|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuję kobiet z Dolnego Śląska - artykuł
Aplikuję na stanowisko redaktorki w pewnym piśmie i jako zadanie rekrutacyjne przygotowuję historie 3 pań z Dolnego Śląska, które pokonały życiowe przeciwności losu i teraz są szczęśliwe i radzą sobie z powodzeniem w życiu. Postanowiłam napisać tutaj, bo może znacie takie Panie lub same macie historię do opowiedzenia i chciałybyście ze mną porozmawiać. Bardzo zależy mi na tej pracy, dlatego szukam osób, które pomogłyby mi w wypełnieniu zadania konkursowego. Jeśli dostałabym pracę, historie tych pań miałyby ukazać się w gazecie (ale tylko w tym wypadku, jeśli moja rekrutacja przebiegnie pozytywnie). Jeśli ktoś przychodzi Wam na myśl, bardzo prosiłabym o kontakt do tej osoby!
Mogę przeprowadzić taką rozmowę przez Internet albo też spotkać się osobiście. Zostało mi już bardzo mało czasu, dlatego proszę o Waszą pomoc! Olga
Osobista stylistka - razem zmienimy wygląd Twojej garderoby, wykreujemy Twój wizerunek, aby inni postrzegali Cię tak, jak Ty tego chcesz i pójdziemy na zakupy. Pomogę Ci pięknie wyglądać na balu, randce, spotkaniu biznesowym i każdej innej, ważnej okazji! Wrocław https://www.facebook.com/PersonalWiz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.