|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Mamusie z Tarnobrzega i okolic :)Hej
![]() Czy jest tutaj więcej mamuś z moich okolic? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie z Tarnobrzega i okolic :)
melduje się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
na pewno w cocodrillo coś się znajdzie, ja w tamtym roku kupowałam mojej w CCC.
Ja się bardziej orientuje gdzie co jest w tbg bo z tamtych rejonów pochodzę ;-) a właśnie mi się przypomniało, że może w tym nowym sklepie na Mickiewicza, tam na przeciwko parku moga też być bo tam jest spory sklep ze wszystkim dla dzieci i ceny też mają fajne. Edytowane przez blackberry09 Czas edycji: 2013-05-10 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio w sklepie ściągnął sobie buty i skarpety, jakiś protest urządzał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
moja teraz lata po podwórku w takich piankowych klapkach jak crocssy, a w domu w skarpetkach albo na bosaka bo ściąga:P a jak gdzieś wychodzimy to niestety też w trampkach i tez muszę wybrać się kupić sandały,może w tym roku nie wyrośnie z nich przed końcem lata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Wita się z wami mama kwietniowa 2013 ![]() Rodzilam w Tbg, jestem z okolic. mój synek nie śpi już od 4, prezy się i napina a do tego jest marudny, wczoraj skończył 3 tyg. Boję się że może zaczynają się kolki ![]() Pozdrawiam wszystkie mamy może będzie nas niedługo więcej ![]() Co do butów nie pomogę bo jeszcze nie kupuje. Za to ciuszkow mam całą szafę i w większości zaopatrujemy się w lumpkach. W tbg jest ich pod dostatkiem trzeba przyznać ![]()
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moja córa też kwietniowa , tylko z 2011 roku. Też rodziłam w tbg. u nas na takie nocne problemy z brzuszkiem pomagało jak mała spała na brzuszku na mojej klatce piersiowej, no i oczywiście kropelki, bobotic albo esputicon Co do ubranek to u nas to jakieś 95% ubranek jest z lumpków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam Małemu sandały. Chciałam z Befado. Miały być na Sandomierskiej 15, ale nie było ![]() ![]() Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2013-05-14 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do porodu w Tbg to jestem mile zaskoczona. Teraz ta nowa obsada lekarzy i wszyscy mili i się interesują. Opieka też super. Sale po remoncie a ta do porodu rodzinnego też ful wypas. No no starają się, nie wiem jak było wcześniej bo o mój 1 poród ale opinie krążyły różne ![]() Cytat:
![]() No z cenami to różnie, w dniu dostawy drogo ale można upolować wtedy niezłe perełki. Dobrze że duża konkurencja to jest w czym wybierać ![]() A my dzisiaj po spacerze już. Piękna pogoda trzeba korzystać. Pozdrawiamy razem z synkiem ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedynie Galeria Kontakt chyba ![]() My dzisiaj spędziliśmy dzień w piaskownicy i chwilę w McD byliśmy, miałam ochotę na śmieciowe żarcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do porodu to ja jestem bardzo zadowolona z opieki, rodziłam z mężem na tej zwykłej sali ale nikogo wiecej nie było więc właściwie to tak jakbym miała całkiem osobną salę ![]() ciuchy dla małej to moja mama u siebie kupuje hurtowo bo wszystko po 1zl za sztukę, a nie raz można różne perełki znaleźć, nawet nowe z metkami. Więc takim sposobem moja córka ma większą szafę ubrań niż ja ![]() my spędzamy całe dnie na świeżym powietrzu, w piaskownicy,latanie po podwórku, całowanie psa ![]() Edytowane przez blackberry09 Czas edycji: 2013-05-16 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.