|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czerwcowa wymianka. Filtry i próbki.Zapraszam :)
Witajcie kochane
![]() ![]() Mam dla Was na wymiankę nowe kosmetyki i tak: Pharmaceris 50 + Hydrolipidowy Krem Ochronny Do twarzy dla dorosłych i dzieci. Lirene DERMOPROGRAM SPF 6 Próbeczki kremów: Nivea, Loreal Men Expert oraz Garnier BB Cream w odcieniu jasnym. Poza tym wiele kosmetyków mam poza tym wątkiem. Zapraszam serdecznie do moich poprzednich wątków. ![]() Zależy mi na olejkach (arganowy, kokosowy) oraz maskach do włosów (Organique Anti Age lub Wax do ciemnych) ewentualnie podkładach mineralnych Annabelle czy Lily Lolo bądź dopinkach do włosów (na klipy) w kolorze brązu lub czerni. Jeśli masz coś z mojej listy pisz. Najlepiej jest mi odpowiadać na priv. ![]() Bardzo proszę nie proponować mi nic innego. ![]() Jestem zwolenniczką większych wymianek. Nie lubię bulić za przesyłki.:P Wysyłam priorytetem i tego oczekuję od Ciebie. Buziaczki ![]() ![]()
blog : www.paulineczkapisze.blogspot.com fanpage : https://www.facebook.com/pages/Pauli...577455?fref=ts Edytowane przez Paulinecka18 Czas edycji: 2013-06-05 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowa wymianka. Filtry i próbki.Zapraszam :)
coś u mnie za próbki i płytę ramazotti ze starego watku?
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- poza wątkiem mam olejek Khadi ( ten na porost ) Lancone Hypnose edp i płyn micelarny z YR ale za te rzeczy ich nie oddam Edytowane przez m139 Czas edycji: 2013-06-05 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowa wymianka. Filtry i próbki.Zapraszam :)
coś za Lirene DERMOPROGRAM SPF 6
Próbeczki kremów: Nivea, Loreal Men Expert oraz Garnier BB Cream w odcieniu jasnym. ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.