|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaka jestem pora roku????
Hallooo????
Czy ktos mi odpowie na moje pytanko???????Jaka jestem pora roku??? I jaki kolorek do mnie pasuje???Moze jakies ciekawe propozycje fryzurki i zmiany koloru?!! jestem bardzo otwarta na wszelkie propozycje!!! Mam marne,cienkie wlosy,przetluszczajace sie i oklaple.Myslalam o trwalej ale mam grzywke z ktorej nie moge zrezygnowac bo mam wysokie czolo.Blagam o jakies cenne wskazowki bo chce sie troche odmienic.Idzie wiosna a ja potrzebuje zmian.Lubie zmiany.Prrroooszee o propozycje najlepiej z fotkami drogie panie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Jaka jestem pora roku????
oj , widzę że cierpliwość nie jest Twoją najmocniejszą stroną.
![]() ![]() pobawiłam się trochę Twoim zdjęciem i oto efekt.wybrałam fryzury i kolory, w których wyglądasz moim zdaniem najlepiej.jaką pora roku jesteś nie powiem Ci, bo zawsze mam z tym problem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hmmmm....troszki smiesznie ale dzieki za rade!czyli przewaga rudego
![]() ![]() a co do tych watkow to dziekuje bardzo i przepraszam ale ja jestem jeszcze raczkujaca w tych sprawach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
www.kosmetyki.naczasie.pl
tam sobie poszukaj o porach roku. ale nie kieruj sie tylko tym. pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dziekuje..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.