|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Czy z nim zerwać???
ndcksjfidshfdska;.lskd/slkclx
Edytowane przez 201702081016 Czas edycji: 2016-04-17 o 19:44 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy z nim zerwać???
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Facet mógł rzeczywiście się inaczej zachować, ale nie rozumiem czemu z nim nie pogadasz i nie wyłożysz jak chłop krowie na rowie o co chodzi, tylko obcych ludzi w necie pytasz czy masz zerwać? wtf?![]() Ahh.. no i mój głos w sprawie- zerwij. Będzie ubaw!! Edytowane przez planet_terror Czas edycji: 2013-06-01 o 17:08 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
damn good coffee
|
naprawdę chcesz zrywać z takiego powodu?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
nie zobaczę się z nim jutro! bo ja też mam swoje obowiązki i nie będę na jego zawołanie. studiuje i mam sesje. musze się uczyć, a nie łazić z jego psem!
|
|
|
|
|
#6 |
|
damn good coffee
|
no to zerwij, nie będzie problemu
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
znam go na tyle dobrze, że rozmowa z nim nie wiele da. Jak juz napisała, zero w nim empatii. Jest uparty jak osioł i mam wrażenie, że w ogóle mnie nie rozumie. Daje z siebie więcej w tym związku. Znacznie więcej. Jestem na każde zawołanie. A mnie nawet nie wolno wymagać od niego, aby zrezygnował z jednego piwa w weekend, czy zeby spedził ten dzien ze mną, a nie ze swoimi kolegami.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wredny kotecek
|
Zerwij, szkoda mi tego chłopaka
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
no to z nim zerwij, po co masz sie meczyc jesli on nawet nie potrafi docenic, ze umylas mu okna
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
tu nie chodzi o ilośc głosów, tylko o jego zachowanie wobec mnie. nie wiem jak mam go ukarać! do niego nie wiele dociera! albo zupełnie się nie przejmuje mną.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To nie ty siedzisz teraz w łóżku, smarkasz i tęsknisz. a on nawet dziękuje nie powiedział, że jego pies nie zdechł z samotności i głodu. Poza tym to dorosły mężczyzna przed 40-stką, a nie chłopak. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
To co zrobił nie jest mega straszne, ale jeśli DLA CIEBIE to bardzo ważna kwestia, to porozmawiaj z nim o tym, poczekaj jeszcze trochę na analogiczne sytuacje i jeżeli jego zachowanie się powtórzy, zerwij.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
Z takiego powodu od razu zrywać?
![]() Dziewczyno, skoro nie umiecie się ze sobą komunikować to po co w ogóle ze sobą jesteście? Trzeba zawsze jasno partnerowi przedstawiać swoje poglądy, wymagania itp. Może on nie widzi problemu w tym, że pójdzie bez Ciebie skoro Ty nie chcesz. Mógł np. pomyśleć, że skoro miałaś siłę, żeby ogarnąć mu mieszkanie to nie jesteś aż tak obłożnie chora. |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, ja bym nie chciała aby mój chłop się tak zachował, ale to nie powód do zerwania. Jeśli jednak piszesz, że on tak zawsze, no to dziwny jednak jest. A jeśli mówisz do tego, że rozmowa z nim nic nie daje, to dodatkowo jakiś niereformowalny egzemplarz Ci się trafił. Tylko, że Ty też do tego przyłożyłaś swoje trzy grosze, bo skoro jesteś na jego każde zawołanie, to się dziwisz, że chłopak korzysta? |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Jest dorosły MA PRAWO iść na koncert tak jak planował, co ma siedzieć w domu i podawać ci chusteczki?? Zachowujesz się conajmniej tak jakbyś miała jakąś śmiertelną chorobę:P
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Po ile macie lat?
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezrozumiale to napisałam, ale nie wiem jak to wytłumaczyć. Wg mnie facet nie zrobił nic złego, daj mu się wyluzować albo z nim zerwij bo normalnie nie wiem jak można robić problem o nic, za dobrze ci chyba ![]() W związku ludzie nie są zrośnięci ciałami, musza mieć też swoje osobne zajęcia Fakt byłoby miło gdyby np odpisał, że ok to on zostanie i poopiekuje się tobą. Ale nie musi wcale tego robić. Dodatkowo co innego jakbyś miała gorączke 39, nie mogła wstać i w ogóle, a ty jesteś pewnie tylko przeziębiona (skoro łazisż i okna myjesz) |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż starych drzew się nie przesadza i w tym wieku nie sądzę, żeby gość się zmienił, bo go ukarzesz.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, widzę. Ty masz 23 lata, a on ma 37.
No to jak nic, na karnego jeżyka z nim. Rany, czemu mam wrażenie, że piszę z piętnastolatką?? |
|
|
|
|
#23 |
|
Wredny kotecek
|
Dobra
Historia twoich postów powiedziała mi że masz 23 lata, o jaaaaa ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- O, byłaś pierwsza;P Ja też ciągle myślałam że autorka to raczej gimnazjalistka... |
|
|
|
|
#24 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Taka już jestem, że lubię pomagać innym, ale lubię być też gratyfikowana. Nie widzę niz złego w tym, że lubię za swoją pracę być doceniona. Jestem na zawołanie, bo go kocham i chcę mu pomagać, ale chcę żeby to umiał docenić. A nie czuję się przez niego doceniona. Ma fantastycznego, kochanego psa pieszczochę. Byłabym okrutna, odmawiając pomocy i spisujc takiego psa na samotność. Nie warto być dobrym dla iego. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już dawno zauważyłam (tzn kilka miesięcy temu poznając moją nową grupę) że wiek nie ma nic do rzeczy.
ta do rzeczy bo po twojej stronie, eh co wątek to dziwniejszy a mi się tak nudzi!
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
to może kup sobie psa skoro nie potrafisz się dogadać z własnym facetem???
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- no teraz to już nie wiem. popłakałam się przez niego! |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to rozumiem tak: Pomagasz mu, bo chcesz sprawić mu przyjemność i go kochasz (powiedzmy, że np. umyjesz mu okna). On wraca do domu i tego nie docenia, być może nawet nie zauważa. No, nawet słowem nie skwituje. Powiedz mi w takim razie, po co to robisz, skoro on tego być może nie widzi? Myśli, że chochliki nocą okna myją? Przestań mu te okna myć, jak nie będzie mógł odróżnić dnia od nocy, to może zakasa rękawy i sam je umyje. NIE BĄDŹ na jego każde zawołanie, bo facet będzie miał Cię za sprzątaczkę, praczkę, opiekunkę psa i całą czarną robotę, a on będzie tylko spijał śmietankę. Info dla niego: Do związku trzeba też wkładać coś od siebie, nie tylko brać. Info dla Ciebie: Starania i wkład jednej strony nie nadrobią braków, które powoduje druga osoba. Twoje potrzeby, zachcianki są tak samo ważne jak i jego. Jeśli chodzi o tę różnicę wieku między Wami: Nie daj się stłamsić jemu. Jesteś jeszcze młodziutka. Nie mówię, że tak jest, ale on może dążyć do tego, aby Cię niejako owinąć wokół palca; ma nad Tobą przewagę doświadczenia życiowego, pewnie w jakiś sposób imponuje Ci swoją zaradnością, tym że jest bardziej poważny od Twoich rówieśników. Uczul się na to. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

wtf?

Jest dorosły MA PRAWO iść na koncert tak jak planował, co ma siedzieć w domu i podawać ci chusteczki??