|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Malinka
Jak się jej pozbyć? Smarowałam arcalen, ale nie znika.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Malinka
Jak świeża to przykładanie lodem pomaga. Jak już trochę ma to raczej trzeba maskować i czekać aż zniknie
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Mnie nic nie pomaga. Puder nie zakrywa. Polecam robić je w niewidocznych miejscach xD
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Polecam maści Arcalen, Lioton lub inne podobne. Przyspiesza resorpcję krwiaków
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
raz w życiu miałam malinkę na szyi, trzymała się około 1,5 tygodnia tylko z dnia na dzień była coraz jaśniejsza. Pamiętam jak ją pudrowałam kilka razy dziennie, a to i tak niewiele pomagało. Teraz mam nauczkę, już więcej się na nią nie zgadzam
wydaje mi się, że w tej kwestii pomoże tylko czas.
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Kiedys chłopak mi zrobił i jakoś nie chciałam z tym chodzić i znalazłam taki filmik w internecie, przydatne, jak zrobil drugi raz ( i ostatni mam nadzieje bo nie kreci mnie to) pomógł na szybko lód od razu po i to rozcieranie grzebieniem. http://www.youtube.com/watch?v=nVFkson_yVA
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Lód może pomóc, jak i wszystkie maści na żylaki i krwiaki.
No i puder, apaszka, zależy gdzie ona jest
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Nie znoszę gdy facet robi mi malinkę w widocznym miejscu, a ja jestem tego zupełnie nieświadoma. Ostatnio głupio mi się zrobiło bo miałam dużą i bardzo widoczną malinkę na szyi, którą próbowałam zamaskować pudrem. Pojechałam z TŻ-em i rodzicami na działkę, puder się starł, a mama zszokowana, że mam wielkiego siniaka - zwaliłam winę na chłopaka, że wygłupialiśmy się i mi go nabił
![]() A jaka jest recepta na jego szybsze zniknięcie? Chyba nie ma żadnej. Czekaj i tyle. Ewentualnie noś apaszkę, często smaruj korektorem/podkładem i tyle. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.