MOJE TYPY na jesien 2005 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-08-31, 17:55   #1
m_ad
BAN stały

Dot.: MOJE TYPY na jesien 2005

OBUWIE

• Sandałki noszone na grube rajstopy.
  • Kozaki na niskim obcasie- niekoniecznie w czarnym kolorze. Takie buty są bardzo wygodne a do tego świetnie się prezentują nogach.
  • Śmieszne butki z pomponami
  • Albo baletki z rzucającymi się w oczy wzorkami- JESIENNA MODA NAPRAWDE NIE JEST SZARA
  • Ciężkie buty noszone do zwiewnych spódniczek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (33,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (30,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (39,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (38,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (34,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (21,1 KB, 21 załadowań)
m_ad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-31, 22:31   #2
natii4
Zakorzenienie

Do góry są wątki o trendach,propozycjach projektantów i butach na jesień i zimę.Zawsze można dorzucić zdjęcia tam,a nie zakładać nowy wątek.Tak przynajmniej byłoby wszystko w jednym miejscu.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-31, 22:33   #3
m_ad
BAN stały

Dziękuję za radę, ale ja lubię mieć swój głos i nie chcę się doczepiać do żadnego wątku tylko mieć swój
Stary 2005-08-31, 22:52   #4
Wiwianna
Zadomowienie

Witaj m ad! Spodobał mi się ten wątek
Ciekawe propozycje. Hmm... to białe futerko warte jest grzechu (biedna świnka skarbonka!). Skusiłabym się także na ultrakobiecy czarny płaszczyk (precz z depresyjną woalką) i ten ciemny komplet tuż obok niego. Szkoda, że nie mogę z miejsca zakupić od Ciebie tych wybranych modeli, oczywiście za przystępną wizażową cenę
Stary 2005-08-31, 22:56   #5
m_ad
BAN stały

Witaj wiwianno
Miło, że spodobały ci się moje propozycje Mam sporo tych zdjęć w komputzerze, więc jak znajdę jeszcze chwilkę to będę na bierząco umieszczać jakieś nowości. Mi najbardziej podoba się czarny komplecik- falbaniast spodnica i bluzka.
Stary 2005-08-31, 23:20   #6
misiolinka20
Raczkowanie

jestem w szoku!!! te chustki na glowach, te paski na sweterkach, te pozal sie boze kapetki. przepraszam ale to nie dla mnie na wybieg owszem no ale... za to czarne zestawy i sliczna fryzurka z opaseczka miooooodzio a ty m_ad ile z tego co tu zawarlas przeniesiesz do swojej szafy?? pozdrawiam serdecznie
misiolinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-01, 07:46   #7
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_ad
Dziękuję za radę, ale ja lubię mieć swój głos i nie chcę się doczepiać do żadnego wątku tylko mieć swój
Podczepiając się pod wątki redakcyjne też podajesz swoje zdanie.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-09-01, 08:25   #8
m_ad
BAN stały

Cytat:
Napisane przez natii4
Podczepiając się pod wątki redakcyjne też podajesz swoje zdanie.
Owszem, ale gubi się ono wśród "zdań" innych.

Chciałam założyć swój wątek i założyłam. O czym tu dyskutować? Dla twoich ewentualnych wątków miejsca nie zabraknie na pewno ;-)
Stary 2005-09-01, 10:25   #9
elizka2222
BAN stały

Bardzo ładne te ciuszki, ale gdzie kupić coś takiego. Nawet już nie takiego samego, ale podobnego, jeśli się mieszka w małym mieście
elizka2222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-01, 11:04   #10
Wiwianna
Zadomowienie

Od dawna preferuję takie fryzurki. Myślę, że zadbane błyszczące włosy w naturalnych odcieniach, przewiązane nonszalancko tasiemką lub ściągnięte gustowną przepaską dodają dziewczęcego wdzięku. Moja mama uważa inaczej. Za każdym razem, gdy się widzimy dyskretnie sugeruje mi, że pora już na jakieś "przyzwoite" uczesanie, czyli krótko, barankowato, żeby było widać że jednak byłam u fryzjera Zupełnie nie rozumie, jak mogę odwiedzać salon JLD... Ciekawe, co powie na tegoroczne trendy To, co wybrałaś z propozycji mistrzów grzebienia, odpowiada mi w 100 %. A jakieś inne smaczki?
Stary 2005-09-01, 11:18   #11
m_ad
BAN stały

Dla mnie te fryzury są po prostu świetne, tak jak już pisałam. Nie lubie krótkich włosów, jakiś asymetrycznych cięć itp. Długie, proste, zadbane włosy to jest to. Dodają uroku. Ale jak wyczytałam w jakieś gazecie ponoć prostownica ma iść w odstawkę a nadejdzie czas na lokówki Zobaczymy jeszcze ile w tym prawdy.
Stary 2005-09-01, 11:56   #12
m_ad
BAN stały

CO NA GŁOWIE?
  • Proste, długie, błyszczące. Zadbane włosy na pierwszym planie.
  • Bez grzywki z przedziałkiem na środku.
  • Albo z przedziałkiem z boku i grzywką zasłaniającą jedno oko, wyłaniającą się spod kaszkietu (za którymi nie przepadam :P) albo przyszłaniają wielkie okulary- muchy.
  • klasycznie zaczesane do tyłu i spięte wysoko w kucyk.
  • duża opaska u nasady włosów, reszta włosów lekko natapirowana i z tyłu spięta.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (32,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (30,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (29,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (35,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (30,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (28,2 KB, 7 załadowań)
Stary 2005-09-01, 12:04   #13
m_ad
BAN stały

Cytat:
Napisane przez misiolinka20
jestem w szoku!!! te chustki na glowach, te paski na sweterkach, te pozal sie boze kapetki. przepraszam ale to nie dla mnie na wybieg owszem no ale... za to czarne zestawy i sliczna fryzurka z opaseczka miooooodzio a ty m_ad ile z tego co tu zawarlas przeniesiesz do swojej szafy?? pozdrawiam serdecznie

misiolinko! Myślę, że i dla ciebie coś znajdzie się w kolekcji jesiennej. Zamieszczę niedługo zdjęcia w innym stylu i może akurat. Ja jeszcze nie kompletuję szafy jesiennej, bo wszystkie pieniądze wydałam na wyjazd. Poza tym jade tam gdzie jest ciepło, więc zakup jesiennych ciuszków odkładam do pażdziernika.
Stary 2005-09-01, 14:03   #14
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_ad
Owszem, ale gubi się ono wśród "zdań" innych.

Chciałam założyć swój wątek i założyłam. O czym tu dyskutować? Dla twoich ewentualnych wątków miejsca nie zabraknie na pewno ;-)
Właśnie myślisz na źle.Ponieważ tamten wątek jest przypięty do góry,więc ciągle tam będzie,a ten niedługo odleci w zapomnienie-łatwiej coś znaleźć na pierwszej stronie niż na górze.Nie chodzi mi o to,że nie będzie miejsca na inne wątki,ale o to,by wszystko było w jednym miejscu.Jak przeglądasz to jednym ciągiem cały wątek,a nie tysiące takich samych wątków.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-09-01, 14:17   #15
m_ad
BAN stały

Mylisz się, mój nie jest taki sam, bo niczego nie powielam. Jestem nowym użytkownikiem, nie miałam nawet czasu zapoznać się z innymi wątkami. Chciałam zamieścić swój wątek więc go zamieściłam. Szkoda tu miejsca na takie dyskusje. Twoją opinię na ten temat znam, swojej pod wpływem twojej ani troche nie zmieniłam, więc czas skończyć rozważania nad miejscem mojego wątku. Jest już tutaj i nigdzie indziej go nie będzie.
Stary 2005-09-01, 14:32   #16
czuczenka
Zakorzenienie

napisze coś od siebie, moim zdaniem bardzo ładnie zaprezentowałas trendy na ejsien 2005 podzielam Twoje zdanie, ze grzywka juz wyszła troszku z mody , teraz jest modne branie grzyweczki do góry i podpinanie jej wsówka , lub cieniutka opaseczka np. z plastiku a kolory to czekolada, fiolet, turkus hmmm jeszcze cos??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg opaska.jpg (24,5 KB, 15 załadowań)
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-01, 14:37   #17
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_ad
Mylisz się, mój nie jest taki sam, bo niczego nie powielam. Jestem nowym użytkownikiem, nie miałam nawet czasu zapoznać się z innymi wątkami. Chciałam zamieścić swój wątek więc go zamieściłam. Szkoda tu miejsca na takie dyskusje. Twoją opinię na ten temat znam, swojej pod wpływem twojej ani troche nie zmieniłam, więc czas skończyć rozważania nad miejscem mojego wątku. Jest już tutaj i nigdzie indziej go nie będzie.
nie lubie sie wtracac w tego typu rozmowy i pouczac ludzi w tej kwesti, od tego sa moderatorzy, ale zgadzam sie z tym co mowi Natii4, na wizazu od zawsze bylo tak ze staralismy sie nei powielac watkow o tej samej tematyce, a poprostu kontynuowac te juz istniejace,

jesli chcesz zwrocic na siebie jakos uwage, badz koniecznie byc "panem, wladca i zalozycielem" watku, to moze jakis nowy temat?

Starajmy sie nie powielac watkow o tym samym temacie, bo jest to naprawde uciazliwe dla ludzi szukajacych czegos na dany temat w archiwum, badz tych nowych, chcacych przejrzec archiwum
KasiaKatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-01, 14:37   #18
czuczenka
Zakorzenienie

dodam pare ciuszków w/g mnie fajnych na jesien
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sztruksowy zakiet czekolada.jpg (9,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czekoaldowe spodnie.jpg (24,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bluzka w paski , szalik.jpg (34,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Brązowa bluzka, biały podkoszulek.jpg (3,4 KB, 490 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sztruksowy zakiet czekolada.jpg (9,8 KB, 11 załadowań)
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-01, 14:43   #19
m_ad
BAN stały

Dziękuję czuczenko za wstawienie sie po mojej stronie . bardzo ładne te twoje typy. szczegołnie podoba mi się ta kremowa krótka spódniczka. A co fryzur to masz racje. Wydaje się, że nareszcie skończyła się eraz wielkich grzywek zasłaniających pól twarzy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-01, 14:51   #20
m_ad
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KasiaKatarzynka
nie lubie sie wtracac w tego typu rozmowy i pouczac ludzi w tej kwesti, od tego sa moderatorzy, ale zgadzam sie z tym co mowi Natii4, na wizazu od zawsze bylo tak ze staralismy sie nei powielac watkow o tej samej tematyce, a poprostu kontynuowac te juz istniejace,

jesli chcesz zwrocic na siebie jakos uwage, badz koniecznie byc "panem, wladca i zalozycielem" watku, to moze jakis nowy temat?

Starajmy sie nie powielac watkow o tym samym temacie, bo jest to naprawde uciazliwe dla ludzi szukajacych czegos na dany temat w archiwum, badz tych nowych, chcacych przejrzec archiwum

Katarzynko! Nie jest do końca tak jak myślisz, bo ja nie chcę zwrócić uwagi na siebie, tylko na mój wątek, dotyczący najnowszych trendów. Dlatego zamieściłam go osobno. Zatem wątek o modzie z wybiegu a nie np. pytanie jaki kolor swetra jest lepszy ;-) Gdybym chciała zwrócić uwagę na swoją osobę, musiałabym pewnie wymyślić jakąś prowokację. Ale nie takie kierowały mną motywy, dlatego wątek jest tu a nie gdzie indziej.
Stary 2005-09-01, 15:13   #21
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

równie dobrze możesz zwrócić uwagę na swoje wypowiedzi pisząc je np. na czerwono, każdy je zauważy , zresztą nieważne, nie mnie to oceniać,
Stary 2005-09-01, 15:15   #22
m_ad
BAN stały

Cytat:
równie dobrze możesz zwrócić uwagę na swoje wypowiedzi pisząc je np. na czerwono, każdy je zauważy , zresztą nieważne, nie mnie to oceniać,
Też myślę, że nie tobie to "oceniać". Tym bardziej, że w tym wątku wypowiadamy się na temat trendów na jesień 2005, jak wskazuje na to temat ;-)

P.S. Każdy ma swój sposób zwracania uwagi, kolor czerwony, jak zauważyłam, stosujesz ty. Ja pozostanę porzy swoim wątku.
Stary 2005-09-01, 15:31   #23
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_ad

P.S. Każdy ma swój sposób zwracania uwagi, kolor czerwony, jak zauważyłam, stosujesz ty. Ja pozostanę porzy swoim wątku.
"kolor czerwony, jak zauważyłam, stosujesz ty." z czego wnioskujesz?? bo chbya nie z kolorystyki moich wypowiedzi, moj sposob zwracania uwagi [ po 1) nei potrzebuje tego az tak bardzo] to pisanie czegos wartosciowego, co przykuje uwage ludzka [ale jak wyzej napisalam, nie potrzebuje zwracania na siebie uwagi, czuje sie dobrze i dowartosciowana bez tego ] a nie powielanie watkow, tylko po to by inni zauwazyli go,

jak dla mnei koniec, ot, poprostu przestane wchodzic na powielajace sie watki
Stary 2005-09-01, 15:33   #24
m_ad
BAN stały

Cytat:
"kolor czerwony, jak zauważyłam, stosujesz ty." z czego wnioskujesz?? bo chbya nie z kolorystyki moich wypowiedzi, moj sposob zwracania uwagi [ po 1) nei potrzebuje tego az tak bardzo] to pisanie czegos wartosciowego, co przykuje uwage ludzka [ale jak wyzej napisalam, nie potrzebuje zwracania na siebie uwagi, czuje sie dobrze i dowartosciowana bez tego ] a nie powielanie watkow, tylko po to by inni zauwazyli go,

jak dla mnei koniec, ot, poprostu przestane wchodzic na powielajace sie watki
Chyba za bardzo ponoszą cię emocje, bo strasznie dużo tu literówek widzę. Nie lubię czytać takich wypowiedzi.
Stary 2005-09-01, 17:16   #25
ooliwka
Wtajemniczenie

m_ad mi sie podoba wątek lubie miec wybór dlatego jakoś mnie nie draznią powielane tematy a po 2 masz racje często nasze wypowiedzi giną lub są ignorowane dzieje się tak gdy wątek się rozrasa ale praktycznie sledzi go i bierze udział w nim kilka osób poprostu robi się swoisty dialog a w takich sytuacjach trudno "wejść" i wygłosić swoją opinie stajesz się niewidzialnym
dlatego nawet już niezaglądam do "staroci" czytam nowości gdzie chętnie mnie wysłuchają

Bóg jest zajęty, w czym mogę pomóc?
ooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-01, 17:58   #26
natii4
Zakorzenienie

2 wątek od góry Trendy na jesień 2005.4 wątek od góry Jesień 2005-propozycje projektantów.Nie trzeba szukać daleko i się wysilać,by znaleźć te wątki.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-09-01, 18:19   #27
m_ad
BAN stały

Cytat:
Napisane przez natii4
2 wątek od góry Trendy na jesień 2005.4 wątek od góry Jesień 2005-propozycje projektantów.Nie trzeba szukać daleko i się wysilać,by znaleźć te wątki.
W tym wątku dyskutujemy o zaproponowanych przeze mnie trendach a nie twoich przemyśleniach na temat, czy wolno umieścić nowy wątek czy nie.O zgrozo! Może mam cię jeszcze pytać o zgodę.
Stary 2005-09-01, 18:26   #28
m_ad
BAN stały

Gorąco się zrobiło ale szkoda, że dyskusja poszła w kierunku pytania o sensowność zakładania nowych wątków (przecież na wszystkie starczy miejsca)...
Stary 2005-09-01, 18:30   #29
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_ad
Chyba za bardzo ponoszą cię emocje, bo strasznie dużo tu literówek widzę. Nie lubię czytać takich wypowiedzi.
yhym, a ile wg ciebie to duzo?? bo ja widze ok 3 i to typowe przy pisaniu bez patrzenia na klawiature - zamiana miejscami leterek "i" & "e" kiedy powinny byc napisane w kolejnosci "-ie" i miejscami zamienione "y" i "b"

wiec jesli wg ciebie 3 to duzo, to idac dalej tym tokiem : watkow o trendach na jesien 2005 jest duzo,

"Nie lubię czytać takich wypowiedzi." to samo mozna powiedziec o powielajacych sie tematach
Stary 2005-09-01, 18:37   #30
m_ad
BAN stały

Dla mnie Katarzynko takie literówki są rażące ale najwidoczniej twoja edukacja poszła w zupełnie innym kierunku...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości