|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
SH Lubin/Legnica /Polkowice
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: SH Lubin/Legnica /Polkowice
Podpinam się
![]()
![]() |
#3 |
histoire abracadabrante
|
W Lubinie kilka lat temu zamknęli jeden z lepszych lumpeksów w hali Keramos nieopodal Cuprum Areny. To były łowy
![]() W Polko pamiętam duży lumpeks przy Społem, wiem, że to był jeden z pierwszych przystanków, gdy jechało się busem. Mieli dużo towaru, wycenę i na wagę. Niestety, nie pomogę z sytuacją aktualną, ponieważ od ponad dwóch lat nie mieszkam w DLU i już nawet nie kojarzę ulic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może nie Lubin/Legnica /Polkowice , ale Głogów ul. Gwiaździsta 1 - towar rewelacja
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() Tu, gdzie obecnie mieszkam, 5 zł za sztukę, a w ostatnim dniu 3 zł za sztukę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() To może i ja dorzucę trzy legnickie lumpki, które sama raz na jakiś czas odwiedzam ![]() * Ul. Przemysłowa - Textim Market -ogromny lumpek w hali po hurtowni, aktualnie dostawy nieco po 1. danego miesiąca, przez jakiś czas pełna cena, tzn bluzka np 12 zł a kurtka nawet do 50 zł!, no ale później wszystko na 50%, kolejno: to co było do 10zł kosztuje 2 zł a to co powyżej 5 zł, no i na koniec - wszystko po 1 zł - to wszystko w cyklu mniej więcej miesięcznym. * DH Idar - nad dawnym DINO - zajrzałam tam raz, dosyć nowy lumpek, dużo towaru, ceny na wagę: poniedziałek, jakoś ponad 50 zł/kg do soboty 12zł/kg, nie miałam wtedy czasu grzebać ale zapowiada sie ciekawie ![]() * Lumpek w PRL-owskim pawilonie naprzeciw I LO, wejście od strony Qubusa z firmowymi ciuszkami, ceny kilka- kilkanaście złotych za sztukę ale dużo rzeczy zadbanych i dobrej jakości.
![]() Edytowane przez Kamilka125p Czas edycji: 2012-11-22 o 07:57 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wpisy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Odp: SH Lubin/Legnica /Polkowice
Polecam odkryty niedawno przeze mnie lumpek z ciuchami z Anglii, kolo kina Ognisko. Dostawy w poniedzialek i do konca tygodnia coraz taniej do 3zl za szt w sobote. Bylam ostatnio w piatek (wsio po 5zl) i znalazlam kilka rzeczy, nawet z metkami
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.