|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Facet i nadgorliwe znajome
Witajcie dziewczyny
![]() Jest pewna sprawa , która coraz bardziej zaczyna mnie irytowac i zadziwiaæ chodzi o mojego Tz. Mój facet ma sporo znajomych z czego duza czê¶c to kobiety z tym , ¿e nie sa to jakies zazyl³e znajomo¶ci na pewno nie mo¿na ich okre¶liæ jako dobre kumpele bo to przesada ,mimo wszystko kilka jest takich które wypisuj± do niego niemal codzienie bez ¿adnej przesady i rozmawiaja zawsze dobre 2h zazwyczaj wieczorami, zawsze wiem o tym gdy która¶ napisze i wem , ¿e t¿ nigdy tego pierwszy nie robi no chyba , ¿e ma jak±s sprawe dlatego zadziwia mnie fakt , ¿e tyle kobiet tak ochoczoczo wypisuje do faceta który nigdy pierwszy nie wychodzi z inicjatyw± , ja szczerze mówiaæ nie chcia³aym takiego ukladu i da³abym sobie spokój z pisaniem..niektóre zaczynaj± siê robic coraz smielsze i wyci±gaj± go na spacer t¿ nawet smia³ siê ze jedna odmowa takiego spaceru do nich nie dociera i nic sobie z tego nie robi± przekonuj±c go dalej ![]() Ostatnio t¿ pozna³ jak±s dziewczynê na pewnym forum/klubie w którym mia³ konto...dziewczyna pisa³a do niego codziennie mniej wiecej po 2-3h , niedawno tz stwierdzi³ ze usunie tam konto bo go nudzi jak poiwedzial tak zrobil...jednak ta ''klubowa'' kole¿anka nie da³a za wygran± i odnalaz³a go na fb smiej±c siê ze pewnie ja by³am zazdrosna dlatego usun±l konto i pozbawi³ ja towarzysza rozmów sytuacja wygl±da teraz tak, ze dziewczyna CODZIENNIE do niego wypisuje na tym fb , ostatnio nawet zacze³a rano, wczesniej ogranicza³a siê do wieczorów.Wczoraj oczywi¶cie tez 2 napisa³y to je ola³ mówi±c mi , ¿e woli poswiêciæ mi czas ni¿ dzieliæ go na rozmowy z nimi. Co najlepsze one nic sobie nie robi± nigdy z takiego ignorowania ![]() To nie tak , ¿e czujê sie zagro¿ona po prostu dziwne jest dla mnie , ¿e ka¿da wiedz±c ze facet jest w zwi±zku tak ci±gle chêtnie wypisuje, nie chodzi o to ¿eby tego w ogóle nie robiæ ale w przypadku gdy tylko jedna strona d±zy do tej rozmowy... to coz mi osobi¶cie by³oby niezrecznie na ich miejscu. Powiedzcie mi czy przesadzam i to normalna sytuacja czy jednak nie do koñca, bo ju¿ sama nie wiem co mysleæ . |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 982
|
Dot.: Facet i nadgorliwe znajome
Tre¶æ usuniêta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2013-05-10 o 15:23 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 146
|
A ja bym to ola³a, zarówno na Twoim miejscu, jak i na jego miejscu... Zablokowaæ te¿ siê op³aca.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 25 334
|
nie pasowa³by mi taki uk³ad.sory,ale jestem zazdro¶nica.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 8 575
|
Yyy... Chyba ju¿ by³ tu dzi¶ taki sam w±tek? Wypowiada³am siê w nim, wiec na pewno by³...
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

sytuacja wygl±da teraz tak, ze dziewczyna CODZIENNIE do niego wypisuje na tym fb , ostatnio nawet zacze³a rano, wczesniej ogranicza³a siê do wieczorów.