|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Szukam bransoletki dla dziewczyny
Witam. Takie nietypowe zapytanie
Dzisiaj została uszkodzona bransoletka mojej dziewczyny. Ja zadeklarowałem się, że kupie jej taką samą albo podobną. Ma po prostu pasować do naszyjnika. Przejrzałem z 50 stron allegro i znalazłem parę podobnych ale może pomożecie mi bardziej trafnie dobrać bransoletkę Niestety w sklepie podobno była taka jedyna ;]Zdjęcie naszyjnika i bransoletki: |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam bransoletki dla dziewczyny
Yyyyyyy.....
Jakby Ci to powiedzieć... Tego no... Zapytałabym w sumie najchętniej, w jakim sklepie ta biżuteria została kupiona, ale w sumie chyba nie chcę wiedzieć Całe szczęście, że to był unikat i drugiej takiej już nie ma... No dobra, tak czy siak, żeby nie było, żem zołza bez krzty chęci niesienia pomocy, proponowałabym Ci może sposobu najbanalniejszego, tj. naprawienia tej zepsutej. Z tego co widzę, ograniczy się to do nawleczenia spadniętych koraliczków na gumkę i ponownego jej zawiązania, więc mam wiele wiary w to, że podołasz ![]() Powodzenia!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
3 częsci z tej bransoletki pękły. Jedna się zgubiła.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym spróbowala wszystkie te koraliki nanizac na druciki i poláczyc je w calosc tak jak jest zrobiony naszyjnik
w ten sposób zyskasz na dlugosci, którá bransoletka stracila wraz z zaginionymi elementami.
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie bież mi tego za złe ale reakcję na tą biżu miałam podobną co marisella |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Można zamknąć/usnąć temat bo kupiłem nową.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.

Dzisiaj została uszkodzona bransoletka mojej dziewczyny. Ja zadeklarowałem się, że kupie jej taką samą albo podobną. Ma po prostu pasować do naszyjnika. Przejrzałem z 50 stron allegro i znalazłem parę podobnych ale może pomożecie mi bardziej trafnie dobrać bransoletkę 

Całe szczęście, że to był unikat i drugiej takiej już nie ma...