|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Jak poderwać znajomego...
Mam do Was pytanie: czy da się wyjść z friendzone? Czy w ogóle faceci do takowej kategorii wrzucają swoje koleżanki? Jeśli tak, to jak to 'przeskoczyć'?
Teraz uściślę, dlaczego pytam. Otóż mam kolegę, dobrego. Znamy się jakieś 17 lat (teraz mamy 24) ![]() Po pierwsze, nie wiem co on o mnie myśli, czy widzi we mnie kobietę, czy tylko kumpelę. Owszem, w 2 czy 3 klasie podstawówki byłam jego 'szkolną miłością' ![]() Po drugie, jak tu zgranie zainicjować jakąś bliższą relację, zacząć jakiś 'flirt', chociaż dać mu znać, że jestem nim zainteresowana jako mężczyzną, a nie tylko kolegą. Oczywiście najlepiej tak, żeby nie ucierpiała na tym relacja koleżeńska i stosunki w grupie. Dodam, że widujemy się co jakiś czas na spotkaniach naszej 'paczki'. Mamy też kontakt na FB. Czy macie jakieś rady, pomysły, co robić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
live your passion
|
Dot.: Jak poderwać znajomego...
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Myślę, że skoro inaczej się z Tobą żegna niż z innymi i jak mówisz wielokrotnie trafia w usta to na pewno nie przypadkiem ..;>
Nick mega ![]()
,,Jeśli masz być na chwilę, to lepiej żeby nie było Cię wcale." Edytowane przez Nastazjaa Czas edycji: 2013-05-11 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja bym szepnęła koledze, że jest świetnym mężczyzną; wiesz, jakaś niby to niezobowiązująca sytuacja, ale zadziana w odpowiednim momencie. jeśli u niego coś jest na rzeczy (a to na wychodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
po drugiej stronie szafy
|
Generalnie jestem za tym, żeby kobiety wykazywały inicjatywę, ale. No właśnie. Jakoś kurczę nie wydaje mi się, żeby trzeba było specjalnie ośmielać faceta, który pozwala sobie na buziaczki w usta. Gdyby był zainteresowany związkiem z Tobą, to byś o tym wiedziała.
![]() |
#6 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
PS. Nick zgodny z moją posturą - niestety chuda szkapa ze mnie :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.