|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
potrzebuję porady w relacjach damsko- męskich
hej. jestem nowa. mam nadzieję, że nie pojawiło się wcześniej pytanie takie jak moje. jeśli tak, to z góry przepraszam
![]() Otóż poznałam kiedyś u znajomej pewnego chłopaka, który jak się później okazało studiuje tam gdzie ja. oczywiście przez kilka miesięcy mówił mi cześć i ja grzecznie jemu odpowiadałam. później coś się zmieniło. przynajmniej mnie się tak wydaje. kiedyś uśmiechnęłam się do niego i zdziwiłam się, bo na drugi dzień zagadał do mnie, a wcześniej mówił mi tylko cześć. oczywiście trochę z nim porozmawiałam. zauważyłam, że się mną interesuje. następnie za kilka dni znów do mnie podszedł i co było dziwne puścił mi oczko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: potrzebuję porady w relacjach damsko- męskich
No wiec bardzo serdecznie Cie witam i bardzo wszystkim wizazankom na pewno bedzie milo, ze jest tu ktos nowy
![]() Jak to milo miec takie problemy jak masz, moze zacznijmy od tego! Wedlug mnie ten chlopiec Cie lubi. Pytanie tylko co z tego i po co Ci to, skoro zachowuje sie niestety troche jak burak. Winnas moim skromnym zdaniem sie zastanowic czy ty go BARDZO lubisz, jesli nie jest to oniesmielajace w swej sile uczucie, zrob to, co kobiety robily od tysiacleci i go olej. Ta wodka to najprawdopodobniej bylo zaproszenie na randke przez duze dziecko, ktore juz odkrylo alkohol ale jeszcze nie nauczylo sie komunikowac z kims innym niz kolegami z podworka. To jest proces... ![]() Polonia, nasza ojczyzna, nasz meski rodzaj w mlodych latach niestety tak ma ![]() Edytowane przez Suzanne Czas edycji: 2013-04-27 o 01:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: potrzebuję porady w relacjach damsko- męskich
Dziękuję ci serdecznie za odpowiedź. Tak się zastanawiałam, że błąd może tkwić w nim, choć w pewnym momencie się zastanawiałam, czy ja jego nieświadomie olałam. Była taka sytuacja, że on się na mnie patrzył a ja się odwróciłam, bo się zawstydziłam i od tamtej pory on mi cześć nie mówi. W każdym razie lubię go, ale nie będę nic z tym robić. Nie ja mam się starać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.