Tabletki PushUp2 na powiększenie biustu - działają? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-11, 19:18   #1
yupple
Przyczajenie

Tabletki PushUp2 na powiększenie biustu - działają?

Od razu uprzedzam, że ja też sama nie wierzę w tego typu specyfiki ale koleżanka ostatnio znalazła te tabletki w necie i strasznie sie napaliła, żeby je kupic. Poprosiła mnie żebym poszperała troszke po forach czy ktoś już stosował ten 'fantastyczny' specyfik bo sama zawalona jest pracą i nie ma czasu na szukanie takich informacji.

Niestety nie udało mi sie znaleźc nic poza stroną producenta a tam wiadomo zawsze wszystko wygląda cudownie i kolorowo

Jeżeli któraś miała do czynienia z tymi tabletkami proszę o opinie.

Z góry dziekuje za pomoc
yupple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-13, 08:13   #2
kinga142394
Przyczajenie

Smile Dot.: Tabletki PushUp2 na powiększenie biustu - działają?

Mam zamówione. Znalazła je ostatnio moja mama , której młodość ucieka, sama znajduje w sobie coraz więcej kompleksów, ostatnio piersi wydały jej się za małe a że taka okazja się pojawiła... Szczerze też nie wiem czy one dadzą jakikolwiek efekt. Razem poddamy się temu całemu "eksperymentowi" będą efekty będę pisać . Aczkolwiek na pewno nie w najbliższym czasie. Na to potrzeba trochę więcej czasu.
kinga142394 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-14, 12:06   #3
Sudzia
Przyczajenie

Dot.: Tabletki PushUp2 na powiększenie biustu - działają?

i jak ? zadziałały tabletki? i czy efekt się utrzymuje? tez jestem nimi zainteresowana
Sudzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-14, 12:18   #4
Marcia_92
Przyczajenie

Ja równiez zamówiłam sobie te tabletki i szczerze mówiac nie moge sie doczekac aż je dostane ;d duzo ludzi uważa ze takie specyfiki nie działaja ale jak sie nie spróbuje to skąd mozna wiedzieć? mam zamiar je wypróbować i zobaczyc czy faktycznie działają (wierze w to że działaja bo umysł tez robi swoje), również będę pisała o zmianach mojego ciała ;d
pozdrawiam ;*
Marcia_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-14, 13:41   #5
karolach
Przyczajenie

Kurczę... Też właśnie je znalazłam (strona producenta) i dokładnie jak autorka chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć... Generalnie jestem bardzo sceptycznie nastawiona na te wszystkie tabletki i masci i nigdy tego nie próbowałam twierdząc że to po prostu naciąganie... Ale sama już nie wiem teraz... Teraz mamy takie czasy że wydaje się być mało prawdopodobne że jeszcze nie znaleziono innego sposobu na powiększenie piersi niż chirurgia... A prawda jest taka że wtedy chirurdzy straciliby dużo kasy , bo jednak operacje powiększania piersi są jedymi z popularniejszych... I nie wiadomo czy celowo niby nie ma innych sposobów czy taka jest prawda. A większe piersi są moim marzeniem od kilku lat
karolach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-14, 17:18   #6
lena9221
Przyczajenie

Question Dot.: Tabletki PushUp2 na powiększenie biustu - działają?

Ja rowniez znalazlam ostatnio te tabletki i nawet sobie je zamowilam i przyszly mi 12 kwietnia i zaczelam je brac na razie nie wiedze roznicy bo co to dopiero 3 dzien ale strasznie jestem ciekawa czy tak dzialaja jak jest napisane na tej stronie glownej
http://p3.pushup2.pl/
http://biust5.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/
przeczytalam obie te strony dokladnie i bardzo mnie ta tabletki do siebie przekonaly dlatego postanowilam sprobowac ale pojawilo sie u mniy drugie pytanie bo znalazlam jeszcze jedne tego typu tabletki to link
http://www.naturalpushup.pl/
i nie wiem w ktore wierzyc ale na razie znalazlam jako pierwsze te pusup2 i je zamowilam wiec zobacze jak dzialaja a moze ktoras juz stosowala te tabletki i wie cos na ich temat bo czy one wogole dzialaja???
lena9221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-14, 22:15   #7
monikaa19
Przyczajenie

hej, mamy pytanie, gdzie moge kupić/ zamówić te tabletki ?
pozdrawiam,
monikaa19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-15, 08:48   #8
mimixx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez monikaa19 Pokaż wiadomość
hej, mamy pytanie, gdzie moge kupić/ zamówić te tabletki ?
pozdrawiam,
http://p3.pushup2.pl/ tutaj możesz zamówić. Ja zamówiłam w piątek czekam teraz na przesyłkę , ciekawa jestem efektów
mimixx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-15, 09:52   #9
lena9221
Przyczajenie

