|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dziwny guz na żebrach u 2 latka!
Witam u mojego synka pojawił się nagle jakiś guz, okrągły na żebrach, dostałam skierowanie do chirurga dopiero za miesiąc. Nie chcę tyle czekać, czy znacie jakiegoś dobrego chirurga w poznaniu? a może powinnam udać się jeszcze gdzieś indziej. Tyle się czyta o nieudolnych lekarzach, może ktoś miał podobny problem? pomóżcie proszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: dziwny guz na żebrach u 2 latka!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzieki za odp. troszkę się uspokoiłam, czy ten guz w czasie na pewno się nie zmieniał? bo mi się wydaje że jest coraz twardszy a w ogóle jest spory, taka połowa piłeczki od pin-ponga. Dobrze to nie wygląda. Wydaje mi się że takie rzeczy powinno się usuwać.
dziękuje jeszcze raz za odp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
W Poznaniu trudno szukać dobrego chirurga dziecięcego z szybkim terminem niestety. A mam pytanie do jakiego lekarza jesteś zapisana, bo miałam kontakt z kilkoma chirurgami dziecięcymi w Poznaniu?
Tylko człowiek mądry, nigdy nie przestaje się dziwić. Dla ludzi głupich jest to zbyt trudne, przyzwyczajeni do szarości dnia nie zauważają kolorów, jakie daje świat Moje maluchy ![]() większy maluch Dawid ur. 28.09.2008 g. 7:58, 56/3030 mniejszy maluch Liliana ur. 06.10.2012 g. 01:25, 48/2560 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jeżeli miałaś kontakt z kilkoma, to którego polecasz, przyjmuje może prywatnie?
ja jestem umówiona do Błaszczyńskiego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.