|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak poderwać instruktora, czyli jaka ja jestem naiwna
Witam Was!
Piszę tu ponieważ mam pewien kłopot. Jestem z Krakowa, a ponieważ od pewnego czasu pracuję w firmie, która sponsoruje pracownikom karty benefit multisport, często chadzam na zajęcia taneczne i fitness. Ostatnio trafiłam na aerobik prowadzony przez faceta, który jest po prostu genialny. Świetnie prowadzi fitness, jest przystojny, intrygujący, fajnie tańczy i moim zdaniem ewidentnie ma coś w sobie. Już dawno żaden mężczyzna nie zainteresował mnie sobą aż tak bardzo. Chciałabym go lepiej poznać, ale wiem jak to jest "w tej branży" i nie chcę zrobić z siebie idiotki. Dziewczyny podchodzą do niego po zajęciach i pytają o różne rzeczy (czy dobrze wykonują ćwiczenia etc), ale ja tego nie robię. Zdaję sobie sprawę, że pewnie odczuwam podobnie do wielu kobiet, które tam przychodzą i nie chce być kolejną "fanką" (?). Pewnego dnia podszedł do mnie sam i pochwalił że dobrze radzę sobie z choreografią, podziękowałam, zamieniłam z nim dwa zdania na temat tego, że chyba muszę kupić sobie lepsze buty do tańca, bo w tych które miałam na sobie strasznie się ślizgam. No i tyle, zaczęliśmy mówić sobie "cześć" co w sumie żadnym wyczynem nie jest. Bez sensu, takiego faceta ani nie da się poderwać, a pewnie zainteresować sobą też trudno (w końcu przecież od 3 lat prowadzi zajęcia dla kobiet i pewnie takich pań jak ja "ma" na pęczki). Uważam się za ładną, mądrą, wysportowaną kobietę i wiem że ogólnie podobam się mężczyznom, ale w tym wypadku kompletnie nie wiem co zrobić. Chyba powinnam dać sobie spokój, ale jakoś nie mogę... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak poderwać instruktora, czyli jaka ja jestem naiwna
Najpierw zanim zaczniesz podryw,dowiedz się czy ma kogoś.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
No świetna rada nie ma co. Raczej nie podejdzie do niego i nie zapyta "masz dziewczynę/chłopaka?". Wspólnych znajomych też raczej nie mają. W ogóle wszystkim się wydaje, że sprawdzenie czy ktoś ma dziewczynę/chłopaka jest proste jak 2 razy 2.
Ja bym Ci autorko radziła po prostu pogadać facetem na luzie (oczywiście nie pytając czy ma kogoś) na jakiś temat związany z zajęciami. Jeżeli on też będzie zainteresowany, to z pewnością to zauważysz. Tylko może spróbuj to zrobić w jakimś dobrym momencie. Tłumy adoratorek wokół trenerów z zajęć fitness zawsze mnie rozśmieszały. |
|
|
|
|
#4 | ||
|
DOMator
|
Wybacz, ale nie mogę się powstrzymać. Z tego, co piszesz w innych wątkach, to jesteś od 5 lat w związku, do tego niedawno zostałaś zgwałcona i nie możesz się otrząsnąć po tym zdarzeniu, a ledwie miesiąc później "lecisz" na jakiegoś instruktora? Coś mi tu nie gra
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Mieszkam w mieszkaniu z paroma dziewczynami i wszystkie mamy ten sam login tutaj, czy to zabronione? Wcześniejsze posty nie są moje
---------- Dopisano o 05:16 ---------- Poprzedni post napisano o 05:12 ---------- A wracając do instruktora- bo to temat przewodni postu. Mnie też zawsze śmieszyły tłumy kobiet lecących na takich facetów. Śmieszyły póki no właśnie..sama nie znalazłam się w takiej sytuacji. Obczaiłam go na fb, ma status związku wolny ---------- Dopisano o 05:55 ---------- Poprzedni post napisano o 05:16 ---------- Czy istnije jakiś inny sposób oprócz podchodzenia do niego i pytania o bzdety związane z zajęciami? |
|
|
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzeba zapamiętać ten nick.---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Najgłupsze tłumaczenie ever. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Olida;40514843]Mieszkam w mieszkaniu z paroma dziewczynami i wszystkie mamy ten sam login tutaj, czy to zabronione? Wcześniejsze posty nie są moje
---------- Dopisano o 05:16 ---------- Poprzedni post napisano o 05:12 ---------- A wracając do instruktora- bo to temat przewodni postu. Mnie też zawsze śmieszyły tłumy kobiet lecących na takich facetów. Śmieszyły póki no właśnie..sama nie znalazłam się w takiej sytuacji. Obczaiłam go na fb, ma status związku wolny ---------- Dopisano o 05:55 ---------- Poprzedni post napisano o 05:16 ---------- Czy istnije jakiś inny sposób oprócz podchodzenia do niego i pytania o bzdety związane z zajęciami? Czemu to zakrawa na przesadę? Ludzie i sprzedawcę z warzywniaka zapraszają do znajomych. |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Ja tak nie robię:P Mam chyba 100 znajomych na fb i raczej wszystkich znam albo ze szkoły, pracy, są moimi kolegami/koleżankami również w realu. Facet sie zdziwi, że dziewczyna, która ma setkę znajomych na fb zaprasza do znajomych kogoś kogo właściwie nie zna i to będzie niemal tak oczywiste jak podejście do niego na zajęciach i wypalenie tekstu w stylu "chodźmy na kawę".
