|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ogromna prośba o pomoc
Witam Was serdecznie,
chciałabym prosić o pomoc, za dwa dni mam ważne spotkanie i nie wiem jak się ubrać. Ogólną wizję już mam ale potrzebuję Waszej pomocy. Na spotkanie ubieram białą koszulę, podaję link http://www.zara.com/webapp/wcs/store...+Z+LINII+BASIC i teraz moje pytanie zostawić ją rozpiętą pod szyją czy nie? Dodam, że mam raczej większe piersi. Wydaje mi się, że zapięta pod szyją jeszcze bardziej je podkreśla/ uwydatnia? Zakładając że zostawię ją rozpiętą pod szyją dobrałam do niej ten naszyjnik: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...I+PER%C5%81AMI Z góry dziękuję za sugestie. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ogromna prośba o pomoc
Cytat:
A co do naszyjnika to jeżeli masz duży biust to bym go odradzała. Proponuje bardziej delikatny. Poza tym ten naszyjnik ci "zginie", ponieważ ma ten sam kolor co bluzka. Do tej bluzki dobierz dobrze skrojoną marynarkę. Ona załatwi całą sprawę
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogromna prośba o pomoc
Jeżeli masz duże piersi, to koszula powinna być rozpięta pod szyją. Tak jak napsiałaś zapięta je bardziej uwydatni. A jeżeli chodzi o naszyjnik to śmaiło możesz go założyć. Jest świetny.
A co planujesz założyć do tej koszuli, spodnie czy spódniczkę? W czym się lepiej i pewniej czujesz?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

A co do naszyjnika to jeżeli masz duży biust to bym go odradzała. Proponuje bardziej delikatny. Poza tym ten naszyjnik ci "zginie", ponieważ ma ten sam kolor co bluzka. Do tej bluzki dobierz dobrze skrojoną marynarkę. Ona załatwi całą sprawę