|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Buty ślubne z Bazaru Różyckiego
Szukam butów do ślubu i parę osób doradzało mi poszukać na Bazarze Różyckiego ze względu na cenę. Czy aby na pewno jednak warto ? Jakie były wasze wrażenia po całej nocy (powiedzmy do po oczepinach) noszenia tańszych butów ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Buty ślubne z Bazaru Różyckiego
Cytat:
![]() Poza tym miesiąc po własnym weselu założyłam te buty na wesele mojej siostry ciotecznej i też przetańczyłam ok 10 godzin. Wybierając buty na wesele trzeba pamiętać o kilku zasadach: -obcas musi być dobrze wyprofilowany (warto przyjrzeć się butom tanecznym-chodzi głównie o obcas, gdzie się znajduje), - wysokość obcasu...moim zdaniem 6cm to wysokość odpowiednia, - szerokość butów w okolicach palców, - podeszwa....dobrze wyprofilowana i nie za miękka.
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Buty dla mnie to taki toto lotek. Miałam za 5 stówek, które zdjęłam po 2 godzinach, bo mi stopy masakrowały, w innych mogłabym na piechotę iść do Chin (mimo obcasa 11 cm z platformą). Miałam tanie buty (sandały), w których szlałam całe wesele kuzyna i takie, które nadawały się tylko na narzędzie tortur.
Albo się trafi, albo nie. Choć staram się ryzyko bubla minimalizować, wybieram buty skórzane, sprawdzam obcas, czy palce się dobrze trzymają, etc., czyli tyle ile da się w sklepie podczas zakupów zauważyć. Udało mi się na ślub kupić bardzo wygodne szpile, ale też mi poszli w salonie na rękę, mogłam w domu w nich trochę pochodzić i się zdecydować.
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam super wygodne buty za 40zł (przed przeceną 70zł), które służyły mi dwa sezony i skórzane, firmowe czółenka za prawie 300zł, w których obcas trzasnął mi na środku równego chodnika po dwóch godzinach noszenia. Podobnie jest z wygodą - moje najwygodniejsze baleriny kosztowały 9 zł, ostatnio w obuwniczym sprawdziłam 6 par, zanim znalazłam takie, które nie spadają ani nie cisną już przy przymiarce ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam Cie, warto kupic, maja przystepne ceny a buty te same co w salonach, zajrzyj do budki 249. mila obsluga, bardzo mila dziewczyna, zawsze dobierze, podpowie, mozna wymienic, i ma naprawde duzy wybor, osobiscie u niej kupowalam i czesto tam zagldam. Pozdr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja zakupiłam buty La Boda (skórzane) w Młodej Parze na Swiętokrzyskiej przetańczyłam całą noc bez żadnych obtarć, buty przewygodne... Ale co najważniejsze buty mogę założyć spokojnie po ślubie.Wydaje mi się że warto zapłacić 250 zł i po ślubie używać butów niż wyłożyć 180 za śmieszne satynowe i w Poniedziałek po ślubie wyrzucić do kosza. Naprawdę polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam swoje w Maximusie w Nadarzynie- z materiału za 120 zł. Miękkie, wygodne, nic mnie nie poobcierało.
Nie chciałam wydawać za dużo kasy na buty bo wiedziałam, że będą podeptane i podniszczone (i tak było- brudne były niemiłosiernie ![]()
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.