|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wymienię:) październik
NIEAKTUALNE
Cześć dziewczyny ![]() Chętnie wymieniłabym się kilka kosmetyków ![]() 1. Astor, Perfect Stay 8h ,009 Caribbean sunset (raz maźnięta, żeby sprawdzić kolor) 2. Bourjois, Color Boost, Peach on the beach (użyta kilka razy) 3. Bourjois, Color Boost, Red sunrise (użyta 2 razy) 4. Bourjois, Rouge edition, 06 Rose conquette (maźnięta, żeby zobaczyć kolor) 5. Bourjois, Rouge edition, 11 Fraise Remix (maźnięta, żeby zobaczyć kolor, ułamany czubek, ale to od nowości) 6. L'oreal, Causse, 06 Aphrodite Scarlet (użyta raz) 7. Revlon, Super lustrous, 003 Mauve it over (mat) (użyta 2 razy) 8. Revlon, Colorburst Lip butter, 063 Wild watermelon (użyta kilka razy) 9. Clarins, Toning lotion, 100 ml (nieużywany) 10. Inglot, Integra, Potrójny cień do powiek: beżowy, śliwkowy,perłowa czerwień (widoczne lekkie zużycie) 11. Paese, Pudrowa impresja(cień do powiek potrójny) (widoczne lekkie zużycie) 12. Astor, Eye artist, 630 Everyday poetry (widoczne lekkie zużycie) 13. Maybelline, Eye studio natural impact, 13 Nude beige (widoczne lekkie zużycie) 14. Yves rocher, Jardins du monde, Kawowy Niestety na wszystko mam alergię i nie mogę z nich korzystać ![]() Odpowiem na wszystkie pytania ![]() ![]() Edytowane przez chemiczka92 Czas edycji: 2013-10-19 o 16:12 Powód: dodanie jeszcze jednego produktu do wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
koci świat
|
Dot.: Wymienię lub sprzedam :)
na wizażu można tylko wymieniać !!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Chyba sama możesz to zrobić - trzeba kliknąć przy pierwszym poście "Edytuj" a następnie "Otwórz w edytorze"
![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie na wymianę za:
4. Bourjois, Rouge edition, 06 Rose conquette (maźnięta, żeby zobaczyć kolor) 5. Bourjois, Rouge edition, 11 Fraise Remix (maźnięta, żeby zobaczyć kolor, ułamany czubek, ale to od nowości)?
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię:) październik
Hej, coś u mnie w wątkach za:
• 2. Bourjois, Color Boost, Peach on the beach (użyta kilka razy) • 3. Bourjois, Color Boost, Red sunrise (użyta 2 razy) • 4. Bourjois, Rouge edition, 06 Rose conquette (maźnięta, żeby zobaczyć kolor) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Paese, Pudrowa impresja(cień do powiek potrójny) (widoczne lekkie zużycie) 12. Astor, Eye artist, 630 Everyday poetry (widoczne lekkie zużycie) 13. Maybelline, Eye studio natural impact, 13 Nude beige (widoczne lekkie zużycie)
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie w zamian za kilka rzeczy?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hey znajdziesz cos za :
2. Bourjois, Color Boost, Peach on the beach (użyta kilka razy) 3. Bourjois, Color Boost, Red sunrise (użyta 2 razy) 4. Bourjois, Rouge edition, 06 Rose conquette (maźnięta, żeby zobaczyć kolor) 9. Clarins, Toning lotion, 100 ml (nieużywany) 14. Yves rocher, Jardins du monde, Kawowy najbardziej zalezy mi na clarinsie i kaiwe z YR i numerze 4 ;]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.