|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przeterminowany balsam do ust?
Cześć wszystkim. Dzisiaj kupiłam w rossmanie balsam do ust firmy Blistex Lip Relief Cream. Był on na przecenie, więc kupiłam. Gdy go odkręciłam wyleciała z niego woda i pobrudziła całe opakowanie, a sam balsam dopiero po chwili wyleciał. Ma specyficzny smak i zapach, ja tam czuję kiszone ogórki (
![]() Powyższy ciąg liczb znajduje się na samym sztyfcie, a na opakowaniu od balsamu jest jeszcze po boku 251010 25, a pod spodem S001 085645. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przeterminowany balsam do ust?
A czy przypadkiem Blistex nie jest dostępny w Rossie od niedawna
![]() Szczerze mówiąc, nie ryzykowałabym i wyrzuciła, nie warto dla tych 5-6 zł (bo tyle teraz Blistex kosztuje w R.) się narażać ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
napisz wiadomość przez np. formularz kontaktowy na stronie firmy z prośba o rozkodowanie daty wazności produktu. Data powinna byc zakodowana w numerze serii, przynajmniej tak jest z kosmetykami Nivea lub Bambino. Jesli jest inaczej to powinni ci udzielic informacji
![]() link do strony http://www.blistex.com.pl/kontakt.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
damn good coffee
|
albo zapytaj ekspedientki w rossmanie, na pewno Ci datę rozkoduje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.