Nic oryginalnego... Po prostu instruktor prawa jazdy... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-27, 13:57   #1
malutka_123
Przyczajenie

Nic oryginalnego... Po prostu instruktor prawa jazdy...

Witam,
na początku chciałabym się przywitać, ponieważ jestem tu nowa.
A teraz przybliżę swoją historię...
Mam męża, z którym nie jestem szczęśliwa, nie szanuje mnie, ubliża mi i mojej rodzinie. Pewnie część winy jest moja, że nasze małżeństwo nie jest takie idealne...
Mój mąż postanowił, że zapisze mnie na prawo jazdy. Powiedziałam "OK, chociaż będę niezależna od Niego". Pojechaliśmy do jego znajomego (miły gościu, przeciętny - całkiem nie mój typ). Chodziłam najpierw na wykłady, potem zaczęły się jazdy. Pierwszych jazd nie zapomnę do końca życia... Jak go zobaczyłam wtedy (instruktora, a zarazem właściciela ośrodka szkoleniowego) nogi mi się ugięły. Nie wiem co się stało...Przecież jakiś czas temu widziałam go i nic...Na jazdach było normalnie, rozmawialiśmy o byle czym (nie tak jak czytałam jak się instruktorzy zwierzają o swoich problemach), my po prostu żartowaliśmy i rozmawialiśmy o niczym, ale o wszystkim.
Każde jazdy, to dla mnie udręka. Nie umiem się skupić. Najgorsze jest to, że mam męża, którego mimo swojego zachowania nie zdradzę, a on ma kobiete, z którą ma dziecko, więc też nie chce nic rozbijać.
Tylko nie wiem jak sobie poradzić ze swoim uczuciem. Ja się dzięki niemu uśmiecham, a jak przychodzę do domu to tylko płacz, bo wpakowałam się w takie świństwo. Nie mogę sobie z tym poradzić. Zmieniłabym instruktora, ale jak? Jaki powód podać?Przecież mamy wspólnych znajomych, nie powiem mu, że źle uczy. Dla mnie każde jazdy do udręka, czasami jak się zamyśle to powstrzymuje łzy. Nigdy nie sądziłam, że coś takiego mnie spotka...Nigdy... Mam adoratorów i to o wiele przystojniejszych, ale kocham męża. Jednak on, zwyczajny, przeciętny facet a działa tak na mnie... Jak sobie poradzić z tym uczuciem? To dopiero początek jazd, więc czeka mnie jeszcze dużo chwil spędzonych z nim.
Dziękuję za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie.
malutka_123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 14:01   #2
roxyroxy
Zadomowienie

Dot.: Nic oryginalnego... Po prostu instruktor prawa jazdy...

Cytat:
Napisane przez malutka_123 Pokaż wiadomość
Witam,
na początku chciałabym się przywitać, ponieważ jestem tu nowa.
A teraz przybliżę swoją historię...
Mam męża, z którym nie jestem szczęśliwa, nie szanuje mnie, ubliża mi i mojej rodzinie. Pewnie część winy jest moja, że nasze małżeństwo nie jest takie idealne...
Mój mąż postanowił, że zapisze mnie na prawo jazdy. Powiedziałam "OK, chociaż będę niezależna od Niego". Pojechaliśmy do jego znajomego (miły gościu, przeciętny - całkiem nie mój typ). Chodziłam najpierw na wykłady, potem zaczęły się jazdy. Pierwszych jazd nie zapomnę do końca życia... Jak go zobaczyłam wtedy (instruktora, a zarazem właściciela ośrodka szkoleniowego) nogi mi się ugięły. Nie wiem co się stało...Przecież jakiś czas temu widziałam go i nic...Na jazdach było normalnie, rozmawialiśmy o byle czym (nie tak jak czytałam jak się instruktorzy zwierzają o swoich problemach), my po prostu żartowaliśmy i rozmawialiśmy o niczym, ale o wszystkim.
Każde jazdy, to dla mnie udręka. Nie umiem się skupić. Najgorsze jest to, że mam męża, którego mimo swojego zachowania nie zdradzę, a on ma kobiete, z którą ma dziecko, więc też nie chce nic rozbijać.
Tylko nie wiem jak sobie poradzić ze swoim uczuciem. Ja się dzięki niemu uśmiecham, a jak przychodzę do domu to tylko płacz, bo wpakowałam się w takie świństwo. Nie mogę sobie z tym poradzić. Zmieniłabym instruktora, ale jak? Jaki powód podać?Przecież mamy wspólnych znajomych, nie powiem mu, że źle uczy. Dla mnie każde jazdy do udręka, czasami jak się zamyśle to powstrzymuje łzy. Nigdy nie sądziłam, że coś takiego mnie spotka...Nigdy... Mam adoratorów i to o wiele przystojniejszych, ale kocham męża. Jednak on, zwyczajny, przeciętny facet a działa tak na mnie... Jak sobie poradzić z tym uczuciem? To dopiero początek jazd, więc czeka mnie jeszcze dużo chwil spędzonych z nim.
Dziękuję za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie.

Zamiast zmieniac instruktora, zmien meza. Po cholere tkwisz w zwiazku w ktorym nie jestes szczesliwa. Mz nie ma szacunku do ciebie i twojej rodziny. Instruktor pewnie traktuje cie z szacunkiem, jest zyczliwy i dlatego masz takie odczucia. Brakuje ci tego w domu.
roxyroxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 14:05   #3
malutka_123
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez roxyroxy Pokaż wiadomość
Zamiast zmieniac instruktora, zmien meza. Po cholere tkwisz w zwiazku w ktorym nie jestes szczesliwa. Mz nie ma szacunku do ciebie i twojej rodziny. Instruktor pewnie traktuje cie z szacunkiem, jest zyczliwy i dlatego masz takie odczucia. Brakuje ci tego w domu.
Wiem to wszystko, ale nie jestem w stanie go zostawić. Nie umiem tak wszystkiego rozwalić... Wiem, głupia naiwna wierzy w cudowną zmianę męża...
Stary 2013-05-27, 14:13   #4
babie_lato
Zadomowienie

Cytat:
Wiem to wszystko, ale nie jestem w stanie go zostawić. Nie umiem tak wszystkiego rozwalić... Wiem, głupia naiwna wierzy w cudowną zmianę męża...
Co cię powstrzymuje przed odejściem od męża? Podaj konkretne powody.
babie_lato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 14:15   #5
Ineczka33
Wtajemniczenie

Zamiast rozwieść się z mężem, rzucasz się na pierwsze lepsze portki, które należą do innego.
Zmień tego przypadkowego faceta, z którym dzielisz życie i wówczas popracuj nad swoją samooceną, bo wynika z postu, że po przygodzie z mężem jesteś w stanie zaakceptować każdego.
Stary 2013-05-27, 14:16   #6
malutka_123
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez babie_lato Pokaż wiadomość
Co cię powstrzymuje przed odejściem od męża? Podaj konkretne powody.
Mamy wspólne zobowiązania finansowe (kredyt) i miłość do niego..?
Stary 2013-05-27, 14:16   #7
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cytat:
A. Doczytałam, że go nie zostawisz. To nie mam rady dla Ciebie.
Stary 2013-05-27, 14:19   #8
malutka_123
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ineczka33 Pokaż wiadomość
Zamiast rozwieść się z mężem, rzucasz się na pierwsze lepsze portki, które należą do innego.
Zmień tego przypadkowego faceta, z którym dzielisz życie i wówczas popracuj nad swoją samooceną, bo wynika z postu, że po przygodzie z mężem jesteś w stanie zaakceptować każdego.
Nie, nie rzucam się na portki innego. Nie umiałabym tego zrobić będąc w związku i wiedząc, że on też jest. Po prostu sama nie wiem co o tym myśleć. Jak z tego wybrnąć.
Stary 2013-05-27, 14:20   #9
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:

Żadna z tych rzeczy nie jest powodem do bycia z kimś, kto Cię nie szanuje i nie daje Ci szczęścia.

Co do instruktora - panuj nad sobą i tyle. Nie ma tu chyba dobrego patentu na bezbolesną zmianę.

I jeszcze jedno: chociaż sobie w tym wszystkim dziecka nie zróbcie z małżonkiem, bo będzie kolejny człowiek z zepsutą przez głupich rodziców i ich chory związek (z którego mamusia no nie umie, po prostu nie umie się wymiksować, bo lofcia misia) psychą.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 14:21   #10
babie_lato
Zadomowienie

Cytat:
To nie miłość, tylko chore uzależnienie. Mąż cię nie szanuje, wyzywa cię, pomiata tobą, więc o jakiej ty miłości piszesz?
A kredyt można spłacać po rozwodzie.

Chociaż muszę zgodzić się z Ineczką. Ty go nie zostawisz, będziesz wzdychać do każdego, który okaże ci odrobinę zwyczajnej, ludzkiej sympatii i życzliwości, ale dalej będziesz kisić się w chorym związku w imię wspólnego spłacania kredytu.
babie_lato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 14:25   #11
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, nie rzucam się na portki innego. Nie umiałabym tego zrobić będąc w związku i wiedząc, że on też jest. Po prostu sama nie wiem co o tym myśleć. Jak z tego wybrnąć.
Musisz to wszystko sobie ułożyć.
Masz w swoim małżeństwie deficyty, facet cię nie szanuje. On się raczej nie zmieni.

Zamiast w imię dziwnie moim zdaniem pojętej ''miłości'' do męża wzdychać do ''normalnych'' facetów, po prostu sobie takiego znajdź.

To wymaga wysiłku, ale warto. Kredyt nie jest powodem, żeby tkwić w związku z facetem, który cię nie szanuje.
Też mam za sobą rozwód, więc wiem, o czym piszę i wiem, że warto.
Stary 2013-05-27, 14:26   #12
malutka_123
Przyczajenie

Myśle o rozwodzie co raz częściej. Wiem, że to będzie najlepsza decyzja. I chyba o to tu chodzi, że nie czuje się szczęśliwa w związku i każdy kto okaże mi choć odrobinę szacunku to będę do niego wzdychać.
Stary 2013-05-27, 14:26   #13
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Czego w takim razie oczekujesz zakładając wątek...? Jedyne wyjście znasz, ale nie chcesz nic zmieniać więc najwyraźniej ci to odpowiada...
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 14:30   #14
Ineczka33
Wtajemniczenie

A dlaczego wyszłaś za mąż za swojego męża?
Stary 2013-05-27, 14:30   #15
malutka_123
Przyczajenie

Cytat:
Musisz to wszystko sobie ułożyć.
Masz w swoim małżeństwie deficyty, facet cię nie szanuje. On się raczej nie zmieni.

Zamiast w imię dziwnie moim zdaniem pojętej ''miłości'' do męża wzdychać do ''normalnych'' facetów, po prostu sobie takiego znajdź.

To wymaga wysiłku, ale warto. Kredyt nie jest powodem, żeby tkwić w związku z facetem, który cię nie szanuje.
Też mam za sobą rozwód, więc wiem, o czym piszę i wiem, że warto.
Tylko my jesteśmy rok po ślubie, aż ciężko uwierzyć, że przez tak krótki czas mógł się zmienić. Na pewno macie wszyscy rację dotyczącą rozwodu. Chyba potrzebuje jakiegoś kopniaka w tyłek za przeproszeniem.
Stary 2013-05-27, 14:31   #16
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie umiem tak wszystkiego rozwalić...
A co takiego wartościowego zbudowaliście? Wartościowego, czego by Ci było szkoda po rozwodzie?
Stary 2013-05-27, 14:34   #17
malutka_123
Przyczajenie

Cytat:
A dlaczego wyszłaś za mąż za swojego męża?
Z miłości. Nie był taki przed ślubem. I nie zapowiadało się, że będę mieć taki problem z Nim.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Czego w takim razie oczekujesz zakładając wątek...? Jedyne wyjście znasz, ale nie chcesz nic zmieniać więc najwyraźniej ci to odpowiada...
Nie założyłam wątku ze względu na zachowanie męża. Wiem jaki jest i jak to wygląda. Założyłam z powodu "zauroczenia" innym facetem. Czy to jest normalne, czy po prostu już wariuję przez swój związek.

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
A co takiego wartościowego zbudowaliście? Wartościowego, czego by Ci było szkoda po rozwodzie?
Nie wiem... W tej chwili już chyba nic nie zostało.
Stary 2013-05-27, 14:35   #18
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Nie założyłam wątku ze względu na zachowanie męża. Wiem jaki jest i jak to wygląda. Założyłam z powodu "zauroczenia" innym facetem. Czy to jest normalne, czy po prostu już wariuję przez swój związek.
Zauroczyłaś się innym bo nie kochasz męża, gdybyś kochała to instruktor tak by na ciebie nie działał.
Stary 2013-05-27, 14:38   #19
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie wiem... W tej chwili już chyba nic nie zostało.
Więc zmień instruktora na innego, najlepiej starego dziadka

A kiedy dojrzejesz do zmian w swoim życiu i nadal nie będziesz widziała sensu życia z mężem - wtedy złóż pozew o rozwód. Choć czuję przez skórę, że kiedy nie będziesz miała do kogo kierować swoich romantycznych uczuć, zostaniesz przy mężu. Aż do spotkania kolejnego ''idealnego".
Polecam ci lekturę książek Katarzyny Miller.

Edytowane przez Ineczka33
Czas edycji: 2013-05-27 o 14:40
Ineczka33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 14:41   #20
malutka_123
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Zauroczyłaś się innym bo nie kochasz męża, gdybyś kochała to instruktor tak by na ciebie nie działał.
Tylko czemu zajętym facetem, który ma dziecko? Nie dość, że swojego związku nie potrafiłam utrzymać to jeszcze to... Ostatnio to nawet z łóżka nie chce mi się wstawać, bo po co? Żeby wpakować się w kolejne cholerstwo?

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Więc zmień instruktora na innego, najlepiej starego dziadka

A kiedy dojrzejesz do zmian w swoim życiu i nadal nie będziesz widziała sensu życia z mężem - wtedy złóż pozew o rozwód. Choć czuję przez skórę, że kiedy nie będziesz miała do kogo kierować swoich romantycznych uczuć, zostaniesz przy mężu. Aż do spotkania kolejnego ''idealnego".
Polecam ci lekturę książek Katarzyny Miller.
No i co powiem? "Wiesz, zauroczyłam się" albo "Sorki, nie umiesz uczyć". My mamy trochę wspólnych znajomych i głupio się tak zachować. A po za tym to nie wina tego, że on jest instruktorem. W pracy też kolega (ale to przystojny, elegancki) chciałby coś więcej, ale nawet jakbym była sama (rozwódka) to nic by nie było.
Stary 2013-05-27, 14:44   #21
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko czemu zajętym facetem, który ma dziecko? Nie dość, że swojego związku nie potrafiłam utrzymać to jeszcze to... Ostatnio to nawet z łóżka nie chce mi się wstawać, bo po co? Żeby wpakować się w kolejne cholerstwo?

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

No i co powiem? "Wiesz, zauroczyłam się" albo "Sorki, nie umiesz uczyć". My mamy trochę wspólnych znajomych i głupio się tak zachować. A po za tym to nie wina tego, że on jest instruktorem. W pracy też kolega (ale to przystojny, elegancki) chciałby coś więcej, ale nawet jakbym była sama (rozwódka) to nic by nie było.
A po co masz się komuś tłumaczyć? Wszystkim? Instruktorowi, znajomym? Znajomym? To twoje życie. Twoje. Dbaj o jego jakość.

Dziewczyno, przestań żyć dla innych i zacznij dla siebie.

Czas edycji: 2013-05-27 o 14:46
Stary 2013-05-27, 14:49   #22
malutka_123
Przyczajenie

Cytat:
A po co masz się komuś tłumaczyć? Wszystkim? Instruktorowi, znajomym? Znajomym? To twoje życie. Twoje. Dbaj o jego jakość.

Dziewczyno, przestań żyć dla innych i zacznij dla siebie.
No tak, ale on nie jest niczemu winien. To moja głupia wyobraźnia. A pewnie za dobrze się nie poczuje.
Sama nie wiem, za dużo tego wszystkiego się dzieje. Ciężko podjąć jakąkolwiek decyzję nie myśląc o konsekwencjach i opiniach mojego zachowania. Powinnam myśleć o sobie, ale chyba już nie wiem jak to jest myśleć o sobie.
Stary 2013-05-27, 14:53   #23
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:
No to sobie bądź nieszczęśliwa. Skoro lubisz - kto Ci broni?
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 14:56   #24
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cytat:
No tak, ale on nie jest niczemu winien. To moja głupia wyobraźnia. A pewnie za dobrze się nie poczuje.
Sama nie wiem, za dużo tego wszystkiego się dzieje. Ciężko podjąć jakąkolwiek decyzję nie myśląc o konsekwencjach i opiniach mojego zachowania. Powinnam myśleć o sobie, ale chyba już nie wiem jak to jest myśleć o sobie.
To skończ u niego te jazdy, jeśli nie wpakujesz sie w tym czasie w jakiś romans bez przyszłości z instruktorem jazdy..
A potem lub w międzyczasie zastanów się, czy chcesz być z mężem.
Ech. O wszystkich myślisz tylko nie o sobie. Co z tego masz?
Stary 2013-05-27, 15:03   #25
malutka_123
Przyczajenie

Cytat:
To skończ u niego te jazdy, jeśli nie wpakujesz sie w tym czasie w jakiś romans bez przyszłości z instruktorem jazdy..
A potem lub w międzyczasie zastanów się, czy chcesz być z mężem.
Ech. O wszystkich myślisz tylko nie o sobie. Co z tego masz?
On nie jest zainteresowany moją osobą, więc nie będzie takiej możliwości wpakowania się w romans. A ja... Ja jakoś to przetrzymam. Będę udawać, że nic dla mnie nie znaczy.
Często o tym myślę czy chce być z mężem. Nie raz zdaje sobie sprawę, że najlepiej byłoby odejść. Prędzej czy później tak się stanie.
Stary 2013-05-27, 15:10   #26
Anka579
Rozeznanie

Cytat:
A Twoja rodzina i Ty szanujecie Jego?
Ja szanuje mojego faceta i On mnie, ale np. o moja siostra to jędza która nikogo nie szanuje, tylko widzi czubek własnego nosa, a to co mówi o moim facecie przechodzi ludzkie pojęcie, więc się nie dziwie że nie raz źle o niej mówi, albo jest mu przykro...

Anka579 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 15:14   #27
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cytat:
On nie jest zainteresowany moją osobą, więc nie będzie takiej możliwości wpakowania się w romans. A ja... Ja jakoś to przetrzymam. Będę udawać, że nic dla mnie nie znaczy.
Często o tym myślę czy chce być z mężem. Nie raz zdaje sobie sprawę, że najlepiej byłoby odejść. Prędzej czy później tak się stanie.
Co jakoś przetrzymasz? Dlaczego ten facet nie jest ci obojętny?
Czy właśnie nie dlatego, że jest zwyczajny i normalny?
To relacje z twoim mężem sprawiają, że wydaje ci się ''wyjątkowy''.
Zastanawiam się, czy tam ''miłość'', która cię popchnęła do małżeństwa nie miala na imię ''nie chcę być samotna" a na nazwisko ''jak nie ten to żaden".

Jaki by to nie był powód, dziś nie jesteś szczęśliwa i warto to zmienić.

Może idź z mężem do poradni małżeńskiej, jeśli chcesz się upewnić, czy warto dać mu jeszcze szansę.

Czas edycji: 2013-05-27 o 15:15
Stary 2013-05-27, 15:20   #28
malutka_123
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Anka579 Pokaż wiadomość
A Twoja rodzina i Ty szanujecie Jego?
Ja szanuje mojego faceta i On mnie, ale np. o moja siostra to jędza która nikogo nie szanuje, tylko widzi czubek własnego nosa, a to co mówi o moim facecie przechodzi ludzkie pojęcie, więc się nie dziwie że nie raz źle o niej mówi, albo jest mu przykro...
Tak szanujemy Go. Jeszcze do niedawna był wdzięczny, że mógł wydostać się z patologicznej rodziny. A teraz jego wdzięczność przerodziła się chyba w "nienawiść" całego Jego otoczenia.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Co jakoś przetrzymasz? Dlaczego ten facet nie jest ci obojętny?
Czy właśnie nie dlatego, że jest zwyczajny i normalny?
To relacje z twoim mężem sprawiają, że wydaje ci się ''wyjątkowy''.
Zastanawiam się, czy tam ''miłość'', która cię popchnęła do małżeństwa nie miala na imię ''nie chcę być samotna" a na nazwisko ''jak nie ten to żaden".

Jaki by to nie był powód, dziś nie jesteś szczęśliwa i warto to zmienić.

Może idź z mężem do poradni małżeńskiej, jeśli chcesz się upewnić, czy warto dać mu jeszcze szansę.
Przetrzymam to zauroczenie. Pewnie tak, to najlepiej mi się w nim podoba. Jest sobą, zwyczajnym facetem.
Nie, tak nie było jeśli chodzi o ślub. Jestem dość młoda, więc samotność by mi raczej nie groziła (tak myśle). Natomiast on na prawdę był inny. Czuły, kochający, rodzinny. Teraz z tego nie zostało nic. Czasami postara się być miły.
Stary 2013-05-27, 15:22   #29
GrumpyCat
Wredny kotecek

Ale po co właściwie zmieniać instruktora? W co niby masz się wpakować? Wiesz że ma rodzinę chyba nie będziesz się na niego rzucać co? Po prostu trzymaj swoje hormony na wodzy, zachowuj się przy nim normalnie, skończysz kurs (30 godzin jazd to wcale nie jest wieczność) i wrócisz do domu gdzie czeka mąż którego kochasz i będziecie żyli długo i szczęśliwie
Stary 2013-05-27, 15:26   #30
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak szanujemy Go. Jeszcze do niedawna był wdzięczny, że mógł wydostać się z patologicznej rodziny. A teraz jego wdzięczność przerodziła się chyba w "nienawiść" całego Jego otoczenia.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Przetrzymam to zauroczenie. Pewnie tak, to najlepiej mi się w nim podoba. Jest sobą, zwyczajnym facetem.
Nie, tak nie było jeśli chodzi o ślub. Jestem dość młoda, więc samotność by mi raczej nie groziła (tak myśle). Natomiast on na prawdę był inny. Czuły, kochający, rodzinny. Teraz z tego nie zostało nic. Czasami postara się być miły.
Może jest jakiś powód jego zachowania? Rozmawiacie w ogóle ze sobą, kiedy cię nie obraża?
Ludzie rok po ślubie się nie zmieniają aż tak. Może zaproponuj mu terapię małżeńską. Albo rozwód.
Facet z patologicznej rodziny będzie najczęściej wyzwaniem dla swojej żony, jesli nie ''przepracuje'' dzieciństwa.

Czas edycji: 2013-05-27 o 15:29
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości