|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czerwcowa wymianka. Filtry i próbki.Zapraszam :)
Witajcie kochane
![]() ![]() Mam dla Was na wymiankę nowe kosmetyki i tak: Pharmaceris 50 + Hydrolipidowy Krem Ochronny Do twarzy dla dorosłych i dzieci. Lirene DERMOPROGRAM SPF 6 Próbeczki kremów: Nivea, Loreal Men Expert oraz Garnier BB Cream w odcieniu jasnym. Poza tym wiele kosmetyków mam poza tym wątkiem. Zapraszam serdecznie do moich poprzednich wątków. Zależy mi na olejkach (arganowy, kokosowy) oraz maskach do włosów (Organique Anti Age lub Wax do ciemnych) ewentualnie podkładach mineralnych Annabelle czy Lily Lolo bądź dopinkach do włosów (na klipy) w kolorze brązu lub czerni. Jeśli masz coś z mojej listy pisz. Najlepiej jest mi odpowiadać na priv. ![]() Bardzo proszę nie proponować mi nic innego. ![]() Jestem zwolenniczką większych wymianek. Nie lubię bulić za przesyłki.:P Wysyłam priorytetem i tego oczekuję od Ciebie. Buziaczki
blog : www.paulineczkapisze.blogspot.com fanpage : https://www.facebook.com/pages/Pauli...577455?fref=ts Edytowane przez Paulinecka18 Czas edycji: 2013-06-05 o 10:52 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowa wymianka. Filtry i próbki.Zapraszam :)
coś u mnie za próbki i płytę ramazotti ze starego watku?
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- poza wątkiem mam olejek Khadi ( ten na porost ) Lancone Hypnose edp i płyn micelarny z YR ale za te rzeczy ich nie oddam Edytowane przez m139 Czas edycji: 2013-06-05 o 11:02 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowa wymianka. Filtry i próbki.Zapraszam :)
coś za Lirene DERMOPROGRAM SPF 6
Próbeczki kremów: Nivea, Loreal Men Expert oraz Garnier BB Cream w odcieniu jasnym. ?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.