|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nowostka maxa factora?
próbowałyście może tego nowego podkładu max factora (co niby dopasowuje się do koloru cery)?? Jestem ze szczecina i do nas jeszcze nie dotarł (o próbkach nie wspominając). Czy jest duży wybór kolorów, jaka jest konsystencja i jak u niego z kryciem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: nowostka maxa factora?
Chodzi Ci o Max Factor colour adapt?
Jak to nie dotarł? Już dość dawno go kupiłam ![]() I moje wrażenia: Bez problemu się rozprowadza,rzeczywiście ładnie się wtapia w skórę i wyrównuje kolor. Konstystencja lekko pudrowa, lekko matuje, kryje dość dobrze ale nie tak jak ColorStay Revlona.Poza tym na twarz po jego nałożeniu wydaje się strasznie mięciutka i gładka przy dotyku. ![]() Acha kolory - jest dość dużo. Nie wiem czy znasz Facefinity Max Factora -praktycznie te same kolorki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Karidan napisał(a):
> I moje wrażenia: Bez problemu się rozprowadza,rzeczywiście ładnie się wtapia w skórę i wyrównuje kolor. Konstystencja lekko pudrowa, lekko matuje, kryje dość dobrze ale nie tak jak ColorStay Revlona.Poza tym na twarz po jego nałożeniu wydaje się strasznie mięciutka i gładka przy dotyku. ![]() > Acha kolory - jest dość dużo. Nie wiem czy znasz Facefinity Max Factora -praktycznie te same kolorki. Mniej więcej potwierdzam opinię Kardian - ładnie się rozprowadza, ma pudrowawą konsyetncję i w miarę matuje, ale nieco gorzej z kryciem. Kolorów jest dość dużo w tym kilka takich "uniwersalnych", które powinny pasować niemal każdej z nas. Dla mnie podkład ten ma jeden, ale zasadniczy minus - silikonową bazę. ![]() Po prostu nie wtapia się w moją cerę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziękuję wam!!
![]() Pzdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.