|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
najpierw redukcja potem rzeźbienie brzucha ?
Witam, mam 16 lat 167 wzrostu i ważę 55 kg. Chciałabym spalić tą oponkę na brzuchu żeby jakoś to wyglądało.
![]() ![]() Więc tak: co proponujecie ? rzeźbić dalej brzuch czy spalać ? Jak spalać to jakimi ćwiczeniami ? Chciałbym coś bardziej urozmaiconego niż tylko skakanka bo bardzo obciąża stawy jak się dużo skacze. Ostatnio zaczęłam robić ćwiczenia z Mel B na brzuch, + kilka ćwiczeń aerobowych. Największym problemem jest jednak to że nie mam zbytnio czasu żeby ćwiczyć codziennie. Praktycznie taki pożądny "wycisk" mam raz w tygodniu. ![]() mogłybyście podać mi jakiś przykładowy plan ćwiczeń? Teraz majóweczka to mam nadzieję będzie trochę wolnego czasu żeby powalczyć z tym co się nazbierało. ;> ![]() Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: najpierw redukcja potem rzeźbienie brzucha ?
Krótko i na temat
![]() Akurat owoce mocno szkodzą dla brzucha ![]() cukry proste to także dżem, miód, owoce suszone itd.
lubię sobie spuszczać wpie..ol ![]() Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2013-04-30 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
to czym mam je zastąpić ? z owoców jem praktycznie same jabłka, a one też podobno sprzyjają redukcji tkanki tłuszczowej i są dobre na trawienie. Nie mogę odstawić wszystkiego bo jeszcze się rozwijam. Był taki moment gdy przesadziłam z dietą, zaczęły mi wypadać włosy i zatrzymał mi się okres. Więc nie chcę znowu do tego doprowadzić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kalorii sobie nie załuj ale jedz czysto ![]()
lubię sobie spuszczać wpie..ol ![]() Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2013-04-30 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
no ok, ale same jabłka mogą zostać ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jedno duże dziennie
![]() ![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
A ja się wypowiem, że zmagam się z brzusiem. Jak na razie poszło 6 centymetrów. Codziennie jem rano banana do 2 śniadania, bo po prostu lubię, ale zawsze przed ćwiczeniami. Poza tym raczej tyle z owoców.
Ja ćwiczę codziennie z Mel B. Na razie jej ćwiczenia są dla mnie wyzwaniem. Gdy przestaną - trzeba zmienić na inne lub bardziej zaawansowane. Generalnie robię jej cardio 15 minut + kilka filmików 10minutowych na brzuch, ramiona, nogi i poślady, w zależności na co mam ochotę. Tak, dobrze widzisz, na te ćwiczenia po prostu ma się ochotę ![]() Dużo się ruszasz. Ja bym dołożyła taką dosyć delikatną dietę. Rower zamień na bieganie, jest efektywniejsze. Gdy już pozbędziesz się oponki, a uwierz mi, że jak się wkręcisz w ćwiczenia i je POLUBISZ to nie będziesz wiedzieć kiedy, a zleci tłuszczyk. Potem polecam 6-pack Jillian Michaels lub tą niesczęsną A6W, choć nie jestem przekonana co do takich metod ćwiczenia. Gdybyś miała czas, to 2,3 godzinki na siłce tygodniowo i w miesiąc amsz piękny brzuszek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie demonizujcie tak tych owoców ..
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ok, to dziękuję Wam wszystkim za rady.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.