|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rozstanie w toku-umieram po kawałku.
Dziewczyny już nie wiem co robić, z moim partnerem znamy się od 5 lat, mieszkamy razem od 3...tydzień temu obudziliśmy się rankiem lecz zamiast codziennego buziaka nastąpił nieprzewidywany moment-odwrócił się do mnie plecami i powiedział-nie wiem czy jeszcze Cię kocham
![]() Mam wrażenie, że jeszcze moment, a rozpadnę się na kawałki...patrzę na niego i nie wierzę, ze to się między nami dzieje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie w toku-umieram po kawałku.
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Powiedział Ci te słowa pewnego ranka, a w następnych dniach podtrzymywał to zdanie, odwoływał się do niego, jak się teraz zachowuje?
Mieliście dużo problemów, wynika z Twojego opisu. Może ma "bałagan" w głowie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To prawda.
A ja takich typkow nie rozumiem.Jak ma problem to powininien Z TOBA POROZMAWIAC a nie u niego sie sypalo no i co? pozostawił swojemu biegowi sprawe i poszlo .. I jest jak jest. Uwazam,ze to w 100 procentach kjego wina,jezeli sie nie odezwał na ten temat. Albo teraz idziecie do psychologa,albo rozmowa w ktorej dojdziecie do porozumienia albo nie wiem..
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Rozmawialiście o tym jeszcze? Jak on to teraz widzi? Przecież to zawieszenie jak to nazwałaś nie może trwać wiecznie, w niepewności nie da się żyć. Musicie coś postanowić, niech Twój facet weźmie odpowiedzialność za swoje słowa. Psycholog pewnie byłby dobrym pomysłem, bo z tego co piszesz naprawdę trochę przeszliście, ale nie wiem czy chłopak jest za szukaniem pomocy u specjalisty czy przeciw.
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
@ ich...rozmawiamy, dziś mija dokładnie tydzień od tego wydarzenia...i ciągle żadnej odpowiedzi, nic , zero, cały czas to samo...Najbardziej przeraża mnie fakt (nie wspomnialam o tym wcześniej), ze taka sytuacja zdarza się już drugi raz z rzędu:/
![]() Cały czas odpowiada mi wymijająco lub ze złością, są momenty gdy zaczyna płakać, krzyczeć, w innych przychodzi do mnie i całuje...to jest chore.Najchętniej zabrałabym walizki i wróciła do Polski, coraz cześciej ta myśl mnie nachodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Prosilam 1000 razy, pójdźmy do psychologa, zapiszmy się na terapię dla par, tłumaczyłam, ze może potrzebne jest nam świeże spojrzenie osoby z zewnątrz...nic z tego, nie chce...Najgorsze jest, ze nie wiem o co właściwie chodzi, bo nie podaje mi żadnych powodów konkretnych, nie wskazuje nic- co mogłabym zmienić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
@Buzzerka Ja próbuję rozmawiać z nim codziennie, nie mam już sił, od tygodnia praktycznie nie śpię, nie jem...próbuję mu tłumaczyć, ze żyć tak nie mogę, po przejściach ostatnich miesięcy potrzebny jest mi spokój i bezpieczeństwo, a nie takie wyskoki!!! Póki co on odpowiada mi tylko-poczekajmy, może to minie, ale ja tak żyć nie chcę i nie potrafię!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.