|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ORYGINALNE perfumy w internecie
Ludziska, możecie polecić sklep inetrnetowy, gdzie można zamówić WYŁĄCZNIE ORYGINALNE (i jasna sprawa, w rozsądnych cenach) wody toaletowe i perfumowane? Żadne tam Allegro, bo wiele osób się przejechało, o innych też słyszałam, że
te "okazje", to świetne podróby. Co myślicie o Esentii? Jak to się ma do cen np. w Sephorze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: ORYGINALNE perfumy w internecie
Ja mimo wsztsko polecam allegro (tylko sprawdzonych sprzedawcow!). Ceny sa tam o kilkadziesiat zl nizsze niz w sklepie. Ostatnio zaoszczedzialm 80zl kupujac na allegro perfumy 100ml. A w sklepach internetowych woda + koszt przesylki wyniesie cie tyle co zakupy w sephorze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jeszcze jest:
www.perfumeria.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Dot.: ORYGINALNE perfumy w internecie
Ja ostatnio kupilam za rozsadna cene perfumy w perfumerii internetowej xxx
Kupilam Paco rabanne xs black i Dior J'adore 100ml. Są one napewno oryginalne poniewaz mialam jeszcze resztke diorkow kupionych w niemieckiej perfumerii. zapach, trwalosc i flakonik sa identyczne. Poza tym, sprzedajacy jest dostepny pod podanym nr gadu gadu wiec mozna spokojnie pogadac, zapytac sie co i jak. Warto tez zapytac sie o poszukiwany przez panstwo rodzaj perfum nawet jesli nie ma go w ofercie na stronce poniewaz maja wiecej perfum niz wystawiaja. Na zyczenie wystawia poszukiwany produkt. Naprawdę warto!! Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-10-22 o 20:01 Powód: Marketing szeptany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja z czystym sumieniem polecam www.dolce.pl
![]() Robiłam tam zakupy niejednokrotnie. Naprawdę świetna obsługa (kontakt telefoniczny) i dbałość o klienta (do każdego zamówienia próbki perfum gratis) jak również bardzo szybka dostawa ![]() Perfumy oczywiście oryginalne. Jestem bardzo zadowolona. Zawiodłam się na wspomnianej wyżej Esentii. Moje zamówienie zostało przeoczone, dopiero mój mail z zapytaniem ruszył sprawę. Niestety Esentia ma ceny dość wysokie, stąd też jej nie polecam.
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wypowiedź z 2004 roku, może wtedy sprzedawali tylko podróbki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Cześć wszystkim!
Kupuję na xxx wiem, że tam mają oryginały bo sprawdziłam. Mają dobre ceny. Można u nich zamówić przez allegro (klikasz w baner allegro) albo dzwonisz albo piszesz. Można się z nimi umówić, jak masz pytania. Jestem z Ostrowa Wielkopolskiego więc mam wysyłkę gratis ![]() Dobre jest to, że możesz się z nimi spotkać, pojechać do nich do magazynu i odebrać towar. W razie czego wymienią towar na inny. Sklepu nie mają, wiadomo za duże koszty na ich ceny. Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-10-22 o 20:01 Powód: Marketing szeptany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.