|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Znaleźć kogoś, o kim niewiele wiem
Hej!
![]() Zakładam wątek, bo wiem, że kiedyś były podobne i że udało Wam się pomóc. Moja sytuacja wygląda tak: poznałyśmy z koleżanką fajnych facetów na juwenaliach. Mieliśmy iść na piwo, ale się zgubiliśmy i już nie znaleźliśmy. Znam właściwie tylko ich imiona i... wzrost ![]() Jak myślicie, co mogę zrobić? Przeczesałam wydarzenie na Facebooku, pisałam na spotted, próbowałam szukać "ręcznie" na fejsie... i nic! Nie zależy mi na tym jakoś strasznie, ale gdybym chociaż nie spróbowała, to bym żałowała. Byli naprawdę sympatyczni i chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że prawdopodobnie nie pójdziemy z nimi na to piwo, to jednak chcę chociaż spróbować. Poza tym koleżanka suszy mi głowę, bo to przeze mnie ich zgubiłyśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Znaleźć kogoś, o kim niewiele wiem
Aż taka desperacja? ciekawe czy oni o was tez tak myślą...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem, czy desperacja...? Przecież nie twierdzę, że jak ich znajdę, to na pewno połączy nas wielka miłość, ani nawet, że w ogóle kiedykolwiek się spotkamy
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
jak na "aż tak mi nie zależy" to jednak sporo zrobiłaś...
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
I masz jakiś problem z tym, że tyle zrobiła?
![]() Na serio nie przychodzi mi do głowy nic więcej skoro użyłaś już Spotted, sama widzę po swoim mieście ilu ludzi przewaliło się przez Juwenalia i niestety nawet takie szukanie pytając po ludziach z uczelni może być nieefektowne, bo ciężko coś takiego sprecyzować, szczególnie że chyba nie nawiązaliście jakiejś szczególnie specyficznej rozmowy. Już nie wspomnę o tym, że wcale nie muszą tam studiować. Chyba nie pomogę.. ale trzymam kciuki, może odezwie się jeszcze ktoś na spotted. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ha ha, mi sie skojarzyl dowcip w ktorym to nastolatka poszukuje tatusia dla synusia
![]() ja bym olala, oni napewno znalezli inne dziewczyny ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie wydaje mi się. Włożyłam w to jakąś minutę pracy
![]() I żeby nie było niedomówień, nie chodzi mi o nich jako o facetów, ale wydawali się bardzo sympatyczni, a fajnych znajomych nigdy za wielu, chyba mam rację ![]() Też nie było to ogłoszenie jak niektóre typu "szukam chłopaka, którego widziałam przez 5 minut, zakochałam się", proszę, nie nadinterpretujcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ee niektórzy powinni przestać się spinać, dla mnie to też dziwne, ale to nie znaczy, że skoro dla mnie dziwne to ogólnie dziwne. Kolejny wątek gdzie jest spina O NIC masakra
![]() Ja nie wiem, ale domyślam się, że są na spotted (chyba tylko ja na świecie mam to w du.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą przecież nie robię nic takiego, jak w słynnym wątku o tatuażyście ![]() Jak się nie odezwą, to trudno, przecież mój świat się nie zawali ![]() Cytat:
![]() Spotted jest teraz zawalone ogłoszeniami z juwenaliów, więc inni też robią to, co ja. A część postów to "siedziałaś gdzieśtam, odezwij się, bo jesteś piękna", więc mój z samymi suchymi faktami to chyba naprawdę nic zdrożnego ![]() No a może akurat, bo skoro są szukający, to szukani też muszą być ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie przed chwilą znalazłam na fejsbuku kogoś o kim wydawało się, że wiem bardzo niewiele. Jak się zastanowiłam to okazało się że wiem gdzie mieszka i gdzie studiuje, ile ma lat (więc na którym roku prawdopodobnie) - i tym tropem poszłam. Zaczęłam szukać w grupach. Okazało się, że nawet w tych zamkniętych można przejrzeć wszytkich członków
![]() Zachęcam do prób poszukiwania wiele razy, czasem za pierwszym nie uda się znaleźć, ale następnym wpadają do głowy lepsze pomysły ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.