|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
babki dzieki za porade
kilka tygodni temu prosilam o pomoc w dobraniu fryzurki...chcialabym tylko podziekowac za fotki
ponizej zdj przed i po, |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: babki dzieki za porade
co prawda w ogole nie przyczynilam sie do zmiany
.ale teraz wygladasz slicznie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z poprzedniczką. Ten kolor włosów naprawdę Ci pasuje
|
|
|
|
|
#4 |
|
Mrs Mrau
|
Bardzo ładnie wygladasz
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
O ja Cie kręce ale pozytywne zaskoczenie. Super ten klorek jest. Jak na niego wpadłas??? Zabujczo pięknie wyglądasz... i ta grzywczeka na bok... no no... tylko pozazdroscic!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Wow super kolorek i fryzura.
Alez Ty masz biale zeby-super
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
ciesze sie ze sie wam podoba
leciutkie, wogole ich nie ukladam, sa takie jak na zdjeciu po wstaniu prosto z lozka...jestem bardzo zadowolona, bo troszke ozdyly jeszcze raz dzieki co do zebow elfiku to w rzeczywistosci wcale nie sa takie biale
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez monis1981 Czas edycji: 2005-09-07 o 06:11 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z reklamy wynika ze sa dwie wersje, jedna dostepna tylko w salonach (pewnie ta lepsza i rzeczywiscie dzialajaca na poprawe kondycji wlosow) i druga, do pielegnacji w domu pewnie juz mniej skuteczna. Tak? |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powiedz cos więcej o tych ampułkach bo jezeli sątakie rewelacyjne to moze warto się na nie skusić pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Slicznie Ci w tej fryzurce
Swietna zmiana
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
wow, jest duzo ladniej monis
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
mam taki sam naszyjnik jak Ty
![]() , a fryzurka bardzo ładna ![]()
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Slicznie wygladasz z grzyweczka! Wloski maja cudny kolorek i taaaaaak sie swieca
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
slicznie!! rewelacyjny kolorek i do tego ta grzywka fantastyczna zmiana bardzo bardzo bardzo mi sie podoba
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
monis na prawde super
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
juz mowie o ampuleczkach
Matrix, Biolage colorcaretherapie (cera-repair), te ktore ja mam sa do wlosow farbowanychi sa z salonu, wsamoruje sie je w mokre kosmyki wlosow, doslownie juz po tym jak tesciu mi wsmarowal we wlosy bylam w szoku , bo byly strasznie poplatane a potem takie wygladzone, delikatne a po splukaniu i wysuszeniu bylam juz wogole w szoku , niektore z was same widzialy jakie siano mialam na glowie wczesniej a teraz przysiegam, umylam wlosy, uczesalam a wynik macie na zdjeciu, zadne prostowanie,modelowanie.. .jestem strasznie wdzieczna tesciom za to co zrobili![]() wstawiam zdjecie, to sa te ampuleczki, w pudeleczku jest ich 5, stosuje sie je co tydzien, kosztuja cos kolo 15$ |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
buuuuuuuuuu!!!!!!!! czemu nie ma Polsce juz orginalnego Matrixa!!!
ja caly czas sie nie mog z tym pogodzic... uwielbiałam BIOLAGE TO WSPANIALA SERIA!!slicznie wygladasz!!! |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
p.grazyno moze jest mozliwosc zamowienia gdzies na stronie, wiem ze jest na ebaj tylko niewiem jak z platnoscia, ale wydaje mi sie ze powinno polslie karty akceptowac
dziekuje za komplementy |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem , ale ja potzrebuje faktury, a nie wim jak teraz jest z rozliczniem faktur zagranicznych , musialyby byc chyba tlumaczone na polski
ech... dziekuje
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Monis.. ale czy to moze kupic taki smiertelnik jak ja
.. bo slyszalam, ze to co jest robione w salonach tzn. kosmetyki ktore sa wykorzystywane w salonach nie sa dostepne dla osob z poza branzy. A w gazecie widzialam reklame tego cuda i sa dwa rodzaje, jeden dla samodzielnego stosowania a drugi dostepny w salonach. Tylko, ze pewnie w salonie to dosc sporo kosztuje a jesli trzeba robic co tydzien to nie jest to na moja kieszen, no chyba, ze sa gdzies dostepne te ampulki ktore stosuje sie w salonach. Ja jakos nie ufam tym dostepnym dla mas, wydaje mi sie, ze one nie dadza takiego efektu.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
[przyjrzalam sie tej fotce i widze, ze tam jest ta tubka, ktora dostepna jest dla mas..bo w gazecie ta kurcja dostepna u fryjzera jest w takiej malutkiej buteleczce. Monis a Ty ktora mialas robiona?
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
nineczko ja mialam robione ta tubka, zreszta w poniedzialek bede sobie tez ja sama robila...mysle ze jest swietnej jakosci i nie masz sie czego obawiac
|
|
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
Bardzo mi się podoba fryzurka po zmianie
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
naprawdę...wyglądasz prześlicznie
.... i włosy układają Ci się b.b.b.ładnie na drugim zdjęciu....jak Ci się udało to zrobić?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
no wlasnie estrelko niewiem jaksie udalo, moja tesciowa tylko wysuszyla mi wlosy na szybkiego i tak juz zostalo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

.

pozdrawiam
Etap oceaniczny
uwielbiałam BIOLAGE TO WSPANIALA SERIA!!