|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() bezinteresowna uprzejmość na wagę złota :D
Dziewczyny, przepraszam, że zakładam wątek osobisty, ale chciałam tutaj, publicznie, podziękować Ewie (Evee), która pożyczyła mi swój flakonik Flowerbomba na dni kilka, żebym mogła potestować
![]() ![]() dzięki, Ewa ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bezinteresowna uprzejmość na wagę złota :D
Kasiu, ja już wiele razy przekonałam się, że wiele dziewczyn, zupełnie bezinteresowanie sobie pomaga, czy wyświadcza uprzejmości
![]() Mam nadzieję, że się nie pogniewasz, że zaśmiecam (ale tylko troszkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Kasiu ja Ci zazdroszcze szalenie, że u siebie w Warszawie masz pod ręką tyle cudownych Wizażanek
![]() Nie zapominaj że ja mam u Ciebie olbrzymi dług wdzięczności, po pierwsze za mój pomarańczowy przedmiot poządania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Chyba muszę teraz zabawnie wyglądać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
O tak! Bezinteresowność to rzecz często tu spotykana.Choć na ogół niepopularna, dlatego zawsze budzi we mnie zażenowanie, robi mi się zwyczajnie "głupio", gdy ktoś jest na wizażu tak po prostu uczynny i miły.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla mnie to sama przyjemnosc podzielic sie z kims i poznac jego odczucia na temat zapachu.Oczywiscie -oczekuje w zamian- przy nastepnym spotkaniu- obowiazkowo oceny zapaszku! ![]() pozdrawiam Ewa |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mnie bardzo często spotykają takie beinteresowne akcje od wizażanek - od Joannei, która wytropiła już dla mnie raz zapasy wycofywanego zapachu i którą ciągle podle wykorzystuję do zakupu różnych rzeczy niedostępnych u nas; Cleo wysłała swoją przyjaciółkę w Francji do Fragonarda po to bym miała jeden wytęskniony ekstrakt; masa dobroci spotkała mnie od Asinka i Moniki T, ktore poprzysyłały mi masę fajnych rzeczy, od Svenji, Magi i całej masy innych dziewczyn, ktore zupełnie bezinteresownie zadają sobie trud, żeby ktoś mógł się czymś cieszyć - strasznie mnie to wzrusza
![]() Ty Hybrisku, też sie ze mną podzieliłaś pewnym łupem Diorlightowym... ![]() Buziaki dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny ja Wam tez bardzo dziekuje. Dzieki Hibris i E mam super rzeczy!
Mysle, ze trzeba propagoać taką bezinteresowną rzyczliwosc. Swiat bedzie jakby troche przyjemniejszy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A mnie Koko wyśle próbki Dragona i Belle de Minuit
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio też Madlaine podzieliła się swoim "pachnącym szczęściem" i wysłała mi próbeczkę Flowerbomb i... zachorowałam ![]() ![]() Takie miłe gesty spotykaja mnie na Wizażu często ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już nawet nie wspominam ![]() ![]() ![]() I dziękuję wszystkim innym dziewczynom, których nie wymieniłam, a które wyświadczyły mi mnóstwo uprzejmości ![]() I naprawdę to mnie tak pozytywnie nastraja ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Moim skromnym zdaniem strona forum wizażu powinna mieć w nazwię "bezinteresowne rady i porady" (czy coś w tym stylu). Mówię zupełnie szczerze i poważnie.
Niestety z doświadczenia wiem, że kobiety są przeważnie rywalkami. Rzadko któraś z dziewczyn szczerze podzieli się swoimi doświadczeniami, wymieni uwagi na temat pielęgancji skóry, makijażu, podpowie coś czy zasugeruje zmianę, korektę szeroko pojętego wyglądu. ![]() Najfajniejsze jest to, że o tej stronie powiedziała mi koleżana. A w zasadzie wygadała się i nigdy tak z dobrego serca by mi o niej nie powiedziała. Dzieki tej stonie przekonałam się, że są bezinteresowni ludzie. ![]() Chylę głowę przed każdą z Was. ![]() Kłaniam się sczególnie nisko Smoczycy. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.