|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
seks z eks, jak i gdzie? ;>
Hej dziewczyny,
w styczniu rozstałam się z chłopakiem po miesiącu oficjalnego związku. Właściwie ok. pół roku się ze sobą "na poważnie" spotykaliśmy, a jeszcze przedtem od dwóch lat byliśmy dobrymi znajomymi i razem imprezowaliśmy. Lubimy się bardzo i seks jest cudowny, zawsze byliśmy na siebie napaleni i tak jest do tej pory, ale po prostu nie jesteśmy stworzeni do bycia ze sobą i w związku wszystko się sypie więc zostaliśmy "przyjaciółmi". Jednak po kilku miesiącach od zerwania przespaliśmy się ze sobą 2 razy i czuje,że to nie jest koniec. Nasza relacja zrobiła sie bardzo dziwna, mam wrażenie,że to zaczyna się robić "związek bez zobowiązań". On coraz bardziej otwarcie mówi,że ma ochote się ze mną kochać itd jednak nie widujemy się za często. Nie przeszkadza mi to,że on tak mnie traktuje bo sama chce od niego właściwie tylko seksu. W czym problem? Głupie to, ale nie mamy gdzie sie kochać! Ja mieszkam z mamą i babcią, które ciągle są w domu, on podobnie, ma duży dom i dużą rodzinke, zawsze ktoś jest "za ścianą". Te nasze dwie noce po rozstaniu spędziliśmy u niego, ale to przez to,że wróciliśmy z imprezy i nie myśleliśmy o tym gdzie iść. Jego rodzice mnie znają i nawet bardzo mnie lubili,ale teraz mam wrażenie,że nie są zadowoleni z widywania mnie w takich okolicznościach, z resztą sama źle się z tym czuje, seks po kryjomu, po cichu niby,. chociaż po alkoholu nie tak łatwo nam się kontrolować i nie wychodzimy z łóźka całą noc i następny dzień. Chciałabym znaleźć jakieś swobodniejsze miejsc, myślałam o jakimś hotelu/motelu? Pewnie niedługo wyskoczymy razem na drinka lub do kina i kombinuje gdzie później go zaciągnąć. Chociaż on pewnie planuje to samo. Macie jakieś pomysły? A moze jakaś leśna polanka bo juz ciepła pogoda ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: seks z eks, jak i gdzie? ;>
polana to troche lipa jednak zawsze może sie ktos przyszwdać
nikt z Was nie ma fajnej działeczki ? ewentualnie może on ma jakiś odpowiedni samochód ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Oj tam, polanka w lesie to fajny pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Proponuję albo gdzieś wyjechać na weekend raz na jakiś czas albo na polance lub w lesie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Polanka fajna sprawa. Nie polecam tylko z uwagi na ilość owadów, nie mniej, myślę że pod wpływem emocji nie będziecie zawracać sobie nimi głowy, no i kocyk obowiązkowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Działki ja nie mam, jeszcze nie wiem jak pan ex ale nigdy nic nie mówił na ten temat. Samochód się nadaje, raz to robiliśmy tam, ale jednak dla mnie to małoo wygodne, no i raczej tylko na szybki numerek. żadna owady i takie tam mnie nie odstraszą ![]() heh, kurcze czuje się jak nastolatka z takim problem..ale co zrobić. Przynajmniej poczujemy troche adrenaliny na myśl o tym,że ktoś nas może przyłapać, no i przecież nie będziemy całkiem nago się prezentować na łonie natury. ![]() Dzięki za podpowiedzi! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Działka jakaś?
Polanka jest fajna, ale mnie by odrzucała w godzinach wieczornych/nocnych ze względu na to, że ziemia jest jeszcze zimna, robi się na trawie rosa i czasami koc nie daje komfortu :P Chyba najprostszym rozwiązaniem będzie auto i jakieś ustronne miejsce. Hotel/motel też spoko, ale jak na jakieś jednorazowe wojaże. Na dłuższą metę może być to kosztowne.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Odp: seks z eks, jak i gdzie? ;>
Polanka jak najbardziej
![]() Samochód też się nadaje - jak ma dużą maskę to kocyk na maskę i heja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Można też gdzieś jechać na rower
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moze spróbujemy z tym samochodem ![]() kolejny dobry pomysł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Mój pomysł pewnie się nie spodoba...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
seks z eks, jak i gdzie? ;>
Podziel sie nim to sie okaze :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
O kurde, dla mnie hard
![]() Mój tż nie chciał normalnie iść na spacer po zabytkowym cmentarzu, bo się czuł nieswojo, a co dopiero gdybym miała go tam kusić na seks ![]() No ale cmentarz późną porą na pewno nie jest miejscem, gdzie można spotkać dużo ludzi, więc Autorka może spróbować ![]() To ja dodam coś od siebie: spontaniczny seks nocą na placu zabaw. Do tej pory mile to wspominam ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Hoteliki są jakieś absolutnie wszędzie. jak nie macie problemów domowych z niewracaniem na noc, to polecam. Większa swoboda i higiena, niż polanka, która może być urozmaiceniem raz na jakiś czas.
A i w dzień hotel się nada. Bywało, że spotykałam się ze swoim w połowie drogi między jego miastem a moim na parę godzin...da się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
W opuszczonych fabrykach, magazynach, budowach -wystarczy się trochę rozejrzeć. Tylko trzeba uważać bo żule też uwielbiają te miejscówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hm, las, cmentarz, park.. nocą.
Hotele, motele.. praktycznie WSZĘDZIE jest okazja. Nawet w przebieralni dla inwalidów w sieciówkach, galeriach.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cmentarz mnie przeraził.
Motel najlepsza rzecz ewentualnie gdzieś na jakimś odludziu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
O matko, ale Wy macie dziewczyny pomysły! Chyba muszę trochę wypróbować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Odp: seks z eks, jak i gdzie? ;>
Ją osobiście bardzo dobrzevwspominam ostatnie piętro w wieżowcu a raczej schody na nie. Pomimo że naprawdę mieliśmy gdzie uprawiać seks to była fajna odmiana szkoda że mój aktualny tz nie chce robić tego w plenerze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
najlepszy wyjazd gdzieś we dwoje wtedy możecie to robic w dzień i w nocy
jakieś odludzie najlepiej znaleźć albo jakąś łąkę i tam na kocyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
A strych,piwnica,garaż?
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
w aucie a, żeby było pewnie można w nocy zaparkować w garażu ^^
przydałoby się combi z tyłu można rozłożyć łóżko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
toaleta ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
ostatnio kilka razy krzaki, ale szkoda, nikt nas nie nakrył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.