|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Petycja-opiekunowie osób niepełnosprawnych-dorosłych
Kochane Wizażanki,bardzo proszę jeśli któraś zgadza się z treścią petycji i może poświęcić chwile czasu to proszę o podpisanie petycji
http://www.petycje.pl/petycja/9647/%...egnacyjne.html Bardzo proszę zweryfikujcie swój podpis klikając w link na swoim adresie emailowym,bez tego podpis jest niestety nie ważny. Z góry Wam bardzo dziękuje
Edytowane przez lapidynka88 Czas edycji: 2013-05-08 o 16:25 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Petycja-opiekunowie osób niepełnosprawnych-dorosłych
Cytat:
Podpisane
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie postepowanie rządu to jest kompletna zenada. Fakt, ze kasy nie maja na to, ale kurde takich osob, jak i w wielu innych przypadkach, nie mozna zostawic bez pieniedzy. A to jak jest to tez skutek dzialan tych wszystkich rządow poczawszy od '89. Podpisalam, ale i tak wiem, ze to nic nie da, poki co jest kryzys i panstwo musi oszczedzac (szkoda tylko ze nie na pensjach poslow, senatorow, ministrow, na masie urzędasow <czytalam ze rzady PO wprowadzily wiele armii urzednikow i duzo wieksza biurokracje>, a premie itd to sobie przyznają
) Ogladalam tez fragment rozmowy z Tuskiem, jak to mowil co obiecuje opiekunom osob niepelnosprawnych, a teraz jak zwykle robi cos innego, niz obiecal, zenada.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuje tym którzy podpisali
Dla mnie to co zrobił rząd to jest parodia ![]() Nie rozumiem dlaczego nie zarządzili dogłębnych wywiadów środowiskowych,zweryfikow ania prawdziwej sytuacji rodziny Nie mają pojęcia ilu ludzi w prawdziwej potrzebie tym skrzywdzą
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Gotowe
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
gotowe
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
jest
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

) Ogladalam tez fragment rozmowy z Tuskiem, jak to mowil co obiecuje opiekunom osob niepelnosprawnych, a teraz jak zwykle robi cos innego, niz obiecal, zenada.