu odpowiadałam. później coś się zmieniło. przynajmniej mnie się tak wydaje. kiedyś uśmiechnęłam się do niego i zdziwiłam się, bo na drugi dzień zagadał do mnie, a wcześniej mówił mi tylko cześć. oczywiście trochę z nim porozmawiałam. zauważyłam, że się mną interesuje. następnie za kilka dni znów do mnie podszedł i co było dziwne puścił mi oczko i zaczął opowiadać o sobie, a ja nawet jego nie znam. później nie wiem co się stało, ale jak go spotkałam nie powiedział i cześć, ani nic takiego. poczułam się olewana. zapytałam się czy się obraził. powiedział, że nie, tylko jest zmęczony, bo pracuje. i w pewnym momencie zdziwiłam się ponieważ chciał się ze mną umówić na wódkę:d odmówiłam. potem znów jego widziałam kilka razy i mi nie powiedział cześć pomimo tego, że przeszłam obok niego i miałam wrażenie, że specjalnie się odwrócił. może ktoś z was wie o co chodzi temu chłopakowi?jak mam rozumieć zmianę jego zachowania? znajomi mówili, że może mu się podobam, ale ja twierdzę, że nie , ponieważ teraz by mnie nie olewał. przyznam szczerze, że nie zwracam uwagi na mężczyzn, ale ten mnie zainteresował, ponieważ wydaję się fajnym człowiekiem i nie chciałabym stracić z nim kontaktu. wiem, że moje pytanie może wydawać się głupie, ale może ktoś mądrzejszy mi coś doradzi :P czy to jest relacja koleżeńska, pomimo tego, że ja go nie znam? wiem, że zadaję dużo pytań
niebieska13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-27, 01:46   #2
Suzanne
Rozeznanie

Dot.: potrzebuję porady w relacjach damsko- męskich

No wiec bardzo serdecznie Cie witam i bardzo wszystkim wizazankom na pewno bedzie milo, ze jest tu ktos nowy .
Jak to milo miec takie problemy jak masz, moze zacznijmy od tego!
Wedlug mnie ten chlopiec Cie lubi.
Pytanie tylko co z tego i po co Ci to, skoro zachowuje sie niestety troche jak burak. Winnas moim skromnym zdaniem sie zastanowic czy ty go BARDZO lubisz, jesli nie jest to oniesmielajace w swej sile uczucie, zrob to, co kobiety robily od tysiacleci i go olej.
Ta wodka to najprawdopodobniej bylo zaproszenie na randke przez duze dziecko, ktore juz odkrylo alkohol ale jeszcze nie nauczylo sie komunikowac z kims innym niz kolegami z podworka. To jest proces... Jesli przestaniesz na niego zwracac uwage i sie przejmowac jest to bardzo prawdopodobne, ze wymysli cos innego i rownie glupiego, by zwrocic na siebie twoja uwage, wtedy bedziesz mogla kontynuowac ta gre, jesli TY go lubisz bo z niego to ach-taki nieoszlifowany diament, jesli nie, to zawsze mozesz uprzejmie sie odsunac i poczekac az ten wyewoluuje z dziecka w mlodego mezczyzne.
Polonia, nasza ojczyzna, nasz meski rodzaj w mlodych latach niestety tak ma

Edytowane przez Suzanne
Czas edycji: 2013-04-27 o 01:47
Suzanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-27, 10:37   #3
niebieska13
Przyczajenie

Dot.: potrzebuję porady w relacjach damsko- męskich

Dziękuję ci serdecznie za odpowiedź. Tak się zastanawiałam, że błąd może tkwić w nim, choć w pewnym momencie się zastanawiałam, czy ja jego nieświadomie olałam. Była taka sytuacja, że on się na mnie patrzył a ja się odwróciłam, bo się zawstydziłam i od tamtej pory on mi cześć nie mówi. W każdym razie lubię go, ale nie będę nic z tym robić. Nie ja mam się starać Dzięki za odpowiedź
niebieska13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości