>>Czy warto kupić...??<< - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-08-14, 20:21   #1
NasteCzka
Wtajemniczenie

>>Czy warto kupić...??<<

Hej , dziś byłam na ryneczku i spodobala mi się torba tylko że jest pewien problem, ona nadaje się na wakacje (żywe kolorki, przypiety kwiat itp.itd) i zastanawiałam się chyba 30min i jej nie kupiłam , teraz żałuje bo w sklepie wcześniej kosztowała jakieś 70zł a tam 25 mi proponował facet i teraz już sama nie wiem czy się opłaca kupić - słońca w moim miescie juz nie bedzie , a za rok inne fasony wejdą... czy będę żałować? hmm szkoda że nie mam zdjęcia ale może ją opisze więc tak: jest pojemna i materiał to ma taki cieniutki w kolorowe paski , rączki drewniane kwiat z boku przypięty , w sklepie ANGEL były takie .... Hmm trudno wam pewnie zrozumieć , ale jestem pewna ze w wiekszosci miast były takie , tylko z mojego opisu trudno wywnoskować czy to akurat ta.... Wiec moje pytanie brzmi .. Czy warto??

Jupi jupi !!! ZNALAZŁAM TORBĘ NA STRONCE -TYLKO KOLORY SĄ INNE I RĄCZKI DREWNIANE OTO LINK :

http://www.trendybags.com.pl/

TA TORBA TO TA DRUGA OD GÓRY NA ZDJECIU JEST POMARAŃCZOWA W PASKI I JAK??

Edytowane przez NasteCzka
Czas edycji: 2005-08-14 o 21:18
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-14, 20:32   #2
Queen_Mary
Raczkowanie

Talking Dot.: >>Czy warto kupić...??<<

Chyba nie masz czego żałować: ten sezon odchodzi nieodwracalnie!!! Jutro będzie cudownie nowe
Czes pędzi i podaruje nam już jutro coś, czego zapragniemy najbardziej!
Queen_Mary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-14, 20:46   #3
NasteCzka
Wtajemniczenie

Dot.: >>Czy warto kupić...??<<

Cytat:
Napisane przez Queen_Mary
Chyba nie masz czego żałować: ten sezon odchodzi nieodwracalnie!!! Jutro będzie cudownie nowe
Czes pędzi i podaruje nam już jutro coś, czego zapragniemy najbardziej!

Wiesz w sumie masz rację , tylko 25zł. nei jest dużo wręcz przeciwnie -jak dla mnie. Ja kupiłam jedną torbę z cekinami w wakacje za 50zł. a ta jest na pewno ładniejsza i wygląda jakoś tak "bogato" , tylko tych torebek już troszkę nazbierałam no i na prawde nie wiem , może za rok wejdzie coś podobnego? albo coś co mi się nie spodoba? i bede żałować że nie kupiłam torby za 25zł. która była super??? ech juz się pogubilam =/
Stary 2005-08-14, 20:53   #4
xanka
Zadomowienie

GG do xanka

NasteCzka wracaj jutro na ryneczek po torebkę
25zł jak za torebkę, to i tak nie dużo, Jeśli nie teraz, to będziesz nosić wczesną wiosną, A poza tym, to za dużo takich rzeczy było w tym roku, więc ludzie muszą mieć czas żeby je nosić, więc na pewno w przyszłe wakacje nie będziesz passe
Jak to mój tatko mawia na zakupach "Zrób sobie przyjemność"
xanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-14, 21:04   #5
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xanka
NasteCzka wracaj jutro na ryneczek po torebkę
25zł jak za torebkę, to i tak nie dużo, Jeśli nie teraz, to będziesz nosić wczesną wiosną, A poza tym, to za dużo takich rzeczy było w tym roku, więc ludzie muszą mieć czas żeby je nosić, więc na pewno w przyszłe wakacje nie będziesz passe
Jak to mój tatko mawia na zakupach "Zrób sobie przyjemność"

Ten ryneczek to aż w następną niedzialę więc mam nadzieje że jeszcze będzie?? :| a tak w ogole to wyobrażasz sobie mniej więcej tą torbę?? a może u Ciebie w mieście jest taki sklep?? ech
Stary 2005-08-14, 21:11   #6
xanka
Zadomowienie

GG do xanka

oj niestety nie kojarzę, zresztą już dawno "po sklepach" nie chodziłam... ale to nawet nie jest takie ważne, bo to Tobie się podobała a namawiałam ze względu na Twoją ogromną chęć posiadania
A skoro ryneczek jest raz w tygodniu, to jest szansa że za tydzień torebka też będzie w końcu facet musi ją kiedyś sprzedać
Stary 2005-08-14, 21:19   #7
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xanka
oj niestety nie kojarzę, zresztą już dawno "po sklepach" nie chodziłam... ale to nawet nie jest takie ważne, bo to Tobie się podobała a namawiałam ze względu na Twoją ogromną chęć posiadania
A skoro ryneczek jest raz w tygodniu, to jest szansa że za tydzień torebka też będzie w końcu facet musi ją kiedyś sprzedać

ZNALAZŁAM TORBĘ NA STRONCE ZOBACZ I POWIEDZ CO O NIEJ SĄDZISZ
Stary 2005-08-14, 21:41   #8
xanka
Zadomowienie

GG do xanka

Nasti powtórzę.. to Tobie ma się podobać
faktycznie bardzo "letnia" torebka do zwiewnych sukienek, najlepiej w kolorze purpury (takie pierwsze skojarzenie ). Słodka, chociaż przyznam nie do końca mój styl; ale tak jak już mówiłam, "zrób sobie przyjemność", bo z tego co piszesz widać jedno : bardzo chcesz ją mieć
Stary 2005-08-14, 22:09   #9
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xanka
Nasti powtórzę.. to Tobie ma się podobać
faktycznie bardzo "letnia" torebka do zwiewnych sukienek, najlepiej w kolorze purpury (takie pierwsze skojarzenie ). Słodka, chociaż przyznam nie do końca mój styl; ale tak jak już mówiłam, "zrób sobie przyjemność", bo z tego co piszesz widać jedno : bardzo chcesz ją mieć
Zastanowie się jescze ale bardziej jestem na TAK
BuŹka i dzięki że miałaś ochotę skomentować
Stary 2005-08-14, 22:48   #10
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Ja bym kupiła ... Ładna jest !
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-14, 23:13   #11
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

a ja nie..., to taka sezonówka, nie mowie ze nie fajna, ale nawet za te 30zł mozna kupic cos bardziej ponadczasowego i równie miłego dla oka
popatrz:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59797713
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59924799
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60347905
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60469946
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60485155
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59452589
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-14, 23:15   #12
NasteCzka
Wtajemniczenie

Może jescze będzie za tydzień w niedzialę .. bo jednak chyba ja chce he
Stary 2005-08-14, 23:21   #13
NasteCzka
Wtajemniczenie

No np. te twoje propozycje nie przypadały mi do gustu ta druga jest jeszcze nawt spoko , ale ta pierwsza to tak jakby te rączki były doszyte z innej torby , kolory owszem b.ładne ale nic poza tym.Nie gniewaj sie ale to tylko moje zdanie
Stary 2005-08-15, 10:25   #14
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez NasteCzka
No np. te twoje propozycje nie przypadały mi do gustu ta druga jest jeszcze nawt spoko , ale ta pierwsza to tak jakby te rączki były doszyte z innej torby , kolory owszem b.ładne ale nic poza tym.Nie gniewaj sie ale to tylko moje zdanie
a za co mam się gniewać? ze mamy rózne gusta???
mi wlasnie ta pierwsza bardzo sie podoba i ostatnia, gdybym je zobaczyła-dotknęła to kto wie... czy nie byłabym posiadaczką
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-16, 00:03   #15
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ela
a za co mam się gniewać? ze mamy rózne gusta???
mi wlasnie ta pierwsza bardzo sie podoba i ostatnia, gdybym je zobaczyła-dotknęła to kto wie... czy nie byłabym posiadaczką

No właśnie nie wiem ,w sumie gdybyś sie pogniewała to zaczęłabym sie zastanawiac za co hhe , bo jak już wspomniałaś SĄ RÓŻNE GUSTA , KAŻDY MA INNY BuŹka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-08-16, 08:17   #16
streptococus
Rozeznanie

Wracaj po torbe ona jest super Mnie sie ona podoba a za rok i tak kwiaty beda modne no i zywe kolory jak kazdego lata jak dla mnie BOMBA

pozdrovionka

taaadaaaam
streptococus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-16, 10:25   #17
2-B
Rozeznanie

kolory mogą być tylko chyba ten kwiatek trochę psuje jeżeli chcesz z nią chodzić w mniej sprzyjającą porę roku, a może ten kwiat da się odczepić i wtedy no problem, odczepisz kwiatka i będzie kolorowa torebka a jak przyjdzie wiosna czy lato to przyczepisz spowrotem
Stary 2005-08-16, 12:54   #18
karmeleiro
Zadomowienie

GG do karmeleiro

wiecie jak to jest?

cos sie bardzo podoba, bardzo, bardzo, bardzo i czlowiek zaczyna sie zastanawiac, czy warto kupic, czy nie...a potem zaluje, bo nie kupil...

powiem kolejny raz, nie chodzi o to, zeby slepo podarzac za moda! moze w przyszlym roku w gazetach bedzie lansowany inny trend i co z tego?? czlowiek tworzy swoj styl, ktory powinien byc niepowtarzalny, a nie powielany z okladek magazynow!

dobierasz te rzeczy, w ktorych czujesz sie dobrze, ktore pasuja do Ciebie.

torebka jest dodatkiem, a moze ona wlasnie bedzie Ci pasowac do ciuszkow, ktore zakupisz za rok? a jak nie, to, jak juz ktoras z Wizazankek wspomniala, moda sie powtarza jak nie za rok, to ponosisz ja za 5 lat
buziaki!
Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy.
T.P

karmeleiro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-16, 14:55   #19
ciara
Raczkowanie

torba nawet ladna choc mnie nie zachwycila... jesli jednak Ci sie tak bardzo podoba to kup sobie ja w koncu to tylko 25 zeta
ciara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-16, 17:30   #20
cukierasek
Raczkowanie

mnie siem podoba... i uważam ze nie tylko pasuje na lato ale na wiosne i teraz na jesien np... do fajnego sztruksowego żakieciuku i jeansów... tym bardziej że nie jest droga... kupuj
cukierasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-16, 22:43   #21
NasteCzka
Wtajemniczenie

No więc tak kwiat jest odpinany coś w podobie broszki , wiec no problem he a ta moja torba to nei jest takich kolorków jakie tu są , tylko jest różowa hmm znaczy ma różne odcienie różu i tam też wpadają inne kolorki... tylko wiecie co? w sumie bardzo mi się podoba no i jestem w stanie ją kupić...tylko jak juz wspominał ten bazarek jest co tydzien w niedzielę i Ci ludzie jeżdzą tez po innych miastach wiec nie ździwiłabym się gdyby już jej nie było
Stary 2005-08-17, 09:02   #22
2-B
Rozeznanie

twoja wina! było brać póki jeszcze była, teraz niewiadomo, a jak ją ktoś kupi..i co wtedy, jak będzoie to się nie zastanawiaj tylko bierz, mnie ona się nie podoba ale jeżeli tobie tak bardzo to nad czym sie zastanawiasz?
Stary 2005-08-18, 00:08   #23
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 2-B
twoja wina! było brać póki jeszcze była, teraz niewiadomo, a jak ją ktoś kupi..i co wtedy, jak będzoie to się nie zastanawiaj tylko bierz, mnie ona się nie podoba ale jeżeli tobie tak bardzo to nad czym sie zastanawiasz?

Już sama nie wiem czy ją chcem:P hehe , jescze sie zastanowie bo w sumie mam dużo torebek... ech ale ja niezdecydowana:P sama nie wiem czego chce
Stary 2005-08-18, 06:47   #24
2-B
Rozeznanie

ha może masz dużo torebek ale nie takich, i tak wiem że cię kusi aby ją kupić do kolekcji, ja bym ją kupiła oczywiście gdyby mi się podobała, bo później kupisz sobie jakąś sukienkę w podobnych kolorach albo bluzkę i będziesz żałować że nie kupiłaś, w końcu za 25 zł opłaca się, ale to ty zadecydujesz.
Stary 2005-08-18, 07:12   #25
natii4
Zakorzenienie

To ja będę w grupie tych co powiedzą NIE Dla mnie torebka,buty i inne dodatki powinny mieć przede wszystkim krój/fason ponadczasowy.Mam kilka takich ciuchów/butów/torebek ,które były kiedyś szalenie modne,jednak założenie ich dziś na ulicę to totalny obcach.Zmienia się moda,zmieniają się fasony oraz materiały,z których produkuje się dane akcesoria.Niby moda się powtarza,ale nigdy nie jest identyczna.Cekiny rzecz szalenie modna tego lata,myślę,że w trakcie naszej polskiej jesieni nie będą już się tak godnie prezentowały
Cena jest taka niska,bo oczywiście jest koniec sezonu i chcą się pozbyć tych modeli.Lubię korzystać z wyprzedaży,ale zawsze kupuję takie rzeczy,które będę mogła założyć parokrotnie.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-19, 09:15   #26
2-B
Rozeznanie

a czy każdy musi podążać za modą? nie chcę być niewolnicą mody i ubierać się w takie ciuchy jakie są aktualnie modne. Zawsze lubiłam się wyróżniać bo dla mnie mało ciekawe jest gdy połowa miasta ma podobne ciuchy do moich. Każdy ma wykreowany swój styl i za nim podążaa ten kto nie ma swojego stylu podąża za modą, takie jest moje zdanie.
Stary 2005-09-04, 22:05   #27
NasteCzka
Wtajemniczenie

Jednak jej nie kupiłam hehe , a tak poza tym to już jej nie było
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości