| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-05-12, 14:42 | #1 | 
| Konto usunięte | SZUKAM tych sandałków! help!

Witajcie dziewuszki! Szukam juz jakis czas bezskutecznie tych sandałków. wiem, ze rok temu bylo ich zatrzesienie na targach i allegro. a teraz znalazłam tylko jedną sztukę na allegro ale nie ten wzorek z przodu  a były we wszystkich kolorach tęczy. jezeli ktoś miałby namiar to gorąąąco prosze o info! | 
|     |   | 
|  2013-05-13, 07:48 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Bydgoszcz 
				 | 

Dot.: SZUKAM tych sandałków! help!

nie widziałam nigdzie takich...ani w tym, ani w zeszłym roku    | 
|     |   | 
|  2013-05-13, 10:04 | #3 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Cytat: 
 ale chciałam je zakupić i mam szczupłą stopę i strasznie mnie obżynały ten przód w kwiatki jakiś taki ciasny czy co w tym roku nie widziałam ich nigdzie | |
|     |   | 
|  2013-05-13, 13:11 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-03 
				 | 

Jak ciśnie przód buta, to możesz wykorzystać sposób, który zaprezentowała Małgorzata Rozenek w jednym z odcinków PPD - wlewasz wodę do woreczków, wkładasz po jednym do buta, buty wkładasz do torebki foliowej (sterylność to podstawa   ), a następnie torebkę do zamrażalnika. Woda zamarzając zwiększa objętość. Przód rozciągnie się i nie będzie uciskał. A co do sandałków, to zawsze możesz wybrać się do CCC, albo sprawdzić internetowe sklepy obuwnicze. Edytowane przez elle93 Czas edycji: 2013-05-13 o 13:15 | 
|     |   | 
|  2013-05-14, 08:46 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Ja też niestety nigdzie ich nie widziałam ani w tym ani w zeszłym roku   No ale przeglądnę co nieco i zobaczę czy nie ma  ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Niestety nie znalazłam niebieskich   
				__________________ W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia... Troszkę bloguję  Magdamic o modzie i nie tylko...   | 
|     |   | 
|  2013-05-14, 09:41 | #6 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

Proszę tu masz link do nich : allegro.pl/wenecjasexy-sliczne-balerinki-sandaly-ka518blue-38-i3105441003.html wystarczy przeszukać internet za pomocą wyszukiwarki obrazów . | 
|     |   | 
|  2013-05-14, 22:57 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Kielce 
				 | 

Nie widziałam takich w żadnym  sklepie w tym roku...    
				__________________ " Bo to co może Nas zabić, najczęściej jest tym co pozwala Nam żyć... "  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.