|
|
|
#11 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Masz talent do rozśmieszania ![]() A maila, facebooka i skarpetki też macie wspólne? Wybacz, ale chyba dorosłe kobiety potrafią założyć sobie konto na wizażu i nie muszą prowadzić wspólnego, na którym każda wpisuje po jednym czy dwa posty? |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szczególnie post o gwałcie - już widzę, jak ktoś sobie od tak pisze o tak trudnej, traumatycznej sprawie na koncie, które dzieli ze współlokatorkami. To nie serial.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#15 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kalincia;40515371]
Cytat:
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Może podejdź po zajęciach i zapytaj, czy prowadzi zajęcia indywidualne, ewentualnie czy mógłby kogoś polecić. Powiedz, że np. zaczęłaś biegać wieczorami i czy mógłby biegać razem z Tobą.
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Tak samo jak jedna z dziewczyn, która na początku skomentowała ten post- zawsze z dystansem podchodziłam do instruktorów i bawiły mnie zachowania dziewczyn, które próbowały zwrócić na siebie ich uwagę. Dlatego też dziwnie się czuję w roli dziewczyny, która miałaby tak robić. Nigdy nie dostałam kosza, wydaje mi się że strasznie głupio musi się czuć taka "odrzucona" osoba. No ale może rzeczywiście, przecież "kto nie ryzykuje ten nie pije szampana"
|
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-04-27 o 13:45 |
||
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Omg, powtarzam jeszcze raz- z tego konta piszę ja i 3 moje koleżanki ponieważ wszystkie bardzo rzadko wchodzimy na takie fora i nie chciało nam się bawić w zakładanie wielu kont. Skoro temat dotyczy instruktora to po co robić offtopy na związek i gwałt dotyczący zupełnie innych osób?!
|
|
|
#21 |
|
KOTerator
|
To może się podpisujcie chociaż, nie wiem, Kasia, Basia?
Z instruktorem dałabym sobie spokój, pewnie ma takich na pęczki... |
|
|
|
|
#22 | ||
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Cytat:
Uważaj, żebyście tego instruktora też nie poderwały w czwórkę
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
co do watku, zeby bylo na temat - najprosciej zaprosic go na kawe - jak nie przyjmie zaproszenia to dac sobie spokoj, jak przyjmie to pogadac i lepiej poznac i zobaczyc czy bedzie dalszy ciag. Jak ma laske to sam powinien odmowic, Ty nie masz obowiazku wiedziec czy jest wolny.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie?
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
|
|
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie.
|
|
|
|
|
#27 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Nieźle się troll-e bawią.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Obecnie przeżywam podobną historię, "mojego ukochanego" poznałam środowisku, w którym się obracam. Sama tez nie wiem co z tym robić i czekam cierpliwie na rozwój sytuacji, a może zakończy się wszystko szczęśliwie.
Chodź nadal na zajęcia, pokazuj się z jak najlepszej strony i czekaj na dalszy rozwój sytuacji ![]() Powodzenia życzę, bo o uczucia trzeba walczyć. |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Gimnazjum niedawno miało testy...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

Trzeba zapamiętać ten nick.
Szczególnie post o gwałcie - już widzę, jak ktoś sobie od tak pisze o tak trudnej, traumatycznej sprawie na koncie, które dzieli ze współlokatorkami. To nie serial.

klask i: