|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII![]() promyk03: Je czekoladę ![]() Dieta z ćwiczeniami, wszystkie są tutaj z Nami! Dzielnie wszystkie tu ćwiczymy, i efekty sobie chwalimy, Pan Cellulit ciężka sprawa, więc odchudzanie to nie lada łatwa wyprawa. Dla Naszego ciała się staramy, by być fit i być doskonałe! Ciastko i czekolada też się czasem do buzi wkrada Do 15 zjedz owoca byś wieczorem nie zjadła batona! Skakać, biegać każdy umie! Każda z Nas wyśmienicie gotuje. Leczo, leczem zajadamy i tu same super laski mamy! Jest tu jedna super laska, brzuszek okląglasek, wróci do nas gdy wyjdzie Aleks! [CENTER] Jeśli rozpoczęłaś odchudzanie świetnie się składa. Jesteśmy bardzo gościnne i pisać tu Ci wypada! ![]() ![]() ![]() VI przykazań wątku: 1. Piszesz tutaj po raz pierwszy? Opowiedz o sobie w kilku zdaniach! Co robisz na co dzień, co studiujesz/pracujesz, co Cię interesuje; 2. Napisz Nam swoją sytuację dietetyczną: ile ważysz, ile chcesz ważyć i jakie techniki stosujesz; 3. Zwracamy sie do siebie wylacznie przez przywolanie nickow/loginow. Osobiste znajomosci i zazylosci pomiedzy wizazankami moga zwyczajnie nie obchodzic inne uczestniczki watku, stworzonego w tematyce dietetyki, oraz zasmiecac forum; 4. Nowy watek zaklada osoba, ktora udzielala sie najczesciej w danej części; 5. Plotkowanie zgodnie z tematem watku zaznaczamy na SZARO, jeśli piszemy z aplikacji mobinej piszemy: âofftop:â i treść którą chcemy się podzielić z innymi wizażankami; 6. Istnieje watkowy klub - jednak o udziale w nim nowych uczestniczek decyduje klubowy skład wątku.
![]() "Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna." ![]() Paulo Coelho Edytowane przez stokrotenka18 Czas edycji: 2015-10-31 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Jestem pierwsza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Druga! Uuu już nowy wątek :róża: :-D
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Przepiękny wierszyk ![]()
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
trzecia piękny 1 post
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Fajny pierwszy post
![]() To teraz jesteśmy wszystkie grzeczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ![]() dieta z ćwiczeniami? w moim wypadku lenistwo z obżarstwem:P haha ![]() stokrotka-ładny wierszyk wymóżdżyłaś ![]() aaa i nie chodziło mi że obczyzna że ktoś gdzieś mieszka-tylko że ja nieraz obco sie czuję na forum ![]() ![]() rucia-haha umęczyłaś się wynoszeniem butlek po alko?? aż tyle ich było?? ![]() ![]() ![]() butterfly-małpo ja za tobą tęskniłam tylko przeszkadzać nie chciałam:P jak tam praca u twojego? bez zmian?? aza-no wlaśnie nic nie obejrzalam bo mój durny komputer nie chciał zainstalowac wtyczki..uzerałam sie do 23.30 i poszłam spać:P ![]() beatka-ja lubię kryminały-obok twoich tytułów nawet bym nie przeszła:P chyba coś wypożyczę na te ponure dni...znowu pada...a bibliotekę mam po drugiej strony ulicy ![]() ale dziś znowu paskudnie...pada i jest zimno...chodziłam w cienkiej czapce-jako jedyna chyba w mieście-ale przynajmniej ciepło mi było ![]()
![]() |
#7 |
szamanka
|
Witam w nowym wątku
![]() Witam wszystkie nowe osoby ![]() Melduje, że żyje :d
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Agafisia koniecznie zasuwaj do biblioteki
![]() ![]() ![]() ![]() Ja melduje, ze dopiero wrocilam do domu po rosyjskim i jestem zmeczona ale bardzo zadowolona z dzisiejszych zajec. Jadlam też ładnie: 1. Platki owsiane z jogurtem naturalnym, jablkiem i cynamonem 2. Serek wiejski lekki 3. Spaghetti domowe z miesa z indyka z bezglutenowym makaronem 4. Bulka z dynia z pasztetem, szyneczka i ogorkiem , herbata z lyzeczka miodu Jestem najedzona i zadowolona z zycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja także mowie cześć
![]() Leżę w wannie, niedawno wróciłam z pracy.. Zaraz zjem jakaś szybka kolacje i lece do łóżka..padam na ryja. Mam nadzieje se jutro bede w lepszym humorku. Fajnie Aza se dzien miałaś ładny! Podsunęłas mi pomysł zebym sobie słoik miodu do pracy wzięła ![]() Agafisia do biblioteki jazda! Kryminały tez lubie bardzo ;-) Tak wiec dzisiaj tylko trening brzucha.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
O ja Cię i o mnie jest mowa w wierszyku
![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
aza-,, Jestem najedzona i zadowolona z zycia
![]() ![]() ![]() może jutro się przejdę do biblioteki...ale ciężko mi wybrać coś co mnie wciągnie szybko...może coś znajde ![]() beatka-odpoczywaj ![]() ja dziś zjadlam: 1. 2 ciemne kromeczki z almette i pomidorkiem 2. bułka z 4 kiełbaskami wiedeńskimi i przecierem pomidorowym (głodna byłam) 3. 2 upieczone ziemniaczki, kotlet schabowy w ziołach bez panierki, kapusta kiszona z marchewką plus sok jabłkowy wyciskany 4. banan 5. 2 szklanki koktailu (banan,pół awokado,garść szpinaku,jabłko, marchewka, poł jogurtu naturalnego) nie wiem...jakoś bez ładu i składu... gdzie neska????kaliopeee???? moja madzia??? gdzie dziewczyny? zabłądziły bo nie mogą znaleźć nowego wątku? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ja zaczęłam nowy wątek z przytupem - zjedliśmy z Tż pizzę i wypiliśmy cyfr, oglądając debatę
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Rombek
![]() ![]() ![]() Agusia no niestety to prawda ![]() ![]() ![]() ![]() Gryzelda jak tam sie czujecie ?? Wszystko oki? Brzuchol wielki? ![]() Bejata fajnie, ze się zrelaksowalas tak po ciezkim dniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor i dobranoc
![]() 🎀
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Agafisia Ehh z pracą TŻta to szkoda gadać, ale jest czas do końca października, zostało niewiele dni
![]() Idę dzisiaj na egzamin, trzymajcie kciuki, a potem wracam do was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Butterfly, powodzenia na egzaminie! Zaspałam. Także już wiem, jaki to będzie dzień ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Butterfly powodzenia na egzaminie! Na pewno dasz sobie swietnie radę
![]() Rombek tak zartowalam odnosnie tej pizzy ![]() ![]() Dzis mojemu psu cos odbilo i musialam wyjsc na sikanie o 4:30 w nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! Obudziłam sie z bólem głowy i mega zmęczeniem. Juz nigdy nie zostanę w pracy do 20:30.... Ten czas miedzy wyjściem z pracy a znowu wejściem jest zbyt krotki. Wlasnie wstaje do pracy. Dzis wyjdę sobie wcześniej. I chce kupić fajne buty ;D tylko ze kurde.. 130€
![]() Dzisiaj wieczorem całkiem przed spaniem bedzie yoga/pilates u mnie. Obiecuje ![]() Mam średni humorek--- Ok wstaje z łóżka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Hej, jestem i ja
---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Ale wczoraj mi kocia jarma zaoachniala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Promyk
![]() Ja dziś mam zły dzień ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
So doswiadczonych odchudzaczek.
Jak to jest ze wzrostem wago podczas @? Dzisiaj mialam troche wiecej niz w czwartek, @ dostalam wczoraj.czy mam sie jakos bardzo tym wzrostem przejmowac czy to wynik@ i zejdzie? Dodam ze diete trzymalam i w zeszlym tygodniu zmienilam plan treningowy na intensywniejszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Na @ nabieramy wody (czyli kg) wraz z upływem dni @ to wodę zrzucamy
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
tak woda sie zatrzymuje, a takze z poczatku intensywnych treningow waga stoi albo idzie w gore. po czym zaczna rosnac miesnie ktore tez waza. dlatego najlepiej sie mierzyc cm krawieckim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja!
![]() ![]() Stokrotko, ![]() ![]() ![]() Agafisia, pracuję w dość specyficznym miejscu, gdzie alkoholu nigdy nie brakuje ![]() ![]()
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam z egzaminu, boję się, że poszedł mi za słabo i nie zaliczyłam ![]() Na karcie z odpowiedziami mieliśmy napisać swoje dane osobowe, imię, nazwisko, datę urodzenia, dzisiejszą datę itp Chyba z 5 razy tłumaczyłam babie która siedzi obok mnie, że FAMILIENNAME TO NACHNAME, a potem, że najpierw piszemy rok, miesiąc i dzień, MASAKRA. Jak można być takim tempakiem i rok rozdzielić na dwie połówki a datę połączyć ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-10-21 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej małpeczki moje
![]() ![]() butterfly-dobrze na pewno ci poszło-ty zdolniacha jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() pewnie juz odliczacie dni do końca października...ciekawa jestem co będzie jak skończy projekt... aza-mam fazę na awokado ![]() ![]() ![]() bejata-dawaj zdjęcie butów-my ocenimy czy warto za nie tyle płacić:P ![]() rucia-fajne miejsce:P ![]() ![]() ![]() coś poćwiczyłaś czy mi się wydaje?? ja postaram się dziś spiąć dupkę i coś ruszyć.. promyk-są grzybki w lesie jeszcze?? ja bym się przeszla ale mówią ze już nie ma bo za zimno... stokrotka-żeby był mniej zły dzień ![]() ![]() a kurtką się nie przjemuj...na pewno się zbiegła w praniu ![]() ![]() ja dziś mam mega obiad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i na kolacje zamierzam pijac koktaile awokadowo-owocowo-szpinakowe...i zamierzam dziś poćwiczyć cokolwiek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.