|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
>>Czy warto kupić...??<<
Hej , dziś byłam na ryneczku i spodobala mi się torba tylko że jest pewien problem, ona nadaje się na wakacje (żywe kolorki, przypiety kwiat itp.itd) i zastanawiałam się chyba 30min i jej nie kupiłam , teraz żałuje bo w sklepie wcześniej kosztowała jakieś 70zł a tam 25 mi proponował facet
![]() Jupi jupi !!! ZNALAZŁAM TORBĘ NA STRONCE -TYLKO KOLORY SĄ INNE I RĄCZKI DREWNIANE OTO LINK : http://www.trendybags.com.pl/ TA TORBA TO TA DRUGA OD GÓRY NA ZDJECIU JEST POMARAŃCZOWA W PASKI ![]() Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2005-08-14 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Chyba nie masz czego żałować: ten sezon odchodzi nieodwracalnie!!! Jutro będzie cudownie nowe
![]() Czes pędzi i podaruje nam już jutro coś, czego zapragniemy najbardziej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: >>Czy warto kupić...??<<
Cytat:
Wiesz w sumie masz rację , tylko 25zł. nei jest dużo wręcz przeciwnie -jak dla mnie. Ja kupiłam jedną torbę z cekinami w wakacje za 50zł. a ta jest na pewno ładniejsza i wygląda jakoś tak "bogato" , tylko tych torebek już troszkę nazbierałam no i na prawde nie wiem , może za rok wejdzie coś podobnego? albo coś co mi się nie spodoba? i bede żałować że nie kupiłam torby za 25zł. która była super??? ech juz się pogubilam =/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
NasteCzka wracaj jutro na ryneczek po torebkę
![]() 25zł jak za torebkę, to i tak nie dużo, Jeśli nie teraz, to będziesz nosić wczesną wiosną, A poza tym, to za dużo takich rzeczy było w tym roku, więc ludzie muszą mieć czas żeby je nosić, więc na pewno w przyszłe wakacje nie będziesz passe ![]() Jak to mój tatko mawia na zakupach "Zrób sobie przyjemność" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten ryneczek to aż w następną niedzialę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
oj niestety nie kojarzę, zresztą już dawno "po sklepach" nie chodziłam... ale to nawet nie jest takie ważne, bo to Tobie się podobała
![]() ![]() A skoro ryneczek jest raz w tygodniu, to jest szansa że za tydzień torebka też będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ZNALAZŁAM TORBĘ NA STRONCE ZOBACZ I POWIEDZ CO O NIEJ SĄDZISZ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nasti powtórzę.. to Tobie ma się podobać
![]() faktycznie bardzo "letnia" torebka do zwiewnych sukienek, najlepiej w kolorze purpury ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
BuŹka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym kupiła ... Ładna jest !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
a ja nie..., to taka sezonówka, nie mowie ze nie fajna, ale nawet za te 30zł mozna kupic cos bardziej ponadczasowego i równie miłego dla oka
popatrz: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59797713 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59924799 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60347905 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60469946 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60485155 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59452589 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Może jescze będzie za tydzień w niedzialę .. bo jednak chyba ja chce he
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() mi wlasnie ta pierwsza bardzo sie podoba i ostatnia, gdybym je zobaczyła-dotknęła to kto wie... czy nie byłabym posiadaczką |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie nie wiem ,w sumie gdybyś sie pogniewała to zaczęłabym sie zastanawiac za co ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Wracaj po torbe ona jest super
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
kolory mogą być tylko chyba ten kwiatek trochę psuje jeżeli chcesz z nią chodzić w mniej sprzyjającą porę roku, a może ten kwiat da się odczepić i wtedy no problem, odczepisz kwiatka i będzie kolorowa torebka a jak przyjdzie wiosna czy lato to przyczepisz spowrotem
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
wiecie jak to jest?
cos sie bardzo podoba, bardzo, bardzo, bardzo i czlowiek zaczyna sie zastanawiac, czy warto kupic, czy nie...a potem zaluje, bo nie kupil... powiem kolejny raz, nie chodzi o to, zeby slepo podarzac za moda! moze w przyszlym roku w gazetach bedzie lansowany inny trend i co z tego?? czlowiek tworzy swoj styl, ktory powinien byc niepowtarzalny, a nie powielany z okladek magazynow! dobierasz te rzeczy, w ktorych czujesz sie dobrze, ktore pasuja do Ciebie. ![]() torebka jest dodatkiem, a moze ona wlasnie bedzie Ci pasowac do ciuszkow, ktore zakupisz za rok? a jak nie, to, jak juz ktoras z Wizazankek wspomniala, moda sie powtarza ![]() ![]() buziaki!
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
torba nawet ladna choc mnie nie zachwycila... jesli jednak Ci sie tak bardzo podoba to kup sobie ja w koncu to tylko 25 zeta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
mnie siem podoba... i uważam ze nie tylko pasuje na lato ale na wiosne i teraz na jesien np... do fajnego sztruksowego żakieciuku i jeansów... tym bardziej że nie jest droga...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
No więc tak kwiat jest odpinany coś w podobie broszki , wiec no problem he
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
twoja wina!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już sama nie wiem czy ją chcem:P hehe , jescze sie zastanowie bo w sumie mam dużo torebek... ech ale ja niezdecydowana:P sama nie wiem czego chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
ha może masz dużo torebek ale nie takich, i tak wiem że cię kusi aby ją kupić do kolekcji, ja bym ją kupiła oczywiście gdyby mi się podobała, bo później kupisz sobie jakąś sukienkę w podobnych kolorach albo bluzkę i będziesz żałować że nie kupiłaś, w końcu za 25 zł opłaca się, ale to ty zadecydujesz.
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
To ja będę w grupie tych co powiedzą NIE
![]() ![]() Cena jest taka niska,bo oczywiście jest koniec sezonu i chcą się pozbyć tych modeli.Lubię korzystać z wyprzedaży,ale zawsze kupuję takie rzeczy,które będę mogła założyć parokrotnie.
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
a czy każdy musi podążać za modą? nie chcę być niewolnicą mody i ubierać się w takie ciuchy jakie są aktualnie modne. Zawsze lubiłam się wyróżniać bo dla mnie mało ciekawe jest gdy połowa miasta ma podobne ciuchy do moich. Każdy ma wykreowany swój styl i za nim podążaa ten kto nie ma swojego stylu podąża za modą, takie jest moje zdanie.
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Jednak jej nie kupiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.