|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() SZUKAM-Podkład wyrównujący koloryt dla cery mieszanej
Hej kochane
![]() Szukam dobrego podkładu z wyzszej polki cenowej Opiszę wam moją cerę. przede wszystkim mam 19 lat wiec o zmarszczkach jak narazie nie ma mowy ![]() mam cere cucha na policzkach a sklonna do zaskórników i lekka sklonnościa do błyszczenia w strefie T mam widoczne naczynka zalezy mi na ukryciu czerwonego pigmentu skóry, przebarwień i wyrównaniu kolorytu do zakrycia wyprysków jest korektor Reasumując od podkładu wymagam : -wyrównania kolorytu -zakrycia czarwonych naczynek -zakrycia przebarwien i blizn po trądzikowych -cena do 200 zl -nie zapycha porów -nie podkresla suchych skórek - nie obciąza cery Myslałam nad DW light ale widziałąm sporo negatywnych opinii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SZUKAM-Podkład wyrównujący koloryt dla cery mieszanej
Kwc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No właśnie kusi mnie ten Lancome teint miracle i DW light ale nie mogę sie zdecydować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dylemat zycia masz zatem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Tak tyle że sporo osob twierdz że mając próbke z próbki (tak wiem masło maślane
![]() Poza tym niech wypowiadają sie osoby które moga coś polecić a nie napisać ''idz do douglasa i weź próbki '' bo juz to zrobiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() moge polecic Ci podkład ESTEE LAUDERDouble Wear Stay In Place Make-up . Osobiscie tez miałam problemy ,zaskorniki i ta cała banda;/ Grunt,by nie uzywać silikonów;/. Zmieniłam podkład na EL i moja buzia wraca do swojej piękności ![]() Uzywam odcien 12,jest naturalny.PolecAM ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Autorko, kolezanka bardzo kompetentnie Tobie pomogla, lec do sklepu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Aktualnie używam Effaclar Duo który super zmniejszył mi pory jednak wyskoczyło po nim kilka nowych nieprzyjaciół. W takim razie sprawdzę skład obu podkładów i zobaczę czy są w nich silikony |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Krytyka tu nie ma miejsca.Polecam zmienić forum.. Co do podkładu z EL,mi zdecydowanie pomogł. Wczesniej użwałam Lancome Taint Idole (ten to dopiera zapycha pory) ,natomiast Estee Lauder mizdecydowanie pomógł ,potem postanowiłam używać wersji "light" ,który dla mnie jest bezapelacyjny!! Swtorzony dla cery z takimi problemami. Pozdrawiam !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- http://anyahblog.pl/recenzje/item/74...ble-wear-light
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze w takim polecaniu jest, ze ja nie znam Twojej buzi, mozesz tu dostac milion odp a kazda bedzie inna, zachwalajaca kompletnie inny produkt. Najlepiej jest po prostu cos wyprobowac, no nie ma innej metody, jezeli nie chcesz wydac w bloto pieniedzy. Ja juz nie kupuje podkladow w ciemno, zdaje sobie sprawe, ze testery czasem pozostawiaja troche do zyczenia, ale jak to inaczej sprawdzic? No chyba ze nie zal Tobie pieniedzy i czasu ![]() Cytat:
![]() Nie wypisuj glupot ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Może spróbuj podkładów mineralnych? Ja spróbowałam, właśnie z cerą mieszaną (policzki i okolice ust się wręcz przesuszają, nos świeci, czoło też lubi się tłuścić, często nękają mnie alergię i mam wrażliwą cerę) i już chyba nigdy nie wrócę do niemineralnych, poprawiły mi stan skóry a i jak ślicznie wyglądają, jakbym nic nie nakładała...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Mam próbkę tego podkładu z EL DW Light ale to odlewka z próbki tej 7 ml Bodajże i nie powiem bo wyglada super na buzi trzyma sie dlugo i nie robi maski na twarzy. wypryskow nie zakrywa ale od tego jest korektor ![]() Ps. Nie rozumiem osob które do wszystkiego podchodzą sceptycznie ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Morina Czas edycji: 2013-06-07 o 20:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez Morina Czas edycji: 2013-06-08 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.