|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zmiana charakteru, obojętność
.
Edytowane przez Mala_Maudie Czas edycji: 2013-06-26 o 05:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiana charakteru, obojętność
Rozstanie. Jeżeli nie ma chęci i czasu na rozmowy, kompletnie Cię nie szanuje, to innego wyjścia nie ma, niestety.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Zmiana charakteru, obojętność
A ja uwazżam że rozstanie to ostateczność.
Ale jak czujesz że coś jest nie tak to jednak zamiast probować się starać i mu nackakiwać pogadaj z nim. Powiedz co czujesz, zapytaj co się dzieje, czemu się tak zachowuje... Może poprostu ma jakieś problemy i nie umie sobie z nimi poradzić? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na razie zachowując się tak, jak się zachowujesz, gdy facet zachowuje się fatalnie- rozzuchwalasz go, tym bardziej widzi, ze spokojnie może po tobie jeździć. Co będzie robił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Sama go nie rozumiem. Ma takie dni, że traktuje mnie dosłownie jak księżniczkę (jak miałam operację to nosił mnie do łazienki, siedział całą noc, całował w stopy), a następnego diabeł w niego wstępuje (chociażby jak na załączonym obrazku widać). Jakby po prostu dwie inne osoby. Mam wrażenie, że jestem jak kula u nogi, że sprawiam same problemy, że wini mnie za swoją chorobę i za wszystko co złe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie lataj za nim, nie przepraszaj jesli wiesz ze nic zlego nie zrobilas. Po jakims czasie on stwierdzi ze mozna na ciebie pluc a ty i tak uznasz ze deszcz pada. Mozesz sprobowac z nim pogadac, wtedy kiedy ma ten lepszy humor, ale jesli znowu ci powie ze nie ma ochoty z toba gadac... to ja bym mu powiedziala ze nastepny raz kiedy pogadamy o czymkolwiek bedzie jak mu sie taka ochota znajdzie. Mam wrazenie ze ty sie wlasnie za bardzo starasz, i jemu albo jest za dobrze, przyzwyczail sie i juz tego nie docenia, albo go to przytlacza. Ewentualnie jest jakis problem o ktorym Ci nie mowi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ci po taktowaniu jak księżniczka, gdy za chwilę mu palma odbije i będzie się na tobie wyżywał? Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-06-07 o 14:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Najgorsze jest to, ze jest taki nie tylko do mnie. Jest taki sam do swoich rodziców, do swojego rodzeństwa, a podobno i tak tylko ja go potrafię przytemperować i przy mnie się zmienia na lepsze, mniej fochów, mniej zlości. Ale i tak nie wytrzymuję, kiedyś go chyba pobiję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
facet cię nie szanuje
zobaczył, że dajesz mu palec a teraz chce wciągnąć ciebie całą i to bez wzajemności. Robisz błąd, że za nim latasz. A to go jak małe dziecko jeszcze bardziej rozkaprysza. Ogólnie dla mnie facet wcale nie jest takim kochanym facetem jak to ujęłaś - co z tego, że czasem jest miły? Dla mnie facet albo cały czas jest mily (a ja dla niego) albo nie jest miły no ludzie Zrobił się taki bo pewnie przedtem to jeszcze motyle były itd a teraz minęło zauroczenie i gwiazdorzy jak panienka a ty jeszcze nad nim skaczesz, no litości kobieto to nie jest dziecko ani mały piesek tylko facet |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.
|
wygląda tak, jakby cię zdradził i w ten sposób sobie z tym"radził". jest to jeden z mechanizmów obronnych...
a cóż poza tym - przecież mimo zwolnienia mógł chodzić na uczelnię, kajdankami go chyba nie przytwierdziłaś do kaloryfera...?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Raczej nie przykuwam go nigdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.