Czy naprawde nikt nie stosowal tabletek tego typu ? Chciala bym sie naprawde cos na ich temat dowiedziec?? prosze o nowe wypowiedzi
Stary 2012-04-15, 12:57   #10
Glodomorek
Zakorzenienie

Jaki masz rozmiar biustu? Możesz napisać na pw.
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-15, 13:06   #11
lena9221
Przyczajenie

Nie rozumie co ma rozmiar biustu do tych tabletek ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 09:41   #12
mimixx
Przyczajenie

mi bardziej chodzi o ujędrnienie biustu a jeżeli do tego troche się powiększą to będzie super
Stary 2012-04-16, 16:03   #13
lena9221
Przyczajenie

Ja raczej chciala bym powiekszyc ale widze ze niestety nikt nie stosowal takich tabletek bo nie ma zadnych wypowiedzi a szkoda
Stary 2012-04-16, 17:46   #14
Justi02
Przyczajenie

ja też zamówiłam w piątek i dziś mi przyszły .
Od dzisiaj zaczyna kurację i będępisać jak sie czuje po nich i czy coś się zmienia .
Justi02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-16, 17:56   #15
olusia711
Przyczajenie

a nie wiecie, czy można je kupić w normalnej aptece?
olusia711 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-16, 18:01   #16
Justi02
Przyczajenie

w aptece to raczej nie ... lepiej przez internet wieksza dostepność .
Stary 2012-04-16, 18:01   #17
olusia711
Przyczajenie

laski, tutaj znalazłam informację, że efekt utrzymuje się ponad miesiąc od zakończenia kuracji.. trochę lipa :| ja myślałam że to już na stałe tak będzie :p

http://powiekszbiust.pl/jak-powiekszyc-biust,1.html
Stary 2012-04-16, 18:04   #18
Justi02
Przyczajenie

to jest nie możliwe by one po miesiacu sie zmniejszały
Stary 2012-04-16, 18:10   #19
olusia711
Przyczajenie

według mnie to może być takie trochę naciąganie na kasę, powiem wam. choć sama się zastanawiałam.. na tej stronce co posłałam wcześniej pisze, że najlepsze efekty są po stosowaniu 2 tabletek dziennie przez okres minimum 6 miesięcy, także policzcie to sobie i zastanówcie się, czy na prawdę opłaca się tyle kasy wydać tylko po to, żeby po miesiącu, czy dwóch znowu wróciły do swojej pierwotnej formy...? też się chciałam skusić na to, ale widzę że chyba będę musiała pokochać moje piersiątka takie jakie są..:p

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

nie wiem właśnie.. też mnie to zastanawia.. opieram sie tylko na tej stronce, także nie mam pewności bo nie stosowałam.. a co jeśli tak będzie.. może nie po miesiącu, ale chociażby po dłuższym czasie? skóra się naciągnie, piersi się zmniejszą i będą nie dość że małe to jeszcze skóra będzie wisieć.. aaa mam czarną wizje! :p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 18:11   #20
Justi02
Przyczajenie

ja zamówiłam 2 opakowania i zobacze jak bedzie . Wierze w to, że one urosną i bedą piekne a nie, unikania basenów plaż itd ...
Stary 2012-04-16, 18:13   #21
Justi02
Przyczajenie

heheh nie wiem dam Ci znać

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

ja tam je testuję
Stary 2012-04-16, 18:15   #22
olusia711
Przyczajenie

okej, w takim razie czekam na relację! powodzenia życzę!
Stary 2012-04-16, 18:16   #23
Justi02
Przyczajenie

dziękuję . Napewno bede je tutaj komentować i opowiadać jak działają .
Stary 2012-04-16, 19:30   #24
mimixx
Przyczajenie

a narazie jeszcze czekam, mam nadzieje że jutro już je będę miała zobaczymy spróbować nie zaszkodzi
Stary 2012-04-17, 08:12   #25
Glodomorek
Zakorzenienie

Pytałam o rozmiar biustu, bo dobrze dobrany stanik poprawia widocznie kształt i optycznie wypycha biust do przodu. Dobrze podtrzymany biust jest też jędrniejszy. Wiele kobiet po zmianie stanika zauważa, że w ogóle ma biust, bo myślały, że są płaskie. W dobrze dobranej bieliźnie efekt utrzymuje się cały czas.
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-17, 14:45   #26
lena9221
Przyczajenie

dobrze dobrany biustonosz kobito czy ty sie slyszysz jak mam maly biust to bede miec maly biust a to ze kupie sobie stanik ktory wypchnie mi piersi i sprawi ze beda one wygladac na wieksze to co z tego jak dojdzie pomiedzy mna ifacetem do sytuacji intymnej ja sciagne stanik a okaze sie ze ja tam nic nie mam no prosze cie!??
Stary 2012-04-17, 14:58   #27
lena9221
Przyczajenie

ja je zamowilam w swieta i przyszly mi 12 kwietnia i od 12 kwietnia zaczelam brac po 2 tabletki dziennie na razie nic nie czuje i zadnych zmian i dolegliwosci czuje sie normalnie
Stary 2012-04-17, 16:07   #28
yupple
Przyczajenie

No to teraz pozostaje tylko czekać czy potwierdzą sie zapewnienia producenta o skuteczności tych tabletek miejmy nadzieję, że tak

i trzymam kciuki dziewczyny żeby te tabletki Wam pomogły
yupple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-17, 16:48   #29
Orzechova
Raczkowanie

oj dziewczęta wy naiwne... te które jeszcze nie zamówiły niech tego nie robią.
nie kojarzycie strony ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠? jakiś czas temu na niej była reklama wspaniałego środka odchudzającego z jagód acai. też udawała normalny portal, masa zdjęć, prawie-autentycznych komentarzy, informacji, itp.. oczywiście też obietnice zwrotu kasy w razie niezadowolenia. i co? jajo! dużo osób się na to nabrało, odchudzacz nie był żadnym magicznym środkiem na całe zło,a zwrotu pieniążków się nie można było doczekać. przestałam śledzić wątek, ale kojarzę że ludzie składali się na sądową walkę z firmą. wiem że może to być trudne, bo firma nie jest z Pl.
Wypróbowałam wszystkie możliwe cudowne środki na powiększenie biustu, koper włoski i kozieradka są mi doskonale znane,ale:
1. żadne pigułki nie powiększą Wam dziewuchy piersi, i to o 2 rozmiary! owszem, po spożywaniu dużej ilości kozieradki piersi jakby puchną [oczywiście tylko troszkę], ale puchnie też reszta ciała i pojawiają się skutki uboczne takie jak zmiana zapachu ciała [a konkretnie potu]
2. nawet jeśli nałykacie się tych prochów i spuchnie Wam biust [podkreślam: nie urośnie], to gwarantuję że po odstawieniu tego specyfiku wszystko wróci do normy. a pieniążkom można powiedzieć papa.
Naprawdę kochane, nie dajcie się oszukać.. takich cudów na powiększanie piersi jest przecież pierdylion, choćby na allegro.

PS. popieram glodomorka- jak już wyrosłam z kupowania sobie magicznych prochów powiększających biust [i maseczek, i kremów, i herbatek, i okładów..btw, gdyby to działało to po co kobiety powiększały by sobie biust silikonowymi implantami?] zainwestowałam w wizytę u bra-fitterki i kupiłam porządny stanik. I TO naprawdę poprawia wygląd piersiaczków.

Edytowane przez Orzechova
Czas edycji: 2012-04-17 o 16:52
Orzechova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-17, 18:17   #30
lena9221
Przyczajenie

co z tego ze ja sobie kupie pozadny stanik jak dojdzie do sytuacji intymnnej pomiedzy mna i facetem i w tedy sie okaze ze moje piersi byly tylko wypchane a tak naprawde to ich praktycznie nie ma
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości