|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
MF Lasting Performance 102 GRUDZIEŃ
Hej
Jak w temacie. Wymienie podklad MF w kolorze 102 (pastelle) na ten sam najlepiej w odcieniu 100 (fair) ewentualnie 101 (ivory beige). Podklad zakupiony wczoraj w Rossmannie. Kolor 102 wydawal sie byc odpowiedni w sztucznym swietle, jednakze na mojej tlustej cerze ciemnieje w kilka minut i wygladam jak pomarancz. Nie mialam go w kosmetyczce od 2 lat, z tego co pamietam dawniej nie sprawial mi takiego problemu. Odcienie 100 i 101 tylko do kupienia przez internet, mimo wszytsko bede wdzieczna, jesli znajdzie sie ktos chetny na wymiane. Kupiony za 39.99 na promocji. Uzyty wczoraj i dzis wiec jest jak nowy. Od jutra wracam do True Match bo az wstyd wychodzic z ciemna buzia. Pozdrawiam )
Edytowane przez natgra Czas edycji: 2013-12-16 o 20:33 |
|
|
|
|
#2 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: MF Lasting Performance 102
Autorko, tutaj panuje całkowity zakaz sprzedaży, poczytaj proszę regulamin Targowiska i zmień odpowiednio swoją wiadomość
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MF Lasting Performance 102
podczas kupowania podkładu pamiętaj, że każdy podkład się utlenia. Niestety w niektórych przypadkach to utlenianie jest bardzo widoczne dlatego warto pytać o próbki o małego słoiczka żeby przetestować w domu lub nałożyć na dłoń i pochodzić z tym chwileczke, później nałożyć nową warstwę obok i porównać efekty (wyschnięty podkład i ten świeży). Zobaczysz wtedy o ile tonów ciemnieje podkład.
I faktycznie, zmień troszkę opis Ja mam 100 ale zostało go gdzieś 40%. Jednak uważaj bo on też ciemnieje jak dla mnie przynajmniej o ton.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

Jak w temacie. Wymienie podklad MF w kolorze 102 (pastelle) na ten sam najlepiej w odcieniu 100 (fair) ewentualnie 101 (ivory beige). Podklad zakupiony wczoraj w Rossmannie. Kolor 102 wydawal sie byc odpowiedni w sztucznym swietle, jednakze na mojej tlustej cerze ciemnieje w kilka minut i wygladam jak pomarancz. Nie mialam go w kosmetyczce od 2 lat, z tego co pamietam dawniej nie sprawial mi takiego problemu. Odcienie 100 i 101 tylko do kupienia przez internet, mimo wszytsko bede wdzieczna, jesli znajdzie sie ktos chetny na wymiane. Kupiony za 39.99 na promocji. Uzyty wczoraj i dzis wiec jest jak nowy. Od jutra wracam do True Match bo az wstyd wychodzic z ciemna buzia. Pozdrawiam