|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przykre słowa od koleżanki
.................
Edytowane przez azjatkapaulinek Czas edycji: 2013-06-19 o 17:17 Powód: bład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
.
|
Dot.: Przykre słowa od koleżanki
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A co mam patrzyć spokojnie jak mnie od kretynek wyzywają?
poprosiłam ją tylko o pomoc, to jakaś zbrodnia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Wyolbrzymiasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
nie chodzi mi o proszenie o pomoc,ale o ten wątek...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no i macie po równo, ona Cię wyzwała a Ty ją bez przerwy prosisz o pomoc z komputerem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Szczerze? mnie też coś trafia jak ludzie w wieku ok 20 paru lat nie potrafią czegoś prostego (dla mnie) zrobić na komputerze.. no żeby w dobie komputerów nie potrafić ułożyć sobie ikonek na pulpicie albo wstawić przypisu w Wordzie, zrobić akapitów, zmienić tapety, ściągnąć piosenki filmu czy książki a już o czarnej magii jak prezentacja w power point nie wspominając, no to rzeczywiście coś może trafić.. zamiast siedzieć na pudelku itp stronach mogłyby od czasu do czasu poczytać w tych googlach jak się coś robi (chociaż znam i takich co nawet wyszukać sobie czegoś nie potrafią
![]() a zaraz po kliknięciu TABELA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
co za wątek... i tak koleżanka dlugo wytrzymała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie dziwię, domyślam się, że do rzeczy, o które pytasz nie potrzeba być informatykiem no i też bardzo tego nie lubię. Bo nie wiem jak można z czegoś korzystać i tego nie poznać. Dla mnie to głupie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Eh to tak jakbym ja teraz rozpętała aferę, że ktoś nazwał mnie Wizażystką, a nie Wizażanką
![]() IMO masz za mało dystansu do siebie i do waszej znajomości. Ja w swoim życiu od przyjaciół usłyszałam wiele "wyzwisk" ale nigdy nie traktowałam ich na serio, bo nie mieli powodu, żeby na poważnie powiedzieć np że "jestem bitch a nie friend" ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
za mało dystansu do siebie , chociaż nie powiem ja też w pewnych kwestiach nie mam dystansu do siebie ale to inna historia . Jestem blondynką naturalną i zawsze jak coś mi nie wychodzi czy czegoś nie rozumiem to właśnie zwalam winę na to , że ten blond mi przeżarł się do mózgu
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
and cigarettes
|
A czemu w googach nie sprawdziłaś jak poustawiać ikony na pulpicie, skoro zawsze znajdziesz w googlach odpowiedź jak sobie z czymś nie radzisz?
Wiesz, gdy zachowuję się jak idiotka, która prostej czynności nie potrafi zrobić i ktoś to zauważy to się nie obrażam. Bo to przecież prawda. Skoro wiesz, że nie jesteś alfą i omegą to przyjmij na klatę to, że inni też to mogą wiedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Przesadzasz, po 1) to znajomość czysto internetowa, nie znasz prawdziwej reakcji na wszystko co piszesz, więc nie dziw się, że zachowanie "koleżanki" może Cię dziwić, 2) nie napisała nic obraźliwego, przecież to była tylko dowcipna uwaga komentująca Twój brak umiejętności w posługiwaniu się komputerem. To nie są wyzwiska, że jesteś kretynką, czy ze głupia - wyobraź sobie, że koleżanka pisząc to uśmiecha się i kręci głową. I co, inny odbiór?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.