|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
SYOSS Spray do Włosów Prostujący 150 ml 4-Day Straight
Cześć. Byłam dzisiaj w Rossmannie i natrafiłam na produkt "SYOSS Spray do Włosów Prostujący 150 ml 4-Day Straight". Czy któraś z Was go używała? Polecacie? Mam strasznie niesforne włosy i zalezło by mi żeby chociaż na jeden dzień były gładziutkie. Sprawdza się na wilgoć? dziękuje za wszystkie odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SYOSS Spray do Włosów Prostujący 150 ml 4-Day Straight
podbijam, chętnie się dowiem
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ja co prawda nie używałam akurat TEGO spray'u , ale innego Syossa także do prostowania i nie byłam zadowolona z tej firmy. Poplątane włosy i chemiczny zapach. Ach i jeszcze robił z włosów "strąki", kiedy źle rozczesało się włosy... Ale może akurat TEN produkt będzie lepszy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie lubię syossa tak jak welli te produkty śmierdzą tandetą i silikonami na odległość
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja się w końcu skusiłam na ten spray. Mam włosy kręcone (co prawda nie od skóry, a od połowy długości) z ogromną tendencją do puszenia się. Na codzień nie robię z włosami nic specjalnego, prostuję na szczotce od czasu do czasu używając jakiegoś kosmetyku. Wracając do Syossa i tego sprayu. Muszę powiedzieć,że dla mnie zły nie jest. Po spryskaniu włosów wysuszyłam bez użycia okrągłej szczotki i były już proste, nieposklejane. Dwukrotnie zlał mnie deszcz i włosy nadal się nie skręciły. Owszem są lekko pofalowane, ale nie mam kręconego siana na głowie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Chętnie bym go przetestowała, ale skoro ma tendencję do palenia włosów to raczej działa podobnie jak prostownice, szkoda
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.