|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nietypowa sytuacja
Witam
od czasu do czasu podczytuję forum intymnie i wiem, że tutaj mi doradzicie dobrze. Nasz problem (mój i tż) wygląda następująco: mój tż pracuje w pewnej firmie zajmującej się handlem. Jego zespół liczył do niedawna 5 osób. Niestety od dwóch miesięcy jest ich 6. Dlaczego niestety to zobaczycie zaraz. Od kwietnia w ich zespole zatrudniono młodą dziewczynę. I tu zaczyna się problem. Ta laska uczepila się mojego męża jak rzep. Dzwoni późnym wieczorem i ciągle czegoś chce. Mój tż może się podobać, ale ufam mu. Jemu również ta sytuacja za bardzo nie odpowiada. Po pracy jest zmęczony i potrzebuje spokoju. Tym bardziej, że nasz synek ostatnio boleśnie zabkowal i nie spał za dobrze. Mąż należy do delikatnych i zwracał jej uwagę, że mogliby sprawy pracy załatwić w ciągu dnia. Ona jak ta tępa nie rozumie. W pracy również nie daje mu spokoju. Ciągłe usmieszki itp. Tż nie jest niedomyslny i wie o co chodzi. Mnie juz też ta sytuacja najdelikatniej mówiąc wkurza. Co mamy zrobić? Czy ja mam się wtrącić? Czasami korcilo mnie jak dzwonila żeby jej nawymyslac.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nietypowa sytuacja
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
odbierz telefon i popros zeby sprawy pracowe zalatwiala w pracy
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Sama odbieraj telefony i pytaj, czy coś przekazać.
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Jasne odbierz i powiedz ze maz po pracy nie ma cczasu na sprawy sluzbowe, badz stanowcza
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
serum z nanopletami
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że TŻ powinien przestać być delikatny i dosadnie powiedzieć jej, że nie życzy sobie telefonów po pracy bo wtedy jest czas dla jego Ukochanej żony i dziecka.
A jak po raz kolejny zadzwoni to bym odebrała i powiedziała np. "Przepraszam, ale mąż nie może rozmawiać bo właśnie dziś mamy romantyczny wieczór tylko dla siebie" czy cokolwiek takiego. W ogóle jakaś dziwna ta laska. Widzi, że facet ma żonę i dziecko, widzi, że nie jest zainteresowany, a dalej brnie...nie rozumiem
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

od czasu do czasu podczytuję forum intymnie i wiem, że tutaj mi doradzicie dobrze. Nasz problem (mój i tż) wygląda następująco: mój tż pracuje w pewnej firmie zajmującej się handlem. Jego zespół liczył do niedawna 5 osób. Niestety od dwóch miesięcy jest ich 6. Dlaczego niestety to zobaczycie zaraz. Od kwietnia w ich zespole zatrudniono młodą dziewczynę. I tu zaczyna się problem. Ta laska uczepila się mojego męża jak rzep. Dzwoni późnym wieczorem i ciągle czegoś chce. Mój tż może się podobać, ale ufam mu. Jemu również ta sytuacja za bardzo nie odpowiada. Po pracy jest zmęczony i potrzebuje spokoju. Tym bardziej, że nasz synek ostatnio boleśnie zabkowal i nie spał za dobrze. Mąż należy do delikatnych i zwracał jej uwagę, że mogliby sprawy pracy załatwić w ciągu dnia. Ona jak ta tępa nie rozumie. W pracy również nie daje mu spokoju. Ciągłe usmieszki itp. Tż nie jest niedomyslny i wie o co chodzi. Mnie juz też ta sytuacja najdelikatniej mówiąc wkurza. Co mamy zrobić? Czy ja mam się wtrącić? Czasami korcilo mnie jak dzwonila żeby jej nawymyslac.

07.07.2012