|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
... Jak SCHUDŁAM - 104 kg ...
... Witam ... Na wstepie chcialam sie serdecznie przywitac i przeslac Gorace Buziaki dla wszystkich i dla kazdego z osobna .
![]() ... Zanim wczytam sie w forum i zaczne sie wypowiadac ( oczywiscie jesli bede miala cos do powiedzenia w temacie - Bo gadusiac bez konca i bez tematu to ja moge od nocy do rana ![]() ... Krotko mowiac --> NOWE ZYCIE = NOWA JA ... ... Jesli, ktokolwiek ma do mnie jakies pytanko - z wielka przyjemnoscia odpowiem - sluze pomoca i rada ... Jesli oczywiscie bede potrafila ![]() ... OgroOomne BuzZziaczki Dla Was Kochani --> Panna_De ...
..."Nie Musze Byc Idealna-Wystarczy,ze Jestem Wyjatkowa"Te slowa powtarzam sobie co dnia. ..."Bo W Zyciu Najwazniejsze Jest To-By Miec Swoj CEL"Jakis czas temu,Ktos mi to skutecznie uswiadomil. ...CEL... ktory udalo mi sie osiagnac i ktorym bede sie chwalic do konca mych dni -->...SCHUDLAM 104 kg... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ... Jak SCHUDŁAM - 104 kg ...
Chyba schudłaś co najwyżej z wagi 104. Jak można schudnąć 104kg?? To ile ty ważyłaś? co najmniej 160kg? Jakaś reklama pewnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Schudnąć ponad 100 kg można. Sporo jest takich przypadków.
Tylko ciekawe jakim sposobem autorka tak schudła. Czekamy autorko na więcej informacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
wazylam 168 kg
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Witaj ... Wlasnie sposob jest nie dosc ciekawy .. Jestem w trakcie pisania bloga o tym jak tego dokonalam
..."Nie Musze Byc Idealna-Wystarczy,ze Jestem Wyjatkowa"Te slowa powtarzam sobie co dnia. ..."Bo W Zyciu Najwazniejsze Jest To-By Miec Swoj CEL"Jakis czas temu,Ktos mi to skutecznie uswiadomil. ...CEL... ktory udalo mi sie osiagnac i ktorym bede sie chwalic do konca mych dni -->...SCHUDLAM 104 kg... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma ciekawych sposobów jest tylko zdrowa dieta + ruch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.