|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zmiana lidera w Avon
Witam
![]() Jestem konsultantką Avonu od ok. 3 lat. Zaproponowała mi to koleżanka więc się zgodziłam. Na początku dostałam jakieś materiały od niej do pomocy i wdrożenia się w to wszystko. Zaczęłam zbierać zamówienia i dosyć dobrze mi to idzie do tej pory lecz niedawno się dowiedziałam że ta moja koleżanka zrezygnowała z bycia konsultantka. Co jakiś czas dostaje smsy od nieznanych ludzi którzy mi piszą abym złożyła zamówienie bo termin się kończy itp. Nie wiem w ogóle co to za ludzie raz pisze jakaś Pani a raz Pan. Nigdy do nich nie dzwoniłam ani nie odpisywałam na te smsy. Ale chciałabym mieć kontakt ze swoim liderem i wiedzieć ogólnie co się dzieje, jakie są promocje, programy motywacyjne itp. Może nawet bym była zainteresowana stworzeniem własnej grupy ale nie wiem nawet do kogo z tym iść. Widzę że inne konsultantki się spotykają ze swoimi liderami i współpracują. Czy można zmienić swojego lidera? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zmiana lidera w Avon
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiana lidera w Avon
Cytat:
dane lidera znajdziesz w strefie konsultantki -w zakładce dane personalne-wsparcie i kontakt tam też masz wszelkie informacje o programach, promocjach zapraszam do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692217&page=29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.