|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wymiana w Esotiq
Dziewczyny, czy wymieniałyście kiedyś bieliznę w Esotiq na inny rozmiar? Dzisiaj kupiłam tam stanik, długo zastanawiałam się nad rozmiarem i w końcu kupiłam nieodpowiedni. Czytałam, że Esotiq nie przyjmuje zwrotów ani nie wymienia na inny model... Jestem zła na siebie, że tyle kasy wyrzuciłam w błoto. Oczywiście stanik ma wszystkie metki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymiana w Esotiq
Pewna nie jestem, ale wydaje mi się, że biustonosz można wymienić w ciągu 3 lub 5 dni. Za to na pewno nie ma zwrotów.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Rok temu mąż kupił mi w Esotiq stanik na urodziny. Fason mi nie odpowiadał i następnego dnia ekspedientki pozwoliły mu wymienić na inny. Nie były jednak zbyt uprzejme ale uznały, że wyjątkowo wymienią. O zwrocie w Esotiq można zapomnieć. Dodam, że sytuacja miała miejsce w Poznaniu na Dąbrowskiego. Myślę, że warto spróbować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Udało Ci się wymienić stanik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Różowy Jednorożec
|
Ja akurat reklaowałam tam stanik. Nie było najmniejszego problemu, na miejscu wymienili na nowy